Menu

GeoProArte MBI tegels

De GeoProArte is een nieuwe tegel in ons MBI assortiment. De GeoProArte is leverbaar in de 30x60 maat en 60x60! 

Verkrijgbaar in 30x60 en 60x60 met digitale toplaag en protection Plus Factor 90

GeoproArte tegels zijn voorzien van de nieuwe MBI Plus Factor 90 en hebben een geprinte bovenlaag. Deze tegels van MBI zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een printlaag, dus er is voor ieder wat wils! De GeoProArte tegels zijn bijzonder duurzaam en de mooie kleuren blijven lang behouden.

GeoProArte Naturals, Stones, Wood & Industrial look

GeoProArte tegels zijn betontegels voorzien van een digitale toplaag. GeoProArte® is een oersterke betontegel voorzien van een hoogwaardige digitale toplaag. Dankzij de nieuwe techniek kan de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel geëvenaard worden. De creativiteit is bij de totstandkoming van de GeoProArte helemaal de vrije loop gegeven en alles wijst erop dat de GeoProArte® een ware trendsetter wordt!

Voordelen GeoProArte®

De naam zegt eigenlijk al voldoende: bij deze collectie draait het om design en superieure kwaliteit. Protection Plus factor 90 is een beschermlaag die zijn gelijke niet kent.

Krachtige beschermlaag

Het mooie design is perfect beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden en kan tegen een stootje. Door deze krachtpatser van een beschermlaag is het terras ook nog eens eenvoudig schoon te houden. Vloeistoffen, vetten of zuren maken geen kans een blijvende indruk achter te laten. De digitale toplaag bindt zich prachtig met de betonnen textuur. Het is geen beton, het is geen keramiek… het is bijna kunst! Deze nieuwe collectie bestaat uit vier series; stones, naturals, wood en industrials!

 

 

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2018 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss