Betonklinkers met deklaag BKK BSS

Betonstraatklinkers worden ook wel klinkers bss of bkk's genoemd. De betonklinkers zijn oersterke stenen.

Beton klinkers met deklaag te koop op Bestratingsmarkt.com BKK BSS betonklinkers!

Beton klinkers met deklaag zijn te koop op Bestratingsmarkt.com. Hoeveel klinkers krijg ik per m2? Er gaan 44 betonklinkers in 1 m2. Onze betonklinkers hebben een prijs per m2. Betonklinkers koopt je voor een zacht prijs bij ons. 

De betonklinker antraciet  zwart is onze populairste klinker en verkrijgbaar tegen een vlijmscherpe prijs! Deklaag klinkers hebben een toplaag. Deze straatklinkers worden geproduceerd met een sterke onderbeton en een verdichte toplaag die is opgebouwd uit fijne mineralen.

Door deze nieuwe manier van produceren van onze standaard betonstraatstenen wordt snelle verkleuring en slijtage voorkomen. De toplaag neemt minder vocht en vuil op en zal daardoor duurzamer worden. Ons assortiment straatklinkers met deklaag zal bestaan uit BSS 6 cm  en BSS 8 cm, betonklinkers 6 cm dik en betonklinkers 8 cm dik. 

betonklinkers bss BKK antraciet

 

De klinker afstandhouders zorgen automatisch voor de juiste voegbreedte. Samen met het facet gaan ze afsplinteren tegen. De Betonklinker is maatvast, reflectievrij en voert door de voegen het regenwater snel af.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss