Wienerberger straatbakstenen

Het complete assortiment aan hoogwaardige Wienerberger straatbakstenen voor in je tuin vind je voordelig geprijsd op Bestratingsmarkt.com!

Wienerberger straatbakstenen online bestellen gebakken waalformaat, dikformaat gebakken klinkers

Wienerberger geeft karakter aan de authentieke straatbaksteen. Daardoor geef je met deze fraaie en hoogwaardige bestrating een bijzondere sfeer aan je oprit, tuinpad, terras en/of binnenplaats. Welke kleur, vorm of formaat je ook kiest! Hier vind je het complete Wienerberger aanbod, dat bestaat uit kwalitatief hoogwaardige, duurzame en blijvend mooie straatbakstenen. Wienerberger streeft er op deze manier naar bij te dragen aan een prettige, comfortable en mooie leefomgeving.

Gebakken bestrating van Wienerberger

De gebakken bestrating van Wienerberger is één van de meest milieuvriendelijke keuzes voor bestrating, of je nou gaat voor dikformaat, waalformaat of keiformaat.De gebakken straatsteen wordt bijvoorbeeld uitsluitend gemaakt van verantwoord gewonnen rivierklei. Daarnaast zoekt de fabrikant altijd naar manieren om de belasting op het milieu nog meer te verlagen en de levensduur van de gebakken sierbestrating nog verder te verlengen. Niet voor niets is Wienerberger marktleider in keramische bouwmaterialen!

Voordelen Wienerberger op een rijtje:

  • Ruim assortiment met talloze kleuren, vormen, formaten en texturen
  • Een echt duurzaam, natuurlijk product
  • 100% kleurecht
  • Gaat ruim 125 jaar mee
  • 100% Nederlands product
  • Gebakken bestrating geeft een unieke uitstraling
  • Hoogste kwaliteitscontrole
  • Gebakken bestrating wordt alleen maar mooier in de loop van de tijd

Bestel de Wienerberger straatbakstenen nu eenvoudig online voor een hele scherpe prijs op Bestratingsmarkt.com!

 

Maatspreiding

Strak straatwerk, ondanks kleine maatspreiding.

Door het productieproces van drogen en bakken zijn niet alle straatbakstenen even groot. De opgegeven (gemiddelde) maatvoering van de steen kan en mag afwijken van de gemiddelde maat. Het maatverschil tussen de grootste en kleinste straatbaksteen in een partij heet maatspreiding. Uiteraard gaat het om zeer kleine verschillen, over het algemeen slechts enkele millimeters.

Voorbeeld: de lengte van de grootste straatbaksteen in de partij is 203 mm en kleinste is 198 mm, een verschil van 5 mm. De Europese productnorm NEN-EN 1344 geeft aan dat dit lengteverschil maximaal 9 mm dient te zijn.

Nieuwe gebakken stenen 6 cm hoog in UWF EN UDF 

Hoe minder grondstoffen we gebruiken, hoe duurzamer het is. Daarom investeert Wienerberger continu in het verder verduurzamen van haar complete aanbod keramische bouwmaterialen. In het verlengde hiervan maken wij onze strengpers straatbakstenen in universeel waalformaat (UWF) en universeel dikformaat (UDF) minder hoog. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

De nieuwe producten in UWF en UDF van Wienerberger Heteren zullen voortaan 60 mm hoog zijn in plaats van de huidige hoogte van 65 mm. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit en belastbaarheid van onze straatbakstenen, dat is uiteraard beproefd.

 

Wienerberger Logo

 

Sorteer op

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss