Informatie 60Plus Soft Comfort

60 Plus Excluton siertegels

De Excluton 60 plus serie bestaat uit een aantal varianten siertegels voor in de tuin met een trendy en stijlvolle uitstraling. Zoals bij iedere vorm van bestrating heeft de 60 Plus serie een aantal eigenschappen en kenmerken. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken en geven een aantal tips die behulpzaam zijn bij het aanschaffen van deze sierbestrating.

Comfortabel voor de voeten

Excluton 60 plus siertegels worden vooral gebruikt als sierbestrating in de tuin. Een beetje comfort voor de voeten is dus niet niet verkeerd. Deze goedkope tuintegels voelen fijn aan wanneer je er over loopt en hebben bovendien een bepaalde mate van stroefheid, waardoor ze minder snel glad worden met vochtig weer.

Gebruik geen trilplaat

Siertegels worden gebruikt om een zo strak mogelijk resultaat te bereiken. Dit zie je terug in het ontwerp van de tegels. Zo hebben siertegels geen schuin randje aan de zijkanten en worden ze strak tegen elkaar aan gelegd. Dit is een genot voor het oog, maar zorgt er ook voor dat ze niet geschikt zijn om ingelegd te worden door middel van aftrillen. Bij gebruik van een trilplaat ontstaat er een risico op beschadigingen.

Vriendelijk in het onderhoud

60 Plus Excluton tuintegels hebben een coating toplaag, waardoor er minder vocht en vuil wordt opgenomen. Hoe minder vuil of onkruid zich kan hechten aan de tegels, hoe onderhoudsvriendelijker de bestrating is. Een hekel aan onkruid verwijderen op de knietjes? Dan zijn deze siertegels een uitstekende keuze!

Bestendig tegen vorst

De tegels zijn vorstbestendig. Dit betekent dat ze geen schade ondervinden van de gevolgen van temperaturen onder het vriespunt. Wanneer de 60 Plus Excluton tegels op een goede manier gelegd worden, zullen ze de winter prima doorstaan. Zorg er altijd voor dat water goed afgevoerd kan worden door middel van drainage en afschot.

Verschillende uitvoeringen en formaten

De tegels zijn in verschillende uitvoeringen en formaten leverbaar. Voor de liefhebber van een strakke look zijn er de naturel 60 Plus siertegels in de formaten 20x30x6 cm, 30x60x6 cm en 60x60x6 cm. Meer fan van reliëf? Dan is er de leisteen uitvoering met een natuurstenen look verkrijgbaar in dezelfde formaten. Voor een speelser mozaïek zijn deze siertegels ook beschikbaar in wildverband.                                                             

Klik hier voor een volledig overzicht van uitvoeringen en formaten

Vragen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss