Sorteer op
 • Agate uplight LightPro
  Agate uplight LightPro

  AGATE UPLIGHTS VAN LIGHTPRODe Agate heeft een verbruik van 3W en is gemaakt van aluminium. Doordat de Agate 11 cm hoog en 16 cm in diameter is, is deze makkelijk weg te werken.

  De Agate kan worden gebruikt wanneer u een oprit…

  € 90,00
 • uplight Atik R1 antraciet
  uplight Atik R1 antraciet

  ATIK R1 UPLIGHTS VAN LIGHTPRODe Atik R1 heeft een verbruik van 9W en een diameter van 12 cm. Hij is gemaakt van aluminium en is leverbaar in het zwart. Deze uplight is dimbaar en voorzien van een warm witte lichtbron.

  De…

  € 158,00
 • Uplight Atik R2 antraciet
  Uplight Atik R2 antraciet

  ATIK R2 UPLIGHTS LIGHTPRODe Atik R2 heeft een verbruik van 9W en heeft een diameter van 12 cm. Hij is gemaakt van aluminium en wordt geleverd met een RVS ring. Deze uplight is dimbaar en voorzien van een warm witte lichtbron.

  De…

  € 184,00

Uplights LightPro

Uplights van LightPro bestel je op Bestratingsmarkt.com! 

De uplights van LightPro - oftewel grondspots - stellen je in staat om details in je tuin uit te lichten, zoals boompjes en struiken. Wees creatief!

Verlicht je tuin met hoogwaardige uplights Perfect weg te werken in de grond Wil je van onderen een boom, plataan of object verlichten? Dat kan met onze uplights. Overdag zie je ze niet omdat ze perfect weg te werken zijn in de grond of in grind. ’s Avonds geven ze een geweldig mooi licht effect.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss