Menu

Garden Lights Tuinverlichting

De 'doe het zelf' lichten van Garden Lights

Lastig, zo een mooie tuin, maar zodra het donker wordt kan niemand er iets van zien.. Garden Lights zorgt ervoor dat u zonder hoge kosten, en zonder installateur, toch uw persoonlijk gekozen tuinverlichting kunt aanleggen! Het assortiment is erg uitgebreid, met verschillende typen lampen. Daarnaast is Garden Lights veel bezig met duurzaamheid en veiligheid. De 12 volts systemen zijn volgens Europese richtlijnen de meest veilige in hun soort! De 'plug and play' systemen om alles aan te sluiten maken het makkelijk voor iedereen, een kind kan de was doen! Alle lampen zijn uitgevoerd in LED, in de kleuren wit, warm wit, blauw en sinds kort ook de RGB-versie. Het grote voordeel van LED is het extreem lage energie verbruik en de langere levensduur. Ook is er gedacht aan de veiligheid voor kinderen, de warteafgifte is namelijk minimaal! 

specificaties.jpg

Stappenplan

 

1. Keuze verlichting

Kies binnen het assortiment de lampen waarmee u bijvoorbeeld uw tuin, oprit, schutting, vijver of overkapping wilt verlichten.

2. Keuze transformator

Het totale wattage van de door u gekozen verlichting bepaalt het wattage van de transformator (21, 60 of 150 watt). 

3. Keuze kabels

Afhankelijk van de benodigde transformator kunt u beginnen met een hoofdkabel, kabelverdeler of een verlengkabel. Heeft u gekozen voor een 21 of 60 watt transformator dan begint u met een 10 meter SPT-1W hoofdkabel. Bij een 150 watt transformator kiest u voor een 15 meter SPT-3W hoofdkabel. U kunt natuurlijk, afhankelijk van het wattage van de transformator, ook direct beginnen met een kabelverdeler (splitter) of verlengkabel.

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ DINSDAG-ACTIE 22 AUGUSTUS GRATIS OP DE STOEP!

✅ Alléén vandaag: 22/8 GRATIS thuis geleverd boven de €850,-

Vragen? Wij staan klaar!

KIES VOOR ONS✅!

  Laagste prijs garantie

  3 tot 7 werkdagen levering

   25+ jaar ervaring

  Eigen showtuin - 2500 m2

  Klant staat centraal

  Gratis verzending*

INSPIRATIE NODIG? 🎥 !

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel