Menu

Straat Tips

Verkoop informatie Bestrating online bestellen op www.bestratingsmarkt.com

Ondanks de grote zorg die besteed is aan deze webshop, kunnen de kleuren van de producten enigszins afwijken van de werkelijkheid. Bestel uw materialen in één keer. Omdat onze producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, kunnen materialen uit verschillende partijen enigszins afwijken in kleur en structuur.

Bestel liever wat materiaal extra. Mochten er tijdens het straten stenen breken of komt de bestrating toch iets anders uit dan u dacht, dan zit u niet zonder. Blijft er over? Dan heeft u een kleine voorraad voor eventuele reparaties.

Controleer de materialen altijd voor verwerking. Materialen die eenmaal zijn verwerkt, worden niet geruild en herbestratingskosten worden niet vergoed. Beton producten kunnen gevoelig zijn voor witte uitslag, dit is een natuurlijk reactie. De witte uitslag verdwijnt op den duur vanzelf.

Grind en split Excluton

Bestrating Excluton

Onderhoud Excluton bestrating

Verwerking Excluton sierbestrating

Tips en trucs Bestrating online 

Tips en trucs voor de perfecte aanleg van bestrating:

1. Afhankelijk van het doel waarvoor u de bestrating aanlegt zijn er voor een oprit bestrating, pad of terras bepaalde minimale afmetingen nodig. Denk bij het ontwerpen goed na over de afmetingen die uw terras, pad, oprit of parkeerplaats moeten hebben. Voor een terras heeft u zeker 3 x 4 meter nodig. 

2. Gebruik van de trilpaat. Tril tegels welke u net heeft gelegd nooit af met een trilplaat. Let ook op welke deklaag op een steen zit, is de deklaag van natuursteen gebruik dan een trilplaat voorzien van een rubbermat. Het is geen probleem wanneer u betonstenen aftrilt.

3. Heeft u bij Bestratingsmarkt.com meerdere pallets/ pakketten bestelt zorg er dan voor dat u de stenen door elkaar hutstelt. Dit houdt in dat u de stenen niet laag voor laag van de pallet afhaalt maar zorg voor variatie. Op deze wijze ontstaat een optimaal kleurenbeeld.

4. Bestratingsmarkt.com doet alles binnen haar macht de foto`s op onze website zo duidelijk mogelijk weer te geven. Echter kan het gebeuren dat de werklijkheid een kleine afwijking heeft van het orgineel, houd hier tijdens u bestelling rekening mee.

5. Controleer uw aankopen altijd voor verwerking. Materialen die eenmaal zijn verwerkt, zijn als zodanig geaccepteerd en kunnen achteraf nooit een reden tot klacht zijn. Herbestratingkosten worden om deze reden dan ook nooit vergoed.

6. Het zandbed onder de bestrating moet minimaal 10 á 15 cm dik zijn. Bij een slappe ondergrond, zoals bijv. klei of veengrond, is een zandbed van 20 cm aan te raden. Op plaatsen die zwaar belast worden zoals bijv. een inrit, kunt U het beste 25 cm uitgraven, om voor een extra stevig zandbed te zorgen kunt U onder deze 25 cm dikke zandlaag nog een pakket van 10 cm grof grind, of gebroken puin aanbrengen.

7. Houd rekening met de dikte van de sierbestrating bij het bepalen van de uit te graven diepte, houdt hierbij altijd ook 1 cm klik aan omdat de bestrating +- 1 cm hoger komt te liggen als de kantopsluiting. En laat de bestrating minstens 1 cm per meter aflopen, laat hierbij (wanneer dit mogelijk is) het afschot van de woning aflopen. Dit voorkomt water overlast.

8. Nadat alle bestrating is gelegd en is afgetrild dienen de voegen van het straatwerk nog te worden opgevuld met droogzand (inwassen) bij voorkeur met een grof granulaat bijv. brekerszand of voegsplit. Op deze manier heeft U nimmer meer last van vervelende onkruid groei. Klik hier om onder andere brekerzand te bestellen.

Wacht op de definitieve leverdag, voordat u een vaste dag met de stratenmaker inplant om irritatie en onnodige kosten te voorkomen. 

Bestrating koopt u online bij Bestratingsmarkt.com

⏳MAANDAG ACTIE 23 OKTOBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- let op éénmalig geldig!

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳MAANDAG ACTIE 23 OKTOBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer alléén nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- éénmalig geldig!

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss