Vandersanden straatbakstenen

Kleurecht, duurzaam en puur natuur, dat zijn de Vandersanden straatbakstenen, vroeger ook wel bekend als de Bylandt straatbaksteen. Van een moderne tot een klassieke tuin, je creëert het eenvoudig met de Vandersanden sierbestrating. De stenen zijn erg populair. En dat is niet zo gek, want de Vandersanden straatbakstenen zijn tijdloos. Met deze stenen maak je dus altijd de juiste keuze.

Wie is Vandersanden straatbakstenen?

Vandersanden is groots in baksteen. In ruim 90 jaar is het familiebedrijf uitgegroeid tot het grootste baksteenproducerende familiebedrijf van Europa. De ambitie is om duurzame gebakken producten te creëren die inspireren tot de realisatie van toonaangevende straten en tuinen.

Waarom Vandersanden sierbestrating?

Al sinds de 14e eeuw kennen wij de straatbaksteen in Nederland. Vandersanden is de specialist in deze traditionele stenen, met een bewezen levensduur van 125 jaar, en een hergebruik van maarliefst 90%! Veel bestratingsmaterialen kennen verkleuring en breuk, maar de waal- en dikformaten van de Vandersanden straatbakstenen niet! Deze klinkers behouden de kleur, uitstraling en kwaliteit! Extreme vorst, strooizout en chemicaliën kunnen niet op tegen de Vandersanden sierbestrating.

Natuurlijke schoonheid

De basis van de Vandersanden klinkers is rivierklei, die gewonnen wordt in de Nederlandse uiterwaarden. Dat gebeurt met veel respect voor flora en fauna. De rivieren zetten meer klei af dan de branche aan klei wint. Daardoor is dit prachtige natuurproduct officieel aangemerkt als onuitputtelijke grondstof. Bovendien wordt er door het winnen van deze lokale rivierklei nieuwe natuur gecreëerd. Zo wordt ook de kans op overstromingen verkleind, omdat de rivieren meer ruimte krijgen. Vandersanden is de enige baksteenfabrikant in Nederland die in het bezit is van een MVO Prestatieladder certificaat. Tevens heeft zij verschillende gerenommeerde keurmerken als DUBOkeur die de kwaliteit en duurzaamheid van Vandersanden onderstrepen.

Typen Vandersanden straatbakstenen: Strengpers & Vormbak

Ons assortiment Vandersanden straatbakstenen bestaat uit een bijzondere reeks aan bonte en effen kleuren met bezande of onbezande oppervlakken. De twee typen hierin zijn de strengpers en de vormbak. Het verschil tussen deze twee is de wijze van fabriceren. De strengperssteen krijgt door het proces een strakkere uitstraling en is getrommeld. De vormbakstenen hebben een standaard en ongetrommeld uiterlijk. Het belangrijkste verschil is de kleurstelling. De vormbakproducten worden gemaakt van rivierklei wat natuurlijke en aardse tinten met zich brengt.

Afmetingen Vormbak Bylandt.png Afmetingen Strengpers Bylandt.png

Vandersanden straatbakstenen kopen

Maak van jouw tuin of oprit een sfeervolle plek met de Vandersanden straatbakstenen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 203 242 76 of te mailen naar info@bestratingsmarkt.com. Direct jouw Vandersanden sierbestrating kopen?  Dat kan eenvoudig via onze webshop, maar langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Kamperzijweg 6 in Heerde. In onze showtuin kun je ons uitgebreide aanbod Vandersanden straatbakstenen op uw gemak bekijken.

Gebakken Vandersanden bestellen?

Let op: i.c.m. met Excluton of Kijlstra producten €79,00 extra transport! 

Vandersanden magzine 2018 inzien? Klik hier!

Logo Vandersanden Bylandt

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2020 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss