Antica gebakken stenen

Antica Gebakken Stenen: Authentiek en Tijdloos

Welkom bij Bestratingsmarkt.com, waar u de exclusieve Antica gebakken stenen van TuinVisie kunt bestellen. Deze stenen bieden een unieke combinatie van tijdloze schoonheid en duurzaamheid, perfect voor het creëren van een authentiek en sfeervol pad of terras in uw tuin.

Ontdek de Tijdloze Charme van Antica Gebakken Stenen

De Antica straatbakstenen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uitermate duurzaam, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel traditionele als moderne tuinontwerpen:

Authentieke Uitstraling

  • Niet Volledig Maatvast: Door het traditionele bakproces zijn deze tegels niet volledig maatvast, wat elk project een uniek en authentiek karakter geeft.
  • Natuurlijk Verouderingsproces: Antica stenen worden door de tijd heen alleen maar mooier, waarbij de kleuren zich verdiepen en het karakter toeneemt.

Duurzaam en Kleurvast

  • Keramiek: De keramische samenstelling van de Antica stenen zorgt voor een hoge mate van duurzaamheid en kleurvastheid, wat betekent dat uw bestrating jarenlang zijn schoonheid behoudt.
  • Veelzijdigheid in Gebruik: Perfect voor paden, terrassen en andere tuinelementen, deze stenen zijn veelzijdig genoeg om in elk ontwerp te passen.

Beschikbare Afmetingen en Kleuren

Antica gebakken stenen zijn beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren, zodat u altijd de perfecte steen voor uw project kunt vinden:

Afmetingen

  • Waalformaat: 20 x 5 x 8,5 cm
  • Waalformaat: 20 x 5 x 6,5 cm
  • Dikformaat: 20 x 5 x 8,5 cm

Kleuren

  • Celio, Orso, Gino, Justo, Lobo, Ciro, Varia, Novoton: Elk met unieke tinten en nuances die zorgen voor een veelzijdige styling van uw tuin.

Waarom Kiezen voor Bestratingsmarkt.com?

Bij Bestratingsmarkt.com begrijpen we het belang van kwaliteit en service. Wanneer u kiest voor Antica gebakken stenen, kiest u niet alleen voor producten van topkwaliteit, maar ook voor onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid.

Bezoek Onze Showroom

Kom langs in onze showroom aan de Kamperzijweg 6 in Heerde om onze uitgebreide collectie Antica gebakken stenen zelf te zien. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen de perfecte keuze te maken voor uw tuin.

Gemakkelijk Online Bestellen

Bestel uw Antica gebakken stenen gemakkelijk online bij Bestratingsmarkt.com. Onze website biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waar u rustig alle opties kunt bekijken en de beste keuze voor uw tuin kunt maken.

Voor meer informatie of persoonlijk advies, bel ons op 0578 69 50 78 of mail naar info@bestratingsmarkt.com. Transformeer uw tuin met de prachtige, duurzame en tijdloze Antica gebakken stenen van Bestratingsmarkt.com!

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss