Estetico Tuinvisie tegel

De Estetico Tuinvisie tegels bestel je goedkoop online bij Bestratingsmarkt.com!

Estetico: fraaie en strakke terrastegels

De Estetico terrastegels zijn fraai en strak, en ook nog eens heel betaalbaar. De lijn is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en 3 structuren. Dankzij de toevoeging van toeslagmiddel aan het betonmengsel, neemt de tegel minder snel water en vuil op. Daarnaast is de facetloze tegel voorzien van een duurzame coating die zorgt voor een kleurverdieping en langer behoud van de kleur. De Estetico lijn werd in 2018 voor het eerst geïntroduceerd en werd binnen een mum van tijd uitzonderlijk populair vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

Estetico Tuinvisie is verkrijgbaar in de formaten 60x60, 30x60, 20x40 in verschillende diktes

De nieuwe Estetico is niet alleen verkrijgbaar als vlakke tegel, maar ook met structuur en in houtlook. De Estetico Verso, de structuurtegel, is verkrijgbaar in zes kleuren. De Estetico Wood heeft dankzij drie prachtige houtkleuren en het lange, slanke formaat veel weg van parket. De Estetico Wood is overigens alleen te verkrijgen met een dikte van 6 centimeter.

Keuze uit 6 fraaie kleuren

De Estetico tuintegels zijn nieuw in ons assortiment en rechtstreeks vanuit de fabriek leverbaar. We bieden de Estetico aan in 6 fantastische tuintegel kleuren: 3 fraaie, effen kleuren en 3 prachtige, genuanceerde kleuren! De Estetico Vlak heeft een vlakke bovenlaag. De Estetico Verso heeft een reliëf aan de bovenlaag, hierdoor lijkt het op een soort natuursteen. 

De Estetico tuintegel is aantrekkelijk in prijs en nog meer door de uitmuntende afwerking. De verkrijgbare kleuren zijn:

  • Estetico Magma
  • Estetico Pit Black
  • Estetico Steel
  • Estetico Platinum
  • Estetico Nature
  • Estetico Chocolate 

Tuinvisie Estetico Vlak en Verso

De Estetico Vlak wordt in het formaat 60x60, 30x60 en 20x40 gemaakt op een stenenpers in de diktes 6 en 4 centimter. De Verso wordt in het tegelformaat 60x60 en  30x60 gemaakt op een stenenpers in de diktes 6 en 4 centimeter. Hierdoor zijn de tegels bijzonder hard en bestand tegen allerlei weersinvloeden.

Estetico Vlak Wildverband

Onlangs is aan de serie ook de Estetico Vlak Wildverband toegevoegd, met een dikte van 6 centimeter. Zo kun je eindeloos speelse, maar ook strakke combinaties in je tuin én oprit maken. De Estetico Vlak Wildverband is te bestellen per 6,48 m2 in een pak, met daarin de volgende aantallen en afmetingen:

  • 30x30x6 cm: 18 stuks
  • 60x30x6 cm: 9 stuks
  • 60x60x6 cm: 9 stuks

Tuintegel Estetico bestellen? Beste prijs en beste kwaliteit! 

Estetico tuintegels zijn een goede keuze als je een super mooi strak terras wil en tegels met weinig` onderhoud wenst! Tip van onze verkoopadviseur, Estetico Platinum, mooie diepe kleur en geeft een super leuk effect aan je tuin terras. 

Estetico Vlak 

De Estetico Vlak heeft een een vlakke bovenlaag zonder relief! Deze tegel is verkrijgbaar in 60x60, 30x60 en 20x40 in de diktes 6 en 4 centimeter. 

Estetico Verso 

De Estetico Verso heeft een licht relief in de bovenlaag, hierdoor krijgt de tegel een natuursteen look. De Estetico Verso is ook leverbaar in alle 6 de kleuren! Doordat de Estico een licht relief heeft, is de Estetico Verso super stroef! Deze tegel is verkrijgbaar in 60x60 en 30x60 in de diktes 6 en 4 centimeter.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss