Sorteer op
  • Betontegels online bestellen
    Betontegels online bestellen

    Goedkope betontegels bestel je eenvoudig online op Bestratingsmarkt.com.

    Wij leveren alle soorten betontegels binnen 5 werkdagen op ieder gewenst adres in Nederland.

    De betontegels zijn geschikt voor je terras, oprit en looppad.…

Goedkope betontegels kopen

 

Excluton sierbestrating

Wil je goedkope betontegels kopen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Bestratingsmarkt.com heeft verschillende soorten betontegels van het merk Excluton, waarbij uitstekende kwaliteit en hoog serviceniveau worden gecombineerd met zeer scherpe prijzen. Zo maken wij het je zeer aantrekkelijk om goedkope betontegels te kopen. Wij bieden diverse kleuren en maten betontegels aan, zowel in onze webshop als in onze showtuinen. Onderaan deze pagina vind je de verschillende soorten goedkope betontegels.

Goedkope betontegels kopen

Nergens anders dan bij Bestratingsmarkt.com koop je betontegels  van zulke hoge kwaliteit tegen vlijmscherpe prijzen. Wij bieden dan ook de laagsteprijsgarantie waardoor we ook echt de goedkoopste van Nederland zijn. Onze goedkope betontegels zijn één van de meest verkocht bestratingsmaterialen van de laatste jaren. Het is dan ook een echte klassieker in de bestratingswereld. De unieke combinatie van hoge kwaliteit, goede service en lage prijzen zorgen ervoor wij een vaste klantenkring hebben opgebouwd. Als je betontegels bestelt, dan dragen wij er zorg voor dat dat de producten binnen vijf werkdagen geleverd worden.

Onze goedkope betontegels zorgen voor een gestileerd terras of pad

Strak, simpel en functioneel: dat zijn de kenmerken van onze betontegels. De goedkope betontegels van Bestratingsmarkt.com geven je terras of pad een gestileerd uiterlijk. Dit komt door het mooie uiterlijk en de sterke functionaliteit. Bij ons kun je betontegels kopen in verschillende kleuren. Zo hebben wij de Betontegel Antraciet, de Betontegel Grijs en de Betontegel Zwart. In ons assortiment onderaan deze pagina vind je ons volledige aanbod. Wij hebben met name betontegels van het merk Excluton, waaronder: Bylandt straatbakstenen en Noviton tegels. Dit merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Bij ons ben je dus verzekerd van een goed product.

Betontegels kopen bij Bestratingsmarkt voor vlijmscherpe prijzen

Als je betontegels wil kopen bij Bestratingsmarkt, dan ben je zowel in onze webshop als in onze showtuin van harte welkom. De showtuin in Heerde is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 uur tot 20:00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 09:00 uur tot 17:00 uur. Wil je meer informatie over de betontegels? Neem dan gerust contact met ons op via 06 203 242 76 of service@bestratingsmarkt.com. Dankzij de kwaliteit, de service en de laagsteprijsgarantie kun je uitstekend goedkope betontegels kopen bij Bestratingsmarkt.com.

Betontegels online 50x50 60x60 & 30x30 zijn populaire tegels van beton!

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss