Sorteer op
 • Lightpro wandlamp Ixion
  Lightpro wandlamp Ixion

  IXION WANDLAMP LIGHTPRO Een combinatie van stijlvol en functioneel, de Ixion is een mooi voorbeeld van een wandlamp die binnen ieder tuininterieur goed tot z’n recht komt. Omdat hij zowel licht naar boven als naar beneden…

  € 158,00
 • Quartz mat zwart wandspot
  Quartz mat zwart wandspot

  QUARTZBen jij op zoek naar een stijlvolle buitenwandlamp die aansluit bij al je andere buitenverlichting? Dan is de Quartz de wandlamp voor jouw tuin. De lamp kun je aan de wand monteren, maar kan daarnaast ook worden gebruikt als…

  € 62,00
 • Polaris wandlamp LightPro
  Polaris wandlamp LightPro

  POLARIS WANDVERLICHTING VAN LIGHTPRO De Polaris heeft een verbruik van 6W en heeft een diameter van 14,5 cm. Hij is gemaakt van aluminium en is leverbaar in het antraciet. Tevens is hij voorzien van een warm witte lichtbron.

  Deze…

  € 102,00
 • Kuma wandlamp LightPro
  Kuma wandlamp LightPro

  KUMA WANDVERLICHTING VAN LIGHTPRO De Kuma heeft een verbruik van 6W en heeft een diameter van 14,5 cm. Hij is gemaakt van aluminium en is leverbaar in het zwart. Tevens is hij voorzien van een warm witte lichtbron.

  Deze wandlamp…

  € 95,00
 • Tiga DL LightPro
  Tiga DL LightPro

  Zoek je verlichting voor een pad maar wil je geen grote staande lamp?
  Dan is onze Tiga DL de oplossing! Dit kleine armatuur is namelijk slechts 9 cm hoog en valt daarom nauwelijks op langs een pad.
  De Tiga TL is een mooie…

  € 94,00

Wandverlichting LightPro

Met de wandverlichting van LightPro kun je heel gericht je favoriete plekje in de tuin verlichten om er bijvoorbeeld toch nog lekker een boek te kunnen lezen als het donker wordt. Je kunt de buitenverlichting ook gebruiken om bepaalde objecten in het licht te zetten, zoals de vijver of een mooi waterornament. Bekijk het ruime assortiment en bestel simpel, snel en veilig op Bestratingsmarkt.com.

Wandverlichting bestel je op Bestratingsmarkt.com 

Wandverlichting voor een sfeervol verlichte tuin...

Wandlampen voor tuin en terras

Met de wandlampen van Lightpro verlicht je in een handomdraai een schutting, tuinwand, of overkapping. Deze benadrukken ’s avonds de diepte van de tuin.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss