Sorteer op

Wienerberger Designa

De Wienerberger Designa collectie draagt bij aan een overzichtelijke en strakke vormgeving van je tuin voor een uitermate rustgevend design. Kies voor een duidelijk thema of afgebakende functie om een rustgevend geheel te creëren. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires: stem alles tot in detail op elkaar af!

Wienerberger Designa: rustgevend design

In een echte designtuin vormt bestrating meer dan de basis. Daarom zijn de Wienerberger straatbakstenen uit de Designa collectie ware eyecatchers, gemaakt om gezien te worden. Strak stijlvol en vol met karakter voor een tuin met allure. Heerlijk loungen na het werk, ontspannen barbecueën in het weekend, of ongestoord borrelen op een nazomerse avond. Kies uit uit een fraaie range moderne straatbakstenen varieteit in kleurstellingen én texturen. Een voortreffelijke keuze als je streeft naar een onderscheidend tuinontwerp!

Essentiële strakke lijnen

In een designtuin zijn strakke lijnen essentieel. Naast het halfsteensverband zorg je met het blokverband ook voor een fraaie, moderne uitstraling. Net iets anders, en ook blijvend mooi. Ook met donkere bestrating kun je je tuin heel goed een moderne look geven. Tip: breng accenten aan met opvallende designelementen en accessoires. Als je vervolgens durft te combineren met opvallende vormen en kleuren til je de gebakken bestrating van Wienerberger tot een heel nieuw niveau!

Wienerberger Logo

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss