Strakke Bestrating

Strakke lijnen van Excluton: geschikt voor een moderne, strakke en onderhoudsvriendelijke tuin!

De strakke bestrating van Excluton leent zich uitstekend voor een strakke, moderne en onderhoudsvriendelijke tuin. In deze productgroep vind je strakke bestrating van Excluton, met een ruime keuze uit strakstenen. Deze stenen zijn helemaal strak afgewerkt en ongetrommeld. De kanten van deze bestrating zijn recht en kantig en passen perfect in een moderne, strakke tuin waaraan je weinig onderhoud wil hebben. Straksteen leg je namelijk eenvoudig scherp tegen elkaar aan, waarmee je een naadloos geheel creeërt.

Strackstone + Tuinvisie

De Strackstone+ is een volkomen gekleurde betonstraatsteen, zonder facet en super strak. Deze steen van Tuinvisie heeft de look van een straatbaksteen en dankzij de afstandhouders wordt afsplintering ervan voorkomen. De stenen zijn bovendien voorzien van een hydrofobeermiddel, waardoor ze vuil- en waterafstotend zijn en dus makkelijk schoon te houden zijn.
Vanwege het moderne en strakke uiterlijk onderscheidt de Strackstone zich van andere stenen. En tenslotte: ze zijn geschikt voor intensief gebruik en zware belasting, want ze zijn verkrijgbaar in een dikte van 8 centimeter dik. Prima voor tuin én oprit!
De Strackstone+ is een kleurechte, door-en-door gekleurde betonstraatsteen met de uitstraling van een gebakken steen. Doordat de Strackstone+ zonder vellingkant wordt geproduceerd heeft deze steen een strakke uitstraling. De Strackstone+ wordt geleverd onder KOMO-keurmerk en conform NEN-EN 1338.

Romano Punto visgraat bestrating

De Romano Punto is een visgraat klinker voor buiten en heeft een dikte van 8 cm. De Romano Punto is leverbaar in de kleuren Zwart, Grezzo en Grigio. Deze Romano Punto van Excluton is geschikt om op de oprit te gebruiken. 
Anders dan anders! Visgraatmotief in de tuin of oprit? Excluton biedt de oplossing! Hip, trendy én super mooi!

Romano strak 33x11x8 cm

De Romano Strak Nero geborsteld soft finish is een betonsteen met een mini facet in de maat 33x11x8 cm. Deze langwerpige steen van Excluton kan in diverse verbanden gelegd worden en met een dikte van acht centimeter is deze steen uitermate geschikt voor een oprit. De Romano is voor veel doeleinden geschikt. De Romano kan van uw oprit of de entree van uw bedrijf een juweeltje maken! De Romano is hiervoor uitermate geschikt!

De betonklinker langformaat grijs 33 cm van Excluton is een echte klassiek betonklinker. Deze stenen worden geproduceerd met een sterke onderbeton, geproduceerd volgens het Cradle to Cradle principe, en een super afwerking die is opgebouwd uit fijne materialen. 
De langformaat steen neemt minder vocht en vuil op en zal daardoor duurzamer worden. De betonstraatsteen BKK betonklinker 8 cm is oersterk en verzekerd u van een mooie strakke uitstraling. Snel en strak te leggen in een handomdraai. Betonklinkers Excluton online op www.bestratingsmarkt.com 

Tip: De stoere betonstraatsteen van Excluton is zeer geschikt voor oprit en terras.
Gelegd in elleboogverband geeft de betonstraatsteen een nostalgische uitstraling. 

Waalformaat strak

De waalformaten strak met facet is onze Tremico serie. De serie zonder facet is onze Bosoven serie gebruik je als sierbestrating en geeft je tuin een moderne uitstraling.  De strakke waaltjes geven glans aan je tuin en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Leg hem bijvoorbeeld in slingerpaden en rond-gebogen terrassen voor een fraai resultaat!

Bosoven waalformaten bestellen?
Onze Bosoven waalformaten zijn relatief nieuw in ons assortiment en doen je denken aan gebakken stenen, terwil de Bosoven van beton is gemaakt. Grote voordeel is dus dat de Bosoven vriendelijk is geprijst maar wel deze luxe uitstraling heeft!

Strakke Waaltjes, wie kent ze niet!
Een steen die al meer dan een eeuw mee gaat. Het waalformaat is geschikt voor zowel een oprit, tuin als pad. Door de slanke vorm zijn ze ideaal voor het aanleggen van slingerpaadjes en ronde vormen. Ze worden ook vaak toegepast in combinatie met terrastegels.

Dikformaat strak

Onze strakke dikformaten stenen, ook wel zevenduimers genoemd, zijn betonstenen met een klein facet randje die geschikt is voor een grote diversiteit aan tuinstijlen. Met uitzondering van de Bosoven serie, deze is strak afgewerkt zonder facet.
Zo past een strakke dikformaten zonder facet prachtig in de moderne tuin en komt een Tremico met een klein facet juist geweldig tot uiting in een klassieke tuin. Dankzij de toevoeging van natuurlijke materialen is de steen van goede kwaliteit en kleurecht! 
Strakke dikformaat behoort tot de klassiekers onder de stenen. Deze steen is zeer veelzijdig en daardoor kunt u hem overal toepassen. De Dikformaat is in verschillende afwerkingen en kleuren verkrijgbaar, waardoor voor elke situatie de juiste sfeer gecreëerd kan worden.

Oprit laten bestrating met een stevige steen? 
Al onze dikformaten zijn geschikt om te vewerken op een oprit welke belast worden met autoverkeer, je maakt met deze steen dus een mooie stevige oprit en door ons breed kleuren pallet is er voor ieder wat wils! Zelfs dikformaten met en zonder facet! 

Metro Vlaksteen 20x30 cm

De Metro stenen zijn de juiste keuze als u op zoek bent naar een neutrale steen die lang meegaat. Door de diverse kleuren en formaten kunt u eindeloos combineren. De stenen hebben een natuurlijke uitstraling en worden plat geproduceerd, waardoor deze stenen gegarandeerd maatvastzijn.
De hoeken van de losse formaten zijn afgerond om beschadigingen te voorkomen.
De metro serie wordt zowel Vlak als getrommeld geproduceerd en zijn uitstekend geschikt voor je terras.

Straksteen 40x30x6

De 40x30 tegel geeft uw tuin een eigenzinnige uitstraling. Het is net even wat anders dan de traditionele 60x60 tegel. Het is goed te combineren met de 20x30 tegel. Wilt u een originele tegel, dan is dit de juiste keuze voor u.
Strakstenen geven uw oprit of terras een strakke uitstraling. Door de minimale facetafronding liggen de stenen optisch strak tegen elkaar aan. Je moet strakstenen wel met een kleine voeg straten. De straksteen wordt plat geproduceerd en zijn hierdoor maatvast.
De Straksteen 40x30 is verkrijgbaar in de dikte 6 cm en is daarmee geschikt voor terras en tuin.

Excluton terras steen+ 20x30x4

De nieuwe terrassteen van Excluton heeft het formaat van 20x30 en 4 cm dik, uitermate geschikt voor een duurzaam terras. De terrassteen is leverbaar in 3 kleuren, zalmgeel, grijs zwart, en zwart. De terrassteen is plat geproduceerd waardoor het een mooi verdichte deklaag heeft. De terrasssteen van Excluton 2.0 Producten behandeld met een hoogwaardig impregneermiddel met als belangrijkste eigenschappen: zeer beperkt risico op kalkuitbloei, vuil werend en alg werend.

Excluton terrasverband+ 4 cm

Excluton terrasverband + is het verbeterde product van ons eerdere terrasverband. Het terrasverband + is leverbaar in de kleuren Nero, Grijs zwart en Grezzo.
Terrasverband is uitermate geschikt voor een duurzaam terras. Het is plat geproduceerd, waardoor het een mooi verdichte deklaag heeft, en is behandeld met een hoogwaardig impregneermiddel waardoor je het risico op kalkuitbloei aanzienlijk beperkt en de steen vuil- en algwerend is.
Dit strakke terrasverband van Excluton heeft een klein facet randje, waardoor je het terrasverband strak tegen elkaar aan kunt leggen. Het terrasverband heeft bovendien een verdichte bovenlaag, zodat het wildverband duurzaam is en lang mooi blijft. Bekijk bij de producten zelf ook de terrasverband productvideo, dan kun je zien hoe het er in het echt uitziet. Raadpleeg ook het legvoorbeeld / patroon van het Excluton terrasverband 4 cm.

Excluton terrastegel+ 60x60x4

De Excluton terras tegel 60x60x4 is de hardloper van het seizoen. Bestel veilig, eenvoudig en snel op Bestratingsmarkt.com!
De Terrastegel+ 60x60x4 Vlak van Excluton is de populairste tegel onder onze klanten dit seizoen, degelijke kwaliteit in het meest verkochte formaat 60x60!

Deze nieuwe terrastegel+ van Excluton heeft een naturel toplaag. De Terras tegel + vlak 60x60 is van hoogwaardige kwaliteit en geeft uw terras een prachtige uitstraling. Excluton terrastegel is maarliefst 4 cm dik!
De vernieuwde terrastegel + is de opvolger van de normale terrastegel. De Terrastegel+ heeft een diepere kleur, mooiere bovenlaag en verbeterd in kwaliteit. 

60Plus Soft Comfort 20x30x6

Met de aankoop van terrastegels Plus 60x60 haalt u een mooie, maar ook handig te verwerken tegel in huis, die voor jarenlang plezier zorgt. 

Deze prachtige 20x30x6 deklaag steen is geschikt voor uw oprit! De 60Plus 20x30x6 kan dus worden gebruikt om uw auto op te zetten. De 60Plus 20x30x6 cm is een echt kwaliteitsproduct. Geimpregneerd en geborsteld, zodat de steen lang mooi van kleur blijft en niet snel vuil wordt! 

De 60Plus soft comfort heeft het handzame formaat van 20x30 cm en heeft een deklaag met xummum coating. De nieuw geproduceerd 60Plus is een duurzame steen welke u voor talloze doeleinden kunt gebruiken. De steen is leverbaar in 5 populaire kleuren en is van uitstekende kwaliteit. Als u opzoek bent naar een uistekende bestrating van Excluton is de 60Plus soft comfort 20x30x6 cm een uistekende keuze! 

Sorteer op
 • Strackstone+ 21x7x8cm Antraciet
  Strackstone+ 21x7x8cm Antraciet
  € 35,00
 • Strackstone+ 21x7x8cm Havanna
  Strackstone+ 21x7x8cm Havanna
  € 35,00
 • Strackstone+ 21x7x8cm Havanna antraciet
  Strackstone+ 21x7x8cm Havanna antraciet
  € 35,00
 • Strackstone+ 21x7x8cm oker
  Strackstone+ 21x7x8cm oker
  € 35,00
 • Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood
  Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood
  € 35,00
 • Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood antraciet
  Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood antraciet
  € 35,00
 • Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood havanna
  Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood havanna
  € 35,00
 • Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood oker
  Strackstone+ 21x7x8cm wijnrood oker
  € 35,00
 • Dikformaat Strak Bosoven Mangaan
  Dikformaat Strak Bosoven Mangaan
  € 36,95
 • Dikformaat Strak Bosoven Prunia
  Dikformaat Strak Bosoven Prunia
  € 36,95
 • Dikformaat strak Bosoven Violet
  Dikformaat strak Bosoven Violet
  € 36,95
 • Dikformaat Strak Bosoven Grijs genuanceerd
  Dikformaat Strak Bosoven Grijs genuanceerd
  € 36,95
 • Dikformaat 21x7x8 cm Bosoven Nero
  Dikformaat 21x7x8 cm Bosoven Nero
  € 36,95
 • Romano Punto visgraat Grezzo 8x8x40 cm
  Romano Punto visgraat Grezzo 8x8x40 cm
  € 49,95
 • Romano Punto visgraat Nero 8x8x40 cm
  Romano Punto visgraat Nero 8x8x40 cm
  € 49,95
 • Romano Punto visgraat Grijs/Zwart 8x8x40 cm
  Romano Punto visgraat Grijs/Zwart 8x8x40 cm
  € 49,95
 • Romano Strak 33x11x8 cm Nero
  Romano Strak 33x11x8 cm Nero
  € 39,95
 • Romano Strak 33x11x8 cm Grezzo
  Romano Strak 33x11x8 cm Grezzo
  € 39,95
 • Betonstraatsteen grijs 11x33 BSS
  Betonstraatsteen grijs 11x33 BSS
  € 25,95
 • Betonstraatsteen Grijs Zwart 11x33 BSS
  Betonstraatsteen Grijs Zwart 11x33 BSS
  € 29,50
 • Romano Strak 33x11x8 cm Grijs/Zwart
  Romano Strak 33x11x8 cm Grijs/Zwart
  € 39,95
 • Romano Strak 33x11x8 cm Nero
  Romano Strak 33x11x8 cm Nero
  € 39,95
 • Romano Strak 33x11x8 cm Grezzo
  Romano Strak 33x11x8 cm Grezzo
  € 39,95
 • Betonstraatsteen grijs 11x33 BSS
  Betonstraatsteen grijs 11x33 BSS
  € 25,95
 • Betonstraatsteen Grijs Zwart 11x33 BSS
  Betonstraatsteen Grijs Zwart 11x33 BSS
  € 29,50
 • Romano Strak 33x11x8 cm Grijs/Zwart
  Romano Strak 33x11x8 cm Grijs/Zwart
  € 39,95
 • Waalformaat strak grijs
  Waalformaat strak grijs
  € 21,95
 • Tremico waalformaat antraciet
  Tremico waalformaat antraciet
  € 25,79
 • Tremico waalformaat bont 6 cm
  Tremico waalformaat bont 6 cm
  € 25,79
 • Tremico waalformaat oud bont 6 cm
  Tremico waalformaat oud bont 6 cm
  € 25,79
 • Tremico waalformaat rood zwart 6 cm
  Tremico waalformaat rood zwart 6 cm
  € 25,79
 • Tremico waalformaat brons 6 cm
  Tremico waalformaat brons 6 cm
  € 25,79
 • Tremico waalformaat smook 6 cm
  Tremico waalformaat smook 6 cm
  € 25,79
 • Waalformaat Facetto 20x5x6 antraciet
  Waalformaat Facetto 20x5x6 antraciet
  € 28,95
 • Waalformaat Facetto 20x5x6 rood zwart
  Waalformaat Facetto 20x5x6 rood zwart
  € 28,95
 • Waalformaat Facetto 20x5x6 grijs zwart
  Waalformaat Facetto 20x5x6 grijs zwart
  € 28,95
 • Waalformaat Strak Bosoven Grijs genuanceerd
  Waalformaat Strak Bosoven Grijs genuanceerd
  € 34,95
 • Waalformaat Strak Bosoven Mangaan
  Waalformaat Strak Bosoven Mangaan
  € 34,95
 • Waalformaat Strak Bosoven Prunia
  Waalformaat Strak Bosoven Prunia
  € 34,95
 • Waalformaat Strak Bosoven Nero
  Waalformaat Strak Bosoven Nero
  € 34,95
 • Waalformaat Strak Bosoven Violet
  Waalformaat Strak Bosoven Violet
  € 34,95
 • Dikformaat strak zwart
  Dikformaat strak zwart
  € 23,95
 • Tremico dikformaat antraciet
  Tremico dikformaat antraciet
  € 25,79
 • Tremico dikformaat bont
  Tremico dikformaat bont
  € 25,79
 • Tremico dikformaat oud bont
  Tremico dikformaat oud bont
  € 25,79
 • Tremico dikformaat rood zwart
  Tremico dikformaat rood zwart
  € 25,79
 • Tremico dikformaat brons
  Tremico dikformaat brons
  € 25,79
 • Tremico dikformaat smook
  Tremico dikformaat smook
  € 25,79
 • Dikformaat Strak Bosoven Mangaan
  Dikformaat Strak Bosoven Mangaan
  € 36,95
 • Dikformaat Strak Bosoven Prunia
  Dikformaat Strak Bosoven Prunia
  € 36,95
 • Dikformaat strak Bosoven Violet
  Dikformaat strak Bosoven Violet
  € 36,95
 • Dikformaat Strak Bosoven Grijs genuanceerd
  Dikformaat Strak Bosoven Grijs genuanceerd
  € 36,95
 • Dikformaat 21x7x8 cm Bosoven Nero
  Dikformaat 21x7x8 cm Bosoven Nero
  € 36,95
 • Metro Vlaksteen 20x30x4 Antraciet
  Metro Vlaksteen 20x30x4 Antraciet
  € 21,00
 • Metro Vlaksteen 20x30x4 Grijs/Zwart
  Metro Vlaksteen 20x30x4 Grijs/Zwart
  € 21,00
 • Straksteen 40x30x6 grijs/zwart
  Straksteen 40x30x6 grijs/zwart
  € 24,70
 • Excluton terras steen 20x30x4 Nero
  Excluton terras steen 20x30x4 Nero
  € 26,95
 • Populair, meer dan 500x verkocht!

  Excluton terras steen 20x30x4 Grezzo
  Excluton terras steen 20x30x4 Grezzo
  € 26,95
 • Excluton Terrasverband+ 4 cm Nero
  Excluton Terrasverband+ 4 cm Nero
  € 29,95
 • Excluton Terrasverband+ 4 cm Grezzo
  Excluton Terrasverband+ 4 cm Grezzo
  € 29,95
 • Terras Tegel + 60x60x4 Nero
  Terras Tegel + 60x60x4 Nero
  € 24,95 € 21,50
 • TerrasTegel + 60x60x4 grezzo
  TerrasTegel + 60x60x4 grezzo
  € 24,95 € 21,50
 • Terras Tegel + 60x60x4 Zwart/Grijs
  Terras Tegel + 60x60x4 Zwart/Grijs
  € 24,95 € 21,50
 • Terrastegel + 60x60x4 summer
  Terrastegel + 60x60x4 summer
  € 24,95 € 21,50
 • TerrasTegel + 60x60x4 dark grey
  TerrasTegel + 60x60x4 dark grey
  € 24,95 € 21,50
 • TerrasTegel + 60x60x4 Omber
  TerrasTegel + 60x60x4 Omber
  € 24,95 € 21,50
 • Terras Tegel + 60x60x4 Icey Blue
  Terras Tegel + 60x60x4 Icey Blue
  € 24,95 € 21,50
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Grezzo
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Grezzo
  € 31,95
 • 60plus Soft Comfort 20x30x6 Grigio
  60plus Soft Comfort 20x30x6 Grigio
  € 31,95
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Nero
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Nero
  € 31,95
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Giallo
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Giallo
  € 25,75
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Ivory
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Ivory
  € 31,95
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Violetto
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Violetto
  € 31,95
 • 60Plus Soft Comfort 20x30x6 Grijs/Zwart
  60Plus Soft Comfort 20x30x6 Grijs/Zwart
  € 31,95

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss