Nieuw van MBI 2024

Ontdek de Unieke Tegelseries van MBI De Steenmeesters: Een Kleurenrevolutie door Moderne Mondriaan

Welkom bij Bestratingsmarkt.com, waar we trots zijn om de nieuwste innovatie in sierbestrating te introduceren - de exclusieve tegelseries van MBI De Steenmeesters, vervaardigd in Kampen. Deze nieuwe serie is het toppunt van esthetische elegantie en duurzaamheid, een perfecte keuze voor iedereen die zijn buitenruimte wil transformeren.

Innovatie in Productie: De Moderne Mondriaan

Onze nieuwste reeks tegels is geproduceerd op de baanbrekende 'Moderne Mondriaan' - een state-of-the-art machine die precisie en kwaliteit waarborgt. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om producten te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook buitengewoon duurzaam.

Kleuren die Spreken: Inuancia Technologie

Elke tegel uit onze nieuwe collectie is gemaakt met de revolutionaire Inuancia-technologie. Dit unieke proces mengt vijf verschillende nuances, waardoor een buitengewone diepte en levendigheid aan de kleuren wordt gegeven. Dit betekent dat elke tegel een eigen, uniek karakter heeft, terwijl het toch een harmonieus geheel vormt.

Een Palet van Mogelijkheden

Onze nieuwe serie omvat een diversiteit aan kleuren en stijlen, geschikt voor elke smaak en ontwerp:

 • Effen Elegance: Kies uit 'Catania', 'Taormina', en 'Foggia' voor een strakke, uniforme look.
 • Dynamische Duo's: 'Materra' en 'Bari' brengen twee kleuren samen in een naadloze blend, ideaal voor een speels effect.
 • Meerkleurige Meesterwerken: 'Pescara', 'Ancona', en 'Parma' tonen een rijk spectrum van kleuren, perfect voor diegenen die een statement willen maken.
 • Speciale Selecties: 'Parma' met zijn vollere kleur en 'Pisa' met zijn Venice-tinten, bieden unieke opties voor een opvallend ontwerp.

Of u nu gaat voor de subtiele elegantie van effen tegels of de dynamische allure van meerkleurige opties, onze nieuwe serie van MBI De Steenmeesters heeft het allemaal.

Waarom Kiezen voor MBI De Steenmeesters?

Bij MBI De Steenmeesters uit Kampen combineren we ambacht met innovatie. Elk product weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Kies voor onze tegels en u kiest voor een product dat uw buitenruimte voor jaren verfraait.

Ontdek deze prachtige collectie nu op Bestratingsmarkt.com en transformeer uw tuin, terras of oprit in een kunstwerk. Met MBI De Steenmeesters is uw droomtuin binnen handbereik!

Verrijk uw Buitenruimte met de Diverse Productlijn van MBI De Steenmeesters

Naast onze prachtige kleurencollecties, zijn we bij Bestratingsmarkt.com ook enthousiast om een reeks specifieke producten uit de MBI De Steenmeesters-lijn te presenteren. Deze tegels, vervaardigd met de hoogste precisie op de Moderne Mondriaan machine, bieden een unieke combinatie van functionaliteit en stijl.

Trippel T Serie: De Klassieke Keuze

 • Trippel T: Met een basic toplaag en mini-facet stempel, biedt deze tegel een strak en gestroomlijnd uiterlijk. Perfect voor een elegante uitstraling.
 • Trippel T 2Drive: Vergelijkbaar met de Trippel T, maar met een extra sterkte, ideaal voor opritten.
 • Trippel T Brezza: Voegt een quarts stempel toe aan de basic toplaag voor een subtiel, maar opvallend effect.

GeoCorso & GeoStradale: Geometrische Perfectie

 • GeoCorso: Met een Geo toplaag en een vlakke stempel, biedt deze tegel een minimalistische en moderne uitstraling.
 • GeoCorso 2Drive: Net als de GeoCorso, maar speciaal ontworpen voor de oprit. 
 • GeoStradale: Een Geo toplaag gecombineerd met een mini-facet stempel, ideaal voor een dynamische uitstraling.
 • GeoStradale Brezza & 2Drive: Deze variaties voegen een quarts stempel toe aan de mix voor een nog meer verfijnde afwerking.

Alle producten in deze series zijn behandeld met een borstel- en coatproces voor extra duurzaamheid en onderhoudsgemak. Met coatings variërend van F25 tot F40, bent u verzekerd van een product dat zowel mooi als bestendig is.

Waarom kiezen voor deze producten? Deze tegels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De combinatie van geavanceerde productietechnieken en de Inuancia kleurtechnologie zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit en stijl.

Ontdek nu deze prachtige tegelseries op Bestratingsmarkt.com. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verfijning of een gedurfd statement, met de producten van MBI De Steenmeesters creëert u een buitenruimte die niet alleen vandaag prachtig is, maar ook voor de toekomst.

Het lijkt erop dat je een overzicht wilt van verschillende producten of items met hun specifieke kenmerken in kolommen. Ik kan dit voor je organiseren in een duidelijke tabelvorm. Hier is hoe het eruit zou zien:

ProductToplaagStempelStralenBorstelenCoaten
Trippel TBasicMini facetNeeJaF25
Trippel T 2DriveBasicMini facetNeeJaF25
Trippel T BrezzaBasicQuartsNeeJaF25
GeoCorsoGeoVlakNeeJaF40
GeoCorso 2DriveGeoVlakNeeJaF40
GeoStradale BrezzaGeoQuartsJaJaF40
GeoStradaleGeoMini facetJaJaF40
GeoStradale 2DriveGeoMini facetJaJaF40

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss