Bezande en Onbezande gebakken bestrating?

Bezande en onbezande gebakken bestrating?

Bij de selectie van straatklinkers komt u voor een keuze te staan: bezande of onbezande straatklinkers? Deze gids licht de unieke kenmerken, uitstraling en achtergrond van beide opties toe, die u helpen bij het maken van de juiste keuze, afgestemd op uw specifieke behoeften en gewenste esthetiek.

Bezande Vormbak Straatklinkers: Robuust en Maatvast
Bezande vormbak klinkers zijn gekend om hun stevige en robuuste karakter. De specifieke zandkleur (zilver, rood, paars of zwart) speelt een cruciale rol in de unieke uitstraling van de steen. Met de tijd slijt het zand weg, waardoor de onderliggende scherfkleur van de steen meer prominent wordt. Deze stenen zijn beschikbaar in A4-12 kwaliteit, met een optie voor extra maatvastheid (EQ+). Bepaalde formaten en producten zijn uitsluitend beschikbaar met een bezand oppervlak.

Onbezande Vormbak Straatklinkers: Nostalgisch en Natuurlijk
Onbezande vormbakstenen hebben een licht afwijkende vorm door het gebrek aan zand in het productieproces, wat resulteert in een nostalgische uitstraling. Deze stenen bieden een rustiek en natuurlijk straatbeeld, en passen vaak beter bij bestaande bestratingen. In een getrommelde uitvoering lijken ze op oude stenen, wat een naadloze aansluiting op bestaand straatwerk mogelijk maakt. De kwaliteitsstandaard voor onbezande vormbak klinkers is A4-12G.

Bezande en Onbezande Strengpers Klinkers: Verscheidenheid en Kwaliteit
Strengpers straatbakstenen worden geproduceerd via een vacuümpers. Ze zijn verkrijgbaar in zowel bezande als onbezande varianten. Bij bezande strengpersstenen bepaalt de zandkleur de uitstraling, terwijl onbezande varianten kunnen worden afgeleverd in een geschaafde of gladde (Liscio) versie. De gladde, onbezande strengpersstenen hebben een verfijnde, strakke look, waarbij de scherfkleur direct zichtbaar is. Geschaafde stenen daarentegen, met hun ruwe oppervlak, stralen robuustheid en stoerheid uit. Strengpersstenen zijn beschikbaar in A4-12(EQ+) kwaliteit en kunnen ook getrommeld worden geleverd.

Uw keuze tussen bezande en onbezande straatklinkers beïnvloedt het uiteindelijke uiterlijk en gevoel van uw bestrating. Of u nu kiest voor de robuustheid en maatvastheid van bezande stenen, of de nostalgische en natuurlijke uitstraling van onbezande stenen, er is een optie die perfect past bij uw visie en projecteisen. Raadpleeg ons volledige assortiment om de perfecte straatbaksteen te vinden die aan uw specificaties voldoet.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze?

Neem contact met ons op voor professioneel advies en ontdek welke straatklinker het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss