Garden Lights Tuinverlichting

De tuinverlichting van Garden Lights vind je voordelig op Bestratingsmarkt.com!

Doe-het-zelf lichten van Garden Lights

Jammer. Zo'n mooie tuin, maar zodra het donker wordt, zie je er niets meer van! Dankzij Garden Lights kun je zonder hoge kosten en installateur toch je favoriete tuinverlichting aanleggen om full-time van je tuin te kunnen genieten.

Garden Lights

 

Uitgebreid assortiment hoogwaardige tuinverlichting

Het assortiment van Garden Lights bestaat uit verschillende typen hoogwaardige 12 volt buitenverlichting. Daarnaast is Garden Lights duurzaam en functioneel. De 12 volt-systemen zijn volgens Europse richtlijnen de meest veilige in hun soort en dankzij het handige 'plug and play' systeem kun je alles eenvoudig aansluiten. Je hebt voor het aanleggen alleen een stopcontact nodig.

Garden Lights is energiezuinig en gebruiksvriendelijk

De lichtopbrengst van 12 Volt buitenverlichting doet niet onder aan de lichtopbrengst van 230 Volt verlichting. De kabels van Garden Lights hoeven bovendien niet diep ingegraven worden, maar kunnen boven de grond gelegd worden en netjes afgewerkt. Daardoor is het installeren eenvoudig en kun je de verlichting direct verplaatsen indien gewenst. Ook is uitbreiding van de verlichting eenvoudig te realiseren.

 

Stappenplan Garden Lights

Stel je verlichtingsplan eenvoudig samen met behulp van het onderstaande stappenplan!

Stap 1: Kies je verlichting

Kies uit het ruime assortiment de armaturen waarmee je jouw tuin, oprit, parkeerplaats, schutting, vijver of overkapping sfeervol wilt verlichten.

Stap 2: Kies je transformator

De benodigde transformater kies je aan de hand van het totaalaantal Watt van de lampen die je in je tuin wil aanleggen. Tel het aantal Watt van de lampen bij elkaar om het totaalaantal Watt te weten te komen. Tip: zorg voor overcapaciteit om later je systeem te kunnen uitbreiden met lampen en/of accesoires. Kom je bijvoorbeeld op 19 Watt, dan is het handig om een 60 Watt transformator te kiezen i.p.v. een 21 Watt transformator. 

Stap 3: Kies je kabel(s)

Garden lights biedt hoofdkabels in 10 meter met 4 aansluitingen of 15 meter met 6 aansluitingen. Je kunt je systeem eventueel uitbreiden met een kabelverdeler of een verlengkabel.

Stap 4: Plaats je verlichting en shinen maar

Plaats je verlichting simpel en snel. Geen installateur bij nodig! Geniet vervolgens volop van je sfeervolle buitenverlichting.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss