Menu

Vandersanden straatbakstenen

Kleurecht, duurzaam en puur natuur, dat zijn de Vandersanden straatbakstenen, vroeger ook wel bekend als de Bylandt straatbaksteen. Van een moderne tot een klassieke tuin, je creëert het eenvoudig met de Vandersanden sierbestrating. De stenen zijn erg populair. En dat is niet zo gek, want de Vandersanden straatbakstenen zijn tijdloos. Met deze stenen maak je dus altijd de juiste keuze.

Wie is Vandersanden straatbakstenen?

Less is more, een moderne uitspraak, alleen staat Vandersanden al 115 jaar zo in de markt! Klei, water en vuur zijn de drie componenten die het bedrijf gebruikt voor de Vandersanden straatbakstenen in dikformaat en waalformaat. Vandersanden is de oudste straatsteenfabrikant van Nederland. Het bedrijf doet zijn naam eer aan door met de Vandersanden sierbestrating nog steeds voor te lopen in de traditionele bestrating van Nederland. 

Waarom Vandersanden sierbestrating?

Al sinds de 14e eeuw kennen wij de straatbaksteen in Nederland. Vandersanden is de specialist in deze traditionele stenen, met een bewezen levensduur van 125 jaar, en een hergebruik van maarliefst 90%! Veel bestratingsmaterialen kennen verkleuring en breuk, maar de waal- en dikformaten van de Vandersanden straatbakstenen niet! Deze klinkers behouden de kleur, uitstraling en kwaliteit! Extreme vorst, strooizout en chemicaliën kunnen niet op tegen de Vandersanden sierbestrating.  

Typen Vandersanden straatbakstenen: Strengpers & Vormbak

Ons assortiment Vandersanden straatbakstenen bestaat uit een bijzondere reeks aan bonte en effen kleuren met bezande of onbezande oppervlakken. De twee typen hierin zijn de strengpers en de vormbak. Het verschil tussen deze twee is de wijze van fabriceren. De strengperssteen krijgt door het proces een strakkere uitstraling en is getrommeld. De vormbakstenen hebben een standaard en ongetrommeld uiterlijk. Het belangrijkste verschil is de kleurstelling. De vormbakproducten worden gemaakt van rivierklei wat natuurlijke en aardse tinten met zich brengt.

Afmetingen Vormbak Bylandt.png Afmetingen Strengpers Bylandt.png

Vandersanden straatbakstenen kopen

Maak van jouw tuin of oprit een sfeervolle plek met de Vandersanden straatbakstenen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 203 242 76 of te mailen naar info@bestratingsmarkt.com. Direct jouw Vandersanden sierbestrating kopen?  Dat kan eenvoudig via onze webshop, maar langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Kamperzijweg 6 in Heerde. In onze showtuin kun je ons uitgebreide aanbod Vandersanden straatbakstenen op uw gemak bekijken.

Gebakken Vandersanden bestellen?

Let op: i.c.m. met Excluton of Kijlstra producten €79,00 extra transport! 

Vandersanden magzine 2018 inzien? Klik hier!

Logo Vandersanden Bylandt

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2019 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss