Sorteer op
  • GROUND ROUND 18 12V- ZWART
    GROUND ROUND 18 12V- ZWART
    € 79,00

Maretti Inbouwspots

Het gehele Maretti assortiment beschikbaar op www.Bestratingsmarkt.com!

Bij een aansluiting van maximaal 3x 12V armaturen kan volstaan worden met een 20VA transformator. Meer armaturen vereisen een 80VA transformator, daarop kan een timer worden aangesloten. De 150VA transformator is uitgerust met een licht/donker-sensor en een timer.

Stap 1
Bepaal het benodigde aantal wattage en kies daarbij de juiste trafo, eventueel met licht/donker-sensor en timer. Bepaal de lengte van de 12V kabel. Kies de armaturen die passen bij uw lichtplan. Bij elk armatuur wordt een splitconnector geleverd voor het aansluiten.

Stap 2
Plaats de trafo zodanig dat deze met een normale stekker kan worden aangesloten op het 230V lichtnet. Meer armaturen vereisen een 80VA transformator, daarop kan een timer worden aangesloten. Houd bij plaatsing rekening met de eventuele licht/donker-sensor. Sluit de 12V kabel aan op de trafo en leg deze door de tuin, iets onder de oppervlakte.

Stap 3
Plaats de armaturen en sluit deze met de splitconnector aan op de 12V kabel. Liggen armaturen te ver van de 12V kabel, gebruik dan een extra Plug&Play verlengkabel om de 12V kabel te bereiken.

Te gebruiken om bijvoorbeeld een pad te verlichten. Voor de optimale verlichting van het pad wordt een hoogte van 50 tot 100 cm aangeraden. Het product verspreidt zacht strijklicht naar beneden gericht.

Ontwerpen

Bij de inbouwspots van Maretti zijn er vele ontwerpen beschikbaar! 
Vele verschillende soorten inbouwspots zijn hier te verkrijgen tegen de beste prijs. Er zijn vele verschillende soorten ontwerpers. 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss