GeoProArte MBI tegels

De GeoProArte is een gloednieuwe tegel die een ware trendsetter belooft te worden: het is een oersterke betonnen drager met een hoogwaardige, digitale toplaag. En, als vanzelfsprekend, voordelig verkrijgbaar bij Bestratingsmarkt.com!

De GeoProArte heeft een digitale toplaag en Protection Plus Factor 90

GeoproArte tegels zijn voorzien van de nieuwe MBI Protection Plus Factor 90. Dankzij deze beschermlaag zijn de kleuren en designs van de terrastegels vereeuwigd. Eigenlijk bestaat de bescherming uit meerdere lagen. De digitale toplaag ligt ingesloten binnen de verschillende beschermlagen. Daardoor heeft de GeoProArte bijzondere voordelen die de normale eigenschappen van beton flink overstijgen. Kalkuitbloei is geen probleem meer, de tegel is slijtvast en nog beter beschermd tegen uv-licht verkleuring. En ter voorkoming van glimmen heeft de beschermingslaag een mat satijnen afwerking. Kortom, Protection Plus met de P van perfectie!

ONTWERPEN IN SOLIDE MATERIALEN MET DE VRIJHEID VAN EEN PENSEEL

Het uiterlijk van sierbestrating zal nooit meer vanzelfsprekend zijn. GeoProArte® gaat de verwachtingen die je van sierbestrating hebt transformeren. Deze nieuwe sierbestratingscategorie maakt levensechte designs mogelijk dankzij een innovatieve, digitale toplaag. Daarbij is de hele range aan tegels veelzijdig toepasbaar dankzij de oersterke betonnen drager. Als laatste is GeoProArte® duurzaam en onderhoudsvriendelijk dankzij de unieke verzegeling: de ultieme designtegel van de toekomst!

GeoProArte Naturals, Stones, Wood & Industrial look

Dankzij de nieuwe techniek kan de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen geëvenaard worden met een betontegel. De creativiteit is bij de totstandkoming van de GeoProArte helemaal de vrije loop gegeven en alles wijst erop dat de GeoProArte® een ware trendsetter wordt! Deze nieuwe collectie bestaat uit vier series: Stones, Naturals, Wood en Industrial!

Krachtige beschermlaag en andere voordelen GeoProArte®

Zoals de naam al doet vermoeden: bij deze collectie draait het om design en superieure kwaliteit. De Protection Plus Factor 90 is een beschermlaag die de anderen overtreft. Het mooie design is uitstekend beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden en kan tegen een flinke stoot. Door deze krachtpatser van een beschermlaag is het terras ook nog eens eenvoudig schoon te houden. Vloeistoffen, vetten of zuren maken vrijwel geen kans een blijvende indruk achter te laten. De digitale toplaag bindt zich prachtig met de betonnen textuur. Het is geen beton, het is geen keramiek… het is een waar meesterwerk en bijna kunst!

 

GeoProArte MBI tuintegels

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2021 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss