Sorteer op
 • In lite Sway Black
  In lite Sway Black

  NU TE VERKRIJGEN OP BESTRATINGSMARKT! DE SWAY BLACK!De lichtbron van SWAY creëert een uniek, rondom schijnend, sfeervol en diffuus lichtbeeld dat amen met de flexibele staander van 100 cm in volledige harmonie is met de natuur.…

  € 114,00
 • In lite Sway Pearl Grey
  In lite Sway Pearl Grey

  NU TE VERKRIJGEN OP BESTRATINGSMARKT! DE SWAY PEARL GREY!De lichtbron van SWAY creëert een uniek, rondom schijnend, sfeervol en diffuus lichtbeeld dat amen met de flexibele staander van 100 cm in volledige harmonie is met de…

  € 114,00
 • In lite Sway Low Black
  In lite Sway Low Black

  NU TE VERKRIJGEN OP BESTRATINGSMARKT! DE SWAY LOW BLACK!De lichtbron van SWAY creëert een uniek, rondom schijnend, sfeervol en diffuus lichtbeeld dat amen met de flexibele staander van 60 cm in volledige harmonie is met de…

  € 99,00
 • In lite Sway Low Pearl Grey
  In lite Sway Low Pearl Grey

  NU TE VERKRIJGEN OP BESTRATINGSMARKT! DE SWAY LOW PEARL GREY!De lichtbron van SWAY creëert een uniek, rondom schijnend, sfeervol en diffuus lichtbeeld dat amen met de flexibele staander van 60 cm in volledige harmonie is met de…

  € 99,00
 • In lite Mini Sway Black
  In lite Mini Sway Black

  NU TE VERKRIJGEN OP BESTRATINGSMARKT! DE MINI SWAY BLACK!De flexibele, veelzijdige MINI SWAY heeft een uniek 360° lichteffect. Door de verschillende hoogte combinaties is MINI SWAY geschikt voor alle type borders, struiken en…

  € 90,00
 • In lite Mini Sway Pearl Grey
  In lite Mini Sway Pearl Grey

  NU TE VERKRIJGEN OP BESTRATINGSMARKT! DE MINI SWAY PEARL GREY!De flexibele, veelzijdige MINI SWAY heeft een uniek 360° lichteffect. Door de verschillende hoogte combinaties is MINI SWAY geschikt voor alle type borders, struiken…

  € 98,00

In-Lite Sway

Nu gemakkelijk & snel te bestellen! De nieuwe In Lite Sway verlichting!

De Sway serie is ontwikkeld vanuit de gedachte dat de verlichting met armatuur één met de tuin kan zijn en dus niet altijd op hoeft te vallen.
Tijdens het ontwerpen van de serie Sway stonden natuurlijke vormen en schijnende lichtuittrede centraal.
Er is vooral gebruik gemaakt van zachte rondingen die als het ware één worden met de natuurlijke schoonheid van uw tuin!
Het minimalistische ontwerp resulterrt in een elegante, vriendelijke uitstraling die eveneens heel modern is.
De producten in de In lite Sway serie zijn te verkrijgen in de kleuren Black & Pearl Grey.
Dit maakt het dat deze serie goed te combineren valt met andere In lite buitenspots, grondspots en andere In lite armaturen.

De flexibele staander is zo slank mogelijk gehouden om ervoor te zorgen dat dit concept zowel tussen hoge, als lage beplanting niet opvalt.
Sway wordt gecombineerd met een TUBE staander van 100 cm hoog en voor Sway Low is er een TUBE staander van 60 cm hoog.
Een zeer unieke feature is dat deze staander niet star maar buigbaar is, waardoor het een lichte beweging geeft zodra het waait.
Zo golft het armatuur dus mee met de wind zo zal er dus een prachtig schaduwspel op de planten, bestrating of vlonder ontstaan.

Verwerkingsadvies

Deze perfecte armaturen zijn perfect te verwerken in borders met lage beplanting en komt uitstekend tot zijn rechts tussen siergrassen of hoge planten. Door het combineren van verschillende hoogtes In lite Sway ontstaat er een soort "zwevend" lichteffect in uw tuin dat versterkt wordt als de wind de armaturen zachtjes heen en weer laat bewegen.
De armaturen zijn vervaardigd uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium en hoogwaardige kunststoffen voor een lange levensduur onder de meest extreme weerstomstandigheden.
De In lite Sway producten worden standaard geleverd met een kunststof grondpen voor verwerking in het gras of in een anders soort losse ondergrond als zand, grind of aarde.

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss