Sorteer op

Excluton Betonplaten X-Con industrieplaten

 

Nieuw op Bestratingsmarkt! De Excluton X-Con industrieplaten!

De Betonplaten van Excluton ofwel X-Con industrieplaten. Een perfecte oplossing voor het verharden van industrieterreinen en bedrijfshallen, maar zijn ook bij uitstek geschikt voor agrarische en logistieke toepassingen.

Betonplaten bieden flexibiliteit ten aanzien van indeling en terreininrichtingen. 
Ze kunnen snel worden gelegd en weer verplaatst hetgeen een praktisch en financieel voordeel is bij de herinrichting van uw terrein en/of aanpassing van de ondergrondse infrastructuur. Kortom een snelle, flexibele, duurzame en voordelige manier van verharding. 

De platen zijn zeer maatvast, hebben een hoge slijtvastheid, bieden voldoende grip, zijn voorzien van afstandhouders en een facet en worden met deklaag geproduceerd waardoor de platen gemakkelijk schoon te maken zijn.

Specificaties van de X-Con industrieplaten 

De betonplaten van Excluton worden standaard geproduceerd in de kleuren grijs en zwart.
Overige kleuren zijn op aanvraag.

Kwaliteiten van de Betonplaten van Excluton

  • De Betonplaten van Excluton zijn vorstbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • De Betonplaten van Excluton worden volgens het Cradle to Cradle principe geproduceerd
  • De Betonplaten van Excluton hebben een deklaag en zijn dus duurzamer dan door en door geproduceerde platen

Afmetingen van de Betonplaten van Excluton

  • 120 x 120 x 16 cm
  • 135 x 135 x 12 cm met hijsvoorziening

Excluton betonplaten bestellen?

Neem even contact op met onze klantenservice, wij leggen de opties uit en zorgen ervoor dat het goede wordt besteld!

Industrieplaten zijn een perfecte oplossing voor het verharden van industrieterreinen en bedrijfshallen, maar zijn ook bij uitstek geschikt voor agrarische en logistieke toepassingen. Industireplaten bieden flexibiliteit ten aanzien van indeling en terreininrichting. Kortom een snelle, flexibele, duurzame en voordelige manier van (tijdelijke) verharding. De platen zijn vorstbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Indien gewenst kunnen industrieplaten hergebruikt worden.

De groeiende vraag naar industrieplaten

Om aan de fors toegenomen vraag naar industrieplaten te voldoen, heeft Excluton BV - toonaangevend producent en leverancier van betonnen bestratingsproducten voor de grond-, weg- en waterbouw – op eigen terrein in Druten een nieuwe, hypermoderne fabriek geopend.

De perfecte oplossing voor permanent of tijdelijk verharden

“Industrieplaten zijn de perfecte oplossing voor het permanent of tijdelijk verharden van onder meer buitenterreinen, bedrijfshallen, distributiecentra en agrarische terreinen”, zegt Jurriaan van der Ven, bij Excluton verantwoordelijk voor Sales en Acquisitie. “De vraag naar onze producten, dus ook die van industrieplaten, is de laatste jaren explosief gegroeid”, aldus Van der Ven tijdens een rondleiding door de nieuwe fabriek. Hij wijst naar de grote grondstoffenbunker die tegen de zijgevel van de nieuwe productielocatie is geplaatst. “Die bunker bestaat uit vier compartimenten. Daarin zitten alle grondstoffen die nodig zijn voor de productie van X-Con industrieplaten, op de betonwapening na: die komt uiteraard iets later in het proces. “ Vanuit de computergestuurde grondstoffenbunker gaan de grondstoffen in de juiste verhouding – afhankelijk van het soort eindproduct – via een lopende band naar de betonmolen. “Het mengsel wordt afgevuld in mallen, vervolgens wordt de wapening toegevoegd. Daarna gaan de gevulde mallen de geklimatiseerde droogkamer in. Het uithardingsproces duurt 10 à 12 uur.” Wanneer de industrieplaten uit de droogkamer komen, worden ze gepakketteerd, klaar om vervoerd te worden naar de klant. Excluton beschikt over eigen vrachtwagens.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss