In lite Tuinverlichting

Nieuwe in-lite producten: de PUCK, ACE HIGH, HALO en MINI WEDGE DARK serie in verschillende vormen, maten en lichtbeelden voor nieuwe toepassingen!

                                                                                                                                                                                               In lite Tuinverlichting Brochure 2020

Het hele jaar genieten

In-Lite tuinverlichting helpt je het hele jaar te genieten van je tuin. Ook tijdens de donkere dagen! Het licht creëert een wonderlijke sfeer, is erg praktisch en zorgt bovendien voor een veiligere woonomgeving. In-Lite ontwerpt, produceert en verkoopt toonaangevende LED buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning. Ga je In-Lite tuinverlichting kopen? Dan heb je standaard 5 jaar garantie, mits producten niet worden gecombineerd met kabels of transformators van een ander merk. 

Zelf In-Lite tuinverlichting aanleggen

Uiteraard kun je voor het aanleggen van In-Lite tuinverlichting onze hulp inschakelen, maar je kunt het ook zelf doen. Wij hebben speciaal voor de doe-het-zelvers de stappen op een rijtje gezet.

Stap 1 De transformator installeren

De transformator stuur de In-Lite tuinverlichting aan en moet voldoende vermogen hebben. Hiervoor tel je al het vermogen (watt) van de verlichting bij elkaar op. Je bevestigt de transformator op een muur, wand of paal, en sluit de 12 volt kabel eenvoudig aan met de bijgeleverde kabelschoentjes. Op de transformator stel je het gewenste aantal branduren en de gevoeligheid van de sensor in. 

Stap 2 Kabel leggen

Het aanleggen van de laagspanningskabel is eenvoudig: je rolt deze de tuin in vanuit de transformator. Vooraf een kabelplan maken is een aanrader. Hiermee kun je bepalen of je de kabel rechtstreeks uit de transformator langs de verlichting leidt, of dat je gebruik maakt van een kabelverbinder voor aftakkingen. 

Stap 3 Verlichting aansluiten

In-Lite tuinverlichting aansluiten op de laagspanningskabel doe je met behulp van de in-lite Easy-Lock en mini-connector. Test de verlichting altijd bovengronds voordat je het verwerkt. Zorg ervoor dat de componenten van het systeem bereikbaar zijn en blijven. 

Bekijk hier het aanbod van In-Lite tuinverlichting

De keuze voor In-Lite tuinverlichting kopen is reuze, en met die instelling kun je hieronder beginnen met de zoektocht. Door ons uitgebreide aanbod zit er voor iedere tuin de juiste tuinverlichting tussen. Dus ook voor jouw tuin! Maak een mooie set met grondspots, staande lampen, wandlampen en buitenspots. De 'accessoires' pagina bevat alle producten die nodig zijn om het systeem compleet te maken.

Meer informatie over In-Lite tuinverlichting kopen

Wil je In-Lite tuinverlichting kopen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 20 32 42 76, een e-mail te sturen naar klantenservice@bestratingsmarkt.com of je vraag te stellen in onze chat. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de vele voordelen van en mogelijkheden voor In-Lite tuinverlichting kopen!

In-Lite systeem

In light systeem

 

Overdag ziet een tuin er vaak al schitterend uit, maar zodra het donker wordt, ontbreekt er iets. En dan kom jij in beeld als dé professional. Elke tuin zie jij als project en tover je in een handomdraai om tot een prachtig geheel. 

En daarom blijft in-lite vernieuwen én uitbreiden. Met innovatie op het gebied van tuinverlichting zorgen we er samen voor dat iedere tuin bijzonder wordt.

Elk kwartaal brengt in-lite de mooiste producten op de markt en daarvan brengen wij jou graag op de hoogte! Bekijk in onderstaand overzicht welke producten passen binnen jouw projecten. De producten van in-lite zijn gemakkelijk aan elke tuin toe te voegen. Nieuwsgierig geworden? 

 

Sorteer op
  • In Lite Brochure 2020
    In Lite Brochure 2020

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss