Terrastegels Tuinvisie

Terrastegels van Tuinvisie kun je eenvoudig online bestellen op Bestratingsmarkt.com voor hele scherpe prijzen. Uit voorraad leverbaar en snel bij huis!

Tuinvisie tuin en terrastegels kopen

Wij hebben alle tuintegels van Tuinvisie opgenomen in ons assortiment. De Tuinvisie tegels kun je bestellen voor de beste prijs online en dan worden deze snel thuis bezorgd. Ons assortiment bestaat uit alle Tuinvisie tuintegels waaronder:

Excluton sierbestrating Nieuw in het assortiment Cerasolid keramische tegel

Cerasolid keramische terrastegel van TuinVisie, zijn gerectificeerde tegels wat ervoor zorgt dat deze strak tegen elkaar aan liggen voor een stijlvol terras. de tegels zijn van 3 centimeter keramiek en kunnen eenvoudig en direct op het zand gelegd worden. De Cerasolid tegels hebben net als alle keramische tegels het voordeel dat ze kleurvast en bestendig tegen krassen en slijten. Daarnaast zijn deze tegels eenvoudig te reinigen zodat uw terras langdurig mooi blijft!

CeramiDrain tuintegels

De CeramiDrain Tuinvisie tuintegels zijn innovatieve tegels van keramiek met een gepattenteerd systeem. Dankzij de unieke samenstelling heeft de tegel een bijzonder sterke waterafvoerende werking die het regenwater opvangt en laat infiltreren in de grond. 

Trento tuintegel 60x60

De Tuinvisie Trento is nieuw in het assortiment van TuinVisie. Verkrijgbaar in het formaat 60x60x4. De tegel voelt zich thuis in ieder terras, is duurzaam en robuust. Kies uit 6 fantastische aardetint kleuren!

Estetico tuintegel 60x60 

Deze tegeltopper van Tuinvisie is verkrijgbaar in de maat 60x60. De Estico is net nieuw en wordt super goed ontvangen. Deze tuintegel is levebaar in 6 kleuren. 3 mooie diepe effen kleuren en 3 genuanceerde kleuren. De Estetico is uit voorraad leverbaar en kan binnen een paar dagen bij u thuis worden geleverd! Estetico tegels zijn onderhoudsarm en zeer duurzaam! Pit Black Estetico tegel, steel en Estetico Magma zijn momenteel de populairste kleuren! 

Ambiento

De Ambiento Tuinvisie tegel, naast kleurpigmenten, voorzien van kleurechte natuurlijke mineralen, waardoor het product langer kleur behoudt. De beschermlaag zorgt ervoor dat het product eenvoudig schoon te maken is en weinig onderhoud vergt. Door de speciale nabehandeling is de tegel uiterst comfortabel om met blote voeten te overlopen.

Mystico tuintegels 60x60

Mystico Washed Tuinvisie tegels zijn voorzien van een beschermlaag. Mystico tegels 60x60 zijn fijn uitgewassen en hebben een kleurechte deklaag. Mystico tuintegels zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast en krasvast. 

Furora tegels

Tuinvisie Furora tegels zijn verkrijgbaar in Furora vlak en Furora slate, de vlakke variant heeft een glad oppervlak en Furora slate is een tegel met een mooie structuur.

Axenta tuintegels

Nieuw op Bestratingsmarkt.com zijn de Axenta tuin tegels van Tuinvisie. Deze genuanceerde tegels zijn groot van formaat, 60x60x4 cm en zeer onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste, basalt toplaag.

Intensa Tuinvisie tuintegel 60x60

Gloednieuw in ons Tuinvisie assortiment, Intensa Tuinvisie terrastegels! Geprezen door zijn mooie kleuren en kwaliteit. De Intensa tuintegels zijn leverbaar in het formaat 60x60 cm en zijn 4 cm dik. De Intensa wordt gemaakt op een tegelpers, waardoor de kwaliteit van deze tuintegel uitmuntend te noemen is! De Intensa tuintegels zijn verkrijgbaar in 6 kleuren van lichtgrijs naar antraciet en alles wat hier tussen zit! 

Allura

Allura tegels Tuinvisie. in de serie Allura worden de voordelen van natuursteen en beton gecombineerd tot een prachtige grootformaat bestrating. De maat sluit aan bij de huidige trend; 60x60x4cm. Het oppervlakte is niet glad, maar aangenaam zacht. Natuursteenkorrels vormen de basis voor het kleurvaste oppervlakte. Vanuit elke zichthoek lijkt het oppervlakte steeds anders. Deze unieke serie is voorzien van een onderhoudsvriendelijk laag.

Morssive

Dit unieke verband bestaat uit de maten 40x20 cm en is 7 cm dik! Dus geschikt voor elk doeleinde. De ongewone vormgeving van Pavane stenen zet design in een nieuw perspectief. De extravagante lijnen en het kristallijn oppervlak zorgen voor een bijzondere sfeer. Pavane is voor vele doeleinden geschikt. Zo kunt u uw terras een bijzondere uitstraling geven maar is de Pavane ook voor uw oprit te gebruiken.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss