Sorteer op

Wienerberger Vida

Met de Wienerberger straatbakstenen uit de Vida collectie realiseer je warmte in elk seizoen. De collectie is kleurrijk en heeft een gezellige, sfeervolle en toch stijlvolle uitstraling. Uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen die houden van mooi én multifunctioneel. Voordelig verkrijgbaar bij Bestratingsmarkt.com!

Wienerberger Vida: gezellig en kleurrijk

De Vida collectie van Wienerberger combineer je uitstekend met verschillende soorten planten en karakteristieke accessoires. Bovendien is het onderhoud van de straatbakstenen bijzonder eenvoudig en kost het weinig tijd. Daardoor houd je dus extra tijd over om te genieten. Wat denk je van een mediterrane tuin met oranje of bruine gebakken bestrating?

Natuurlijke grondstoffen

Wist je dat Wienerberger straatbakstenen uitsluitend natuurlijke grondstoffen bevatten? Je kunt ze met een gerust hart in je tuin leggen. Bovendien voelen de stenen heel natuurlijk en lekker comfortabel aan als je met blote voeten over je terras heen loopt.

Combineer gebakken bestrating van Wienerberger

De gebakken bestrating van Wienerberger is uitstekend te combineren met andere verhardingsmaterialen. Wat denk je bijvoorbeeld van een oranjerode straatbaksteen voor je paden, gecombineerd met een vlonder van vergrijsd hout? Dat is warm én stijlvol. Als je streeft naar een meer speelse uitstraling, kies je voor ene mix van kleuren, waarin bijvoorbeeld subtiele kleuraccenten van de gevel in terugkomen. Mixen en matchen is vooral bij brede paden en grote terrassen een absolute aanrader, omdat je zo grote oppervlaktes breekt.

Wienerberger Logo

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss