Chinees hardsteen tegels

Chinees hardsteen tegels van Excluton zijn verkrijgbaar op Bestratingsmarkt.com in verschillende uitvoeringen: gezoet, gevlamd geborsteld en getrommeld!

Chinees hardsteen gezoet 

De Chinees hardsteen gezoete tegel is mat tot matglanzend en er zijn geen zichtbare groefjes meer waarneembaar in de tegel. Gezoete natuursteen is bijzonder geschikt voor plaatsen die veel bewandeld worden.

Chinees hardsteen gevlamd geborsteld

Chinees hardsteen gevlamd geborsteld houdt in dat de tegel eerst onder hoge tempraturen letterlijk wordt gebrand/gevlamd met een vlammenbrander. Als de tegel weer op normale temperatuur is wordt deze vervolgens geborsteld.

Chinees hardsteen getrommeld

De getrommelde hardsteen tegel wordt kunstmatig verouderd voor een luxeuze uitstraling. De scherpe randjes zijn van de tegel gehakt voor een speels uiterlijk. 

Hardsteen tegels 

Ben je op zoek naar hardsteen tegels? In onze webshop is een groot aanbod hardstenen tegels te koop. Voordat je overgaat tot het kopen van hardsteen tegels, is het eerst goed om te weten wat dit type tegel zo populair maakt. Wat zijn nu de voordelen van hardstenen tegels en waarom is de steensoort zo populair? We vertellen je het graag op deze pagina! Heb je geen toelichting nodig en wil je direct shoppen? Bekijk ons assortiment hardsteen tegels hieronder! 

Wat is hardsteen? 

Hardsteen is een kalksteen, doorgaans met een kenmerkende blauwgrijze kleur. Een van de redenen waarom hardsteen zo populair is, is omdat deze steensoort oliehoudend is. Dat maakt de steen erg mooi om te zien. Hardsteen tegels zijn rijk aan kleine fossielen. In de ondiepe zee stierven kleine zeediertjes. Het skelet (van kalk) kwam terecht op de zeebodem. Door de natuurlijke werking werd de zeebodem steeds verder samengeperst, wat terug te zien is in het hardsteen. Vandaag de dag wordt hardsteen voor verschillende toepassingen gebruikt. 

Hardsteen tegels zijn eenvoudig te bewerken

Hardsteen tegels zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook relatief eenvoudig te bewerken. Zo kan hardsteen eenvoudig schoongemaakt, geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd worden. Hardsteen komt in veel verschillende gedaantes voor en is vaak te zien in verschillende ruimtes in en rondom een woning. Zo is hardsteen vaak terug te vinden in de keuken (het aanrecht of de tegelvloer bijvoorbeeld). Bij Bestratingsmarkt.com kun je hardsteen tegels voor in de tuin vinden. 

Hardsteen tegels in de tuin: eenvoudig in onderhoud! 

Nog een voordeel van de hardsteen tegel? Dit type tegel is eenvoudig in onderhoud. De unieke uitstraling van een hardsteen tegel in de tuin wil je natuurlijk behouden. Het materiaal is van zichzelf al duurzaam en kan best tegen een stootje. Wil je natuursteen tegels laten leggen in je tuin? Het is belangrijk om binnen 2 maanden het materiaal te reinigen met een klein beetje water. Na 2 maanden mag je gebruikmaken van een neutrale natuurzeep. Belangrijk om te weten: gebruik geen hogedrukreiniger bij het onderhoud van hardsteen tegels. 

Koop jouw hardsteen tegels nu!

Wil je jouw tuin verrijken met prachtige hardsteen tegels? Koop de tegels eenvoudig online bij Bestratingsmarkt. Kom je liever langs in onze showroom? Ook dat is mogelijk! Wij zijn gevestigd in Heerde. We hopen je binnenkort blij te maken met prachtige nieuwe tegels van hardsteen. 

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss