✅ Goedkope tuintegels kopen

Als je goedkope tuintegels wil kopen, dan heb je op Bestratingsmarkt.com ruime keuze uit verschillende fraaie tegels voor je tuin! Neem gauw een kijkje in ons assortiment; een overzicht van onze soorten goedkope tuintegels vind je verderop op deze pagina. Of kom onze goedkope tuintegels in het echt bewonderen en bezoek onze showtuin in Heerde!

Veel vraag naar betaalbare tuintegels 

In vrijwel iedere tuin kom je ze tegen: tuintegels. Sommige huishoudens kiezen ervoor om er de hele tuin mee vol te leggen. Dit scheelt namelijk in onderhoud. Weer anderen leggen er alleen looppaden en terrassen mee aan. Een ding is in ieder geval zeker: er is veel vraag naar betaalbare tuintegels. Toch zijn deze tuintegels vaak alles behalve goedkoop. Zonde, want zo wordt het aanleggen van een tuin opeens een dure klus. 

Bij Bestratingsmarkt zijn wij van mening dat tuintegels betaalbaar moeten zijn - liever nog: goedkoop. Want iedereen moet van mooie tuin kunnen genieten. Ongeacht het budget dat je eraan wilt spenderen. Daarom bieden wij - zowel op onze website als in onze showtuin - een ruim assortiment aan betaalbare tuintegels aan: van goedkoop tot exclusief. Zo dragen wij bij aan een tuin waar je trots op mag zijn. 

Goedkope tuintegels kopen? De Excluton Tuintegels zijn er in vele formaten en kleuren

Op zoek naar goedkope tuintegels? Bestratingsmarkt.com biedt verschillende soorten goedkope tuintegels, onder meer van het merk Excluton. Ons brede assortiment bestaat uit tuintegels in allerlei formaten en kleuren. Naast dit merk verkopen we nog veel meer soorten sierbestrating, zowel op onze webshop als in onze fysieke winkel in Heerde. Op deze pagina vind je de beste Excluton tuintegels voor de laagste prijzen. Wij leveren voor elk type tuin geschikte bestrating. Denk aan een strakke terrastegel, naturel tegel, natuursteen print (leisteen) of bijvoorbeeld een Excluton Kera Twice keramiek op beton!

Excluton Tuintegels

Excluton siertegels uit dit assortiment zijn allemaal voorzien van een Xummum coating die ervoor zorgt dat de tegels kleurvast is en blijft. De goedkope tuintegels hebben een lange levensduur en zijn zeer hoogwaardig. Voorbeelden van Excluton terrastegels zijn:

 • 60 Plus tegels
 • Pizarra tegels
 • Optimum Fiammato tuintegels
 • Optimum Sabbia
 • Optimum Liscio tegels vlak 
 • Optimum Ardesia tegels
 • 60 Plus 60x60x4 50x50x4 40x80x4 20x30 30x40 80x80x6 50x100
 • 60Plus wildverband 
 • Kera Twice 
 • Noviton tuintegels
 • Terrastegels + 60x60
 • Excluton Tuintegel 

Goedkope tuintegels 60x60

Tuintegels in het formaat 60 bij 60 centimeter zijn erg populair. Op Bestratingsmarkt.com vind je vele honderden verschillende tegels, waaronder ook de nodige goedkope tuintegels 60x60. De goedkope tuintegels 60x60 zijn al verkrijgbaar vanaf zo’n 9 euro. Daarnaast bevat ons assortiment natuurlijk ook 60x60-tegels van de bekende merken. Hieronder vallen onder meer marmeren tegels van bijvoorbeeld Travetin en het innovatieve Geoceramica

De voordelen van het bestellen bij www.Bestratingsmarkt.com

Ga je goedkope tuintegels kopen bij Bestratingsmarkt.com? Dan profiteer je van verschillende voordelen: de Excluton tuintegels zijn van de hoogste kwaliteit terwijl je een laagsteprijsgarantie hebt. Zo weet je zeker dat je de beste prijs hebt. Wij leveren bovendien uit voorraad, zodat je bestelling binnen 5 werkdagen op de stoep staat. Daarnaast hebben we meer dan 25 jaar ervaring, waardoor je een unieke combinatie van beste prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en uitstekende klantenservice ervaart als je goedkope tuintegels gaat kopen.

Vragen over goedkope tuintegels kopen

Natuurlijk, je bent op deze site beland omdat je van plan bent goedkope tuintegels te kopen. We kunnen ons echter voorstellen dat je hierbij nog wel wat vragen hebt. Daarom beantwoorden we hieronder enkele veelgestelde vragen over tuintegels. Hopelijk helpt het je bij de aanschaf van de beste goedkope tuintegels!

Hoe dik moeten tuintegels zijn?

Wanneer men goedkope tuintegels wil kopen kijkt men bij de afmetingen vooral naar de lengte en breedte. Zo zijn goedkope tuintegels van 60x60 centimeter populair. Echter, de dikte van een tuintegels speelt ook een voorname rol. Deze is namelijk grotendeels bepalend voor de maximale belasting die je nieuwe terras of oprit straks kan verdragen.De toepassing is dus bepalend voor de dikte van een tegel. Voor een terras volstaat veelal al een dikte vanaf 3 centimeter, terwijl je voor een oprit, waar dus een auto overheen rijdt, het best kunt kiezen voor tegels van zo’n 6 centimeter dik. Niet voor niets dat er in deze gevallen toch vaak gebruikgemaakt wordt van klinkers in plaats van tegels.

Hoe tuintegels leggen?

Ben je van plan zelf je tuintegels te leggen? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om tuintegels te leggen. Het is een handig stappenplan dat wij speciaal voor de doe-het-zelvers hebben opgesteld. Neem de stappen goed door, zodat je zeker bent van een goed eindresultaat. Het leggen van tuintegels was nog nooit zo snel en eenvoudig.

Hoe kan ik mijn goedkope tuintegels op maat maken?

Tijdens het bestraten is het haast onoverkomelijk dat je je goedkope tuintegels op maat moet maken. Dat houdt in dat je ze zult moeten snijden, knippen of zagen. Maar wat is de beste optie en hoe ga je te werk?

In de regel kunnen we stellen dat je het snijden of knippen een netter resultaat krijgt dan met zagen. Dit omdat je de tegel in een vloeiende beweging doorklieft. Bij zagen zul je gauw merken dat er karteltjes of andere oneffenheden zichtbaar blijven. Je kunt dit overigens vaak wel herstellen door de rand weer recht te slijpen met een haakse slijper.

Een ander voordeel van snijden of knippen ten opzichte van zagen is dat dit aanmerkelijk sneller werkt. Bovendien kun je na het snijden meteen door met het leggen van je nieuwe goedkope tuintegels, terwijl een gezaagde tegel eerst moet drogen. Tijdens het zagen ontstaat namelijk dermate veel wrijving dat de tegel met water gekoeld moet worden. En een natte tegel kun je niet meteen leggen, omdat deze dan minder goed hecht.

Is snijden dan altijd beter dan zagen? Nee, dat ook weer niet. Wanneer je erg dikke tuintegels hebt gekocht is het toch aan te raden om een zaagmachine te gebruiken. Puur omdat de doorsnee tegelsnijder over onvoldoende breekkracht beschikt om tegels met een flinke dikte te kunnen doorbreken.

Waarom zou ik moeten kiezen voor keramische tuintegels?

Velen die van plan zijn goedkope tuintegels te kopen, maken de keuze voor keramische tegels. Deze tegels worden de laatste jaren almaar populairder. Wat zijn de voor- en nadelen van keramische tuintegels?

De voordelen van keramische tuintegels

De voornaamste reden om goedkope keramische tuintegels te kopen is dat deze ontzettend lang mooi blijven. Ze houden namelijk hun kleur perfect vast en zullen ook zelden krassen oplopen. Dit omdat ze op extreem hoge temperatuur gebakken worden en werkelijk steenhard zijn. Bovendien zijn keramische tuintegels waterafstotend. Deze combinatie maakt keramische tuintegels onderhoudsarm en daarmee perfect voor degene die wil genieten van een mooi terras, zonder er al te veel werk aan te hebben.

Daarnaast is een groot voordeel van keramische tuintegels het gewicht. Ze zijn in de regel een stuk dunner dan natuurstenen tegels en daardoor aanmerkelijk lichter. Dit gaat je het nodige gemak opleveren wanneer je de tegels zelf gaat leggen.

En de nadelen?

Een mogelijk nadeel van keramische tuintegels is dat ze, ten opzichte van betontegels, relatief duur zijn. Anderzijds heb je relatief goedkope tuintegels als je ze vergelijkt met natuursteen. Waar we echter niet omheen kunnen is dat keramische tuintegels een versterkte ondergrond behoeven, omdat ze zo dun zijn. Vaak is een met cement versterkt zandbed noodzakelijk. Een vrij nieuw maar succesvol alternatief hiervoor is GeoCeramica: een combinatie van een betonnen fundament met een keramische toplaag.

Goedkope tuintegels kopen? Levering in heel Nederland!

Wij leveren door heel Nederland binnen vijf werkdagen. Van Almere tot Lelystad en van Leeuwarden tot Maastricht: bij ons kun je uitstekend tuintegels kopen. Wil je echt goedkope tuintegels kopen? Bekijk dan hieronder ons volledige aanbod. De Excluton terrastegel + en de 60Plus uitgebreid tegels zijn nieuw in deze collectie. De Oud Hollandse Schellevis tegels zijn al sinds jaar en dag populair, ook bij architecten. Dit zijn prachtige Oud Hollandse tegels voor ieder terras. De terrastegel + 60x60x4 is een budget siertegel van uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod tuintegels eenvoudig online of kom langs!

Sorteer op
 • Furora Premium Line 60x60 antraciet
  Furora Premium Line 60x60 antraciet
 • Op = Op

  Furora Premium Line 60x60 grafiet
  Furora Premium Line 60x60 grafiet
  € 36,25
 • Op = Op

  Furora Premium Line 60x60 zilver
  Furora Premium Line 60x60 zilver
  € 36,25
 • Op = Op

  Furora Premium Line 60x60 grijs
  Furora Premium Line 60x60 grijs
  € 36,25
 • Furora Premium 60x60 antraciet vlak
  Furora Premium 60x60 antraciet vlak
 • Furora Premium 60x60 grijs vlak
  Furora Premium 60x60 grijs vlak
 • Op=Op

  Furora Premium 60x60 grafiet vlak
  Furora Premium 60x60 grafiet vlak
  € 36,25
 • Furora Premium 60x60 zilver vlak
  Furora Premium 60x60 zilver vlak
 • 60plus Soft Comfort 20x30x6 Grigio
  60plus Soft Comfort 20x30x6 Grigio
  € 31,95
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Giallo
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Giallo
  € 25,75
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Ivory
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Ivory
  € 31,95
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Violetto
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Violetto
  € 31,95
 • 60Plus Soft Comfort 50x50x4 Nero
  60Plus Soft Comfort 50x50x4 Nero
  € 39,95
 • 60Plus Soft Comfort 50x50x4 Grezzo
  60Plus Soft Comfort 50x50x4 Grezzo
  € 39,95
 • Uitlopend!

  60Plus Soft Comfort 50x50x4 Misto
  60Plus Soft Comfort 50x50x4 Misto
  € 39,95
 • Berggrind Tegel Uitgewassen 50x50x4,8 cm
  Berggrind Tegel Uitgewassen 50x50x4,8 cm
  € 210,00
 • Drainage tegel!

  Nokkentegel Daktegel Draintegel 30x30
  Nokkentegel Daktegel Draintegel 30x30
  € 28,95
 • knikkertegel 30x30x6 grijs
  knikkertegel 30x30x6 grijs
  € 20,00
 • Terras Tegel + 60x60x4 Nero
  Terras Tegel + 60x60x4 Nero
  € 24,95 € 21,50
 • TerrasTegel + 60x60x4 grezzo
  TerrasTegel + 60x60x4 grezzo
  € 24,95 € 21,50
 • Terras Tegel + 60x60x4 Zwart/Grijs
  Terras Tegel + 60x60x4 Zwart/Grijs
  € 24,95 € 21,50
 • Terrastegel + 60x60x4 summer
  Terrastegel + 60x60x4 summer
  € 24,95 € 21,50
 • TerrasTegel + 60x60x4 dark grey
  TerrasTegel + 60x60x4 dark grey
  € 24,95 € 21,50
 • TerrasTegel + 60x60x4 Omber
  TerrasTegel + 60x60x4 Omber
  € 24,95 € 21,50
 • Terras Tegel + 60x60x4 Lucca
  Terras Tegel + 60x60x4 Lucca
  € 24,95 € 21,50
 • Terras Tegel + 60x60x4 Icey Blue
  Terras Tegel + 60x60x4 Icey Blue
  € 24,95 € 21,50
 • Excluton terras steen 20x30x4 Nero
  Excluton terras steen 20x30x4 Nero
  € 26,95
 • Populair, meer dan 500x verkocht!

  Excluton terras steen 20x30x4 Grezzo
  Excluton terras steen 20x30x4 Grezzo
  € 26,95
 • Excluton terrassteen+ 20x30x4 grijs/zwart
  Excluton terrassteen+ 20x30x4 grijs/zwart
  € 26,95
 • Excluton Terrasverband+ 4 cm Nero
  Excluton Terrasverband+ 4 cm Nero
  € 29,95
 • Excluton Terrasverband+ 4 cm Grezzo
  Excluton Terrasverband+ 4 cm Grezzo
  € 29,95
 • Excluton Terrasverband+ 4 cm grijs/zwart
  Excluton Terrasverband+ 4 cm grijs/zwart
  € 29,95
 • Flagstones Alta 20-40 mm
  Flagstones Alta 20-40 mm
  € 2.248,00
 • Flagstones Balkan 20-40 mm
  Flagstones Balkan 20-40 mm
  € 1.323,75
 • Flagstones Calanca 30-50 mm
  Flagstones Calanca 30-50 mm
  € 1.377,50
 • Flagstones Florida Yellow 20-40 mm
  Flagstones Florida Yellow 20-40 mm
  € 1.566,00
 • Flagstones Kandla Grey 25-40 mm
  Flagstones Kandla Grey 25-40 mm
  € 1.283,25
 • Flagstones Luserna Rossiccio 30-40 mm
  Flagstones Luserna Rossiccio 30-40 mm
  € 1.000,00
 • Flagstones Modak 25-40 mm
  Flagstones Modak 25-40 mm
  € 1.283,25
 • Flagstones Porfier Italië 30-60 mm
  Flagstones Porfier Italië 30-60 mm
  € 989,62
 • Flagstones Ultra Black 30-40 mm
  Flagstones Ultra Black 30-40 mm
  € 990,00
 • Ceramiton 120x30x4 Palo Dark
  Ceramiton 120x30x4 Palo Dark
  € 94,95
 • Ceramiton 120x30x4 Palo Rustic
  Ceramiton 120x30x4 Palo Rustic
  € 94,95
 • Ceramiton 100x100x4 Star Grey
  Ceramiton 100x100x4 Star Grey
  € 89,99
 • Ceramiton 100x100x4 Dark Slate
  Ceramiton 100x100x4 Dark Slate
  € 89,99
 • 27 stuks per m2!

  Stone walling grijs zwart naturel
  Stone walling grijs zwart naturel
  € 89,95
 • 27 stuks per m2!

  Stone walling verona naturel
  Stone walling verona naturel
  € 89,95
 • 27 stuks per m2!

  Stone walling antraciet naturel
  Stone walling antraciet naturel
  € 89,95
 • Oprit steen Excluton Icey Blue
  Oprit steen Excluton Icey Blue
  € 42,00
 • Oprit steen Excluton Imperial Black
  Oprit steen Excluton Imperial Black
  € 42,00
 • Estetico Wood tegel 20x60 Oak hout look
  Estetico Wood tegel 20x60 Oak hout look
  € 28,41
 • GeoCeramica 30x120 Timber Noce tegel
  GeoCeramica 30x120 Timber Noce tegel
  € 34,85 € 31,35
 • GeoCeramica 120x30 Timber Tortera tegel
  GeoCeramica 120x30 Timber Tortera tegel
  € 34,85
 • GeoCeramica 40x80 Timber Noce tegel
  GeoCeramica 40x80 Timber Noce tegel
  € 31,65
 • GeoCeramica 40x80 Timber Tortera tegel
  GeoCeramica 40x80 Timber Tortera tegel
  € 31,60
 • GeoCeramica 40x80 Timber Grigio tegel
  GeoCeramica 40x80 Timber Grigio tegel
  € 31,65
 • GeoCeramica 60x30 Timber Grigio
  GeoCeramica 60x30 Timber Grigio
  € 13,85
 • GeoCeramica 60x30 Timber Tortera
  GeoCeramica 60x30 Timber Tortera
  € 13,85
 • GeoCeramica 60x30 Timber Noce
  GeoCeramica 60x30 Timber Noce
  € 13,85
 • Ceramiton 120x30x4 Palo Rustic
  Ceramiton 120x30x4 Palo Rustic
  € 94,95
 • Wood Madera Driftwood Lichtbruin genuanceerd 30x120x2
  Wood Madera Driftwood Lichtbruin genuanceerd 30x120x2
  € 68,59
 • Wood Madera Scrapewood Bruin genuanceerd 30x120x2
  Wood Madera Scrapewood Bruin genuanceerd 30x120x2
  € 83,29
 • Wood Madera Old Weathered Wood 30x120x2
  Wood Madera Old Weathered Wood 30x120x2
  € 61,00
 • Keramische Tegel hout look Lagom Gold Wood 30x120x2
  Keramische Tegel hout look Lagom Gold Wood 30x120x2
  € 60,75
 • Keramische Tegel hout look Lagom Beige Wood 30x120x2
  Keramische Tegel hout look Lagom Beige Wood 30x120x2
  € 59,77
 • GraniPlus 30x20x6 Mystic
  GraniPlus 30x20x6 Mystic
  € 39,95
 • GraniPlus 60x60x6 Mystic
  GraniPlus 60x60x6 Mystic
  € 41,95
 • GraniPlus 60x60x6 Mystic Mountain
  GraniPlus 60x60x6 Mystic Mountain
  € 41,95

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss