Sorteer op
 • Serenio Oranje/bruin nuance 60x60x4
  Serenio Oranje/bruin nuance 60x60x4
  ā‚¬ 35,62
 • Serenio Donker bruin nuance 60x60x4
  Serenio Donker bruin nuance 60x60x4
  ā‚¬ 35,62
 • Serenio Midden bruin nuance 60x60x4
  Serenio Midden bruin nuance 60x60x4
  ā‚¬ 35,62
 • Serenio Licht bruin nuance 60x60x4
  Serenio Licht bruin nuance 60x60x4
  ā‚¬ 35,62
 • Serenio Carbon 60x60x4
  Serenio Carbon 60x60x4
  ā‚¬ 35,62
 • Serenio Donker Grijs nuance 60x60x4
  Serenio Donker Grijs nuance 60x60x4
  ā‚¬ 35,62
 • Serenio Midden Grijs nuance 60x60x4
  Serenio Midden Grijs nuance 60x60x4
  ā‚¬ 35,62

Serenio Tegels

Serenio Buitentegels van TuinVisie: Breng Kleur en Comfort in uw Tuin

Ontdek de Serenio serie van TuinVisie, een prachtige collectie buitentegels die een wereld van kleuren en texturen naar uw tuin of terras brengt. Deze serie is speciaal ontworpen om elke buitenruimte te verrijken met een natuurlijke elegantie en een uitzonderlijk comfort. Elk van de tegels in deze serie heeft een formaat van 60x60x4 cm, waardoor ze ideaal zijn voor zowel esthetische als praktische buitentoepassingen.

Kleurenrijkdom in de Serenio Serie

De Serenio serie biedt een gevarieerd palet van zeven unieke kleuren, waardoor voor iedere smaak en stijl iets bijzonders te vinden is. Van de levendige warmte van de Oranje/Bruin Nuance tot de diepe en aardse tonen van de Donker Bruin Nuance, en van de subtiele Midden Bruin Nuance tot de zachte Licht Bruin Nuance, elke kleur heeft zijn eigen karakter en charme. Voor de liefhebbers van koelere tinten, biedt de serie de strakke en moderne Carbon, de elegante Donker Grijs Nuance en de evenwichtige Midden Grijs Nuance. Deze rijke verscheidenheid aan kleuren biedt eindeloze mogelijkheden voor het creƫren van uw perfecte tuin- of terrasontwerp.

Superieure Eigenschappen

De tegels in de Serenio serie staan niet alleen bekend om hun prachtige kleuren maar ook om hun superieure eigenschappen. De soft touch deklaag zorgt voor een fluweelzacht oppervlak, wat bijdraagt aan het loopcomfort. Deze eigenschap is vooral prettig in de zomer, wanneer men vaak op blote voeten buiten loopt. De hydrofobe behandeling van de tegels zorgt ervoor dat ze minder water opnemen, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn en hun schoonheid langer behouden. Ze zijn ook vorstbestendig, wat hen een duurzame keuze maakt voor allerlei weersomstandigheden.

Toepassingen

De Serenio tegels zijn perfect voor het verfraaien van tuinen en terrassen. Ze bieden niet alleen een visueel aantrekkelijke afwerking, maar zijn ook praktisch in gebruik. Deze tegels zijn echter niet bedoeld voor gebruik op opritten.

De Serenio serie van TuinVisie is de ideale keuze voor diegenen die hun buitenruimte willen transformeren met een mix van kleur, stijl en duurzaamheid.
Of u nu kiest voor de warme aardetinten of de koelere grijstinten, elke kleur uit de serie draagt bij aan het creƫren van een unieke en uitnodigende sfeer in uw tuin of terras.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

ā³ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
Ā© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss