Sorteer op
 • Aqua drain tegel 30x30x8 cm nero
  Aqua drain tegel 30x30x8 cm nero

  Aqua-draintegel Excluton Betontegel 30x30x8 cm :al vanaf:Water ontlastende bestrating: Betontegel Aqua-draintegel NERO Betontegel Aqua-draintegel26,95 per m2 Aqua-draintegel
  Kleur: Nero - zwart antraciet
  Afmetingen: 30x30x8…

  € 26,95

Aqua-draintegel 30x30x8

Welkom bij Bestratingsmarkt.com, waar wij de innovatieve Aqua-draintegel 30x30x8 aanbieden, een essentiële oplossing voor het beheer van regenwater in uw tuin. Deze tegels zijn speciaal ontworpen om te helpen bij het beheersen van overtollig regenwater, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor zowel esthetische als functionele tuinontwerpen.

Milieuvriendelijke Bestrating

Door klimaatverandering ervaren we steeds vaker hevige regenbuien, wat leidt tot overstromingen en wateroverlast. De Aqua-draintegel is een uitstekende oplossing om deze uitdagingen aan te gaan:

 • Waterinfiltratie: Deze tegels laten regenwater door naar de grond, wat helpt om het lokale waterbeheer te verbeteren en overstromingen te voorkomen.
 • Milieuvriendelijk: Gemaakt zonder schadelijke chemische verbindingen en volledig herbruikbaar, dragen Aqua-draintegels bij aan een duurzamere tuinomgeving.

Unieke Ontwerpkenmerken

 • Voetcomfort: De tegels zijn uitgerust met Footcomfort®, waardoor ze comfortabel aanvoelen, zelfs met blote voeten.
 • Hoge Belastbaarheid: Ondanks hun permeabiliteit zijn deze tegels robuust genoeg om zware belasting te weerstaan, ideaal voor gebruik in opritten en parkeerplaatsen.

Creatieve Toepassingen

Aqua-draintegels bieden veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Hier zijn enkele ideeën hoe u ze kunt integreren in uw tuin:

 • Graszoden: Vul de holtes van de tegels met aarde en zaai gras voor een natuurlijk groene uitstraling.
 • Split of Grind: Kies uit diverse soorten split of grind om de holtes te vullen, passend bij de kleur van uw tegels voor een coherente uitstraling.
 • Bodembedekkers: Combineer kruiptijm, loopkamille of bonte salie met mos of gras in de holtes voor een unieke en ecologische oplossing.

Kleuropties

De Aqua-draintegel 30x30x8 is beschikbaar in de kleuren Nero en Gris, waardoor ze gemakkelijk te integreren zijn in diverse tuinstijlen en ontwerpen.

Waarom Kiezen voor Bestratingsmarkt.com?

Bij Bestratingsmarkt.com zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige, duurzame bestratingsoplossingen. Onze Aqua-draintegels zijn niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk, maar ook een stap vooruit in milieuvriendelijke tuininrichting.

Bezoek Onze Showroom

Kom langs in onze showroom aan de Kamperzijweg 6 in Heerde om onze Aqua-draintegels zelf te ervaren en te zien hoe ze kunnen worden toegepast in uw tuinproject.

Eenvoudig Online Bestellen

Bestel uw Aqua-draintegels gemakkelijk online via Bestratingsmarkt.com. Wij zorgen voor een snelle levering zodat u snel aan de slag kunt gaan met het transformeren van uw tuin. Voor meer informatie of advies, neem gerust contact met ons op via 0578 69 50 78 of stuur een e-mail naar info@bestratingsmarkt.com.

Kies voor Aqua-draintegel 30x30x8 en maak van uw tuin een duurzame en prachtige ruimte die klaar is voor de uitdagingen van het weer. Bestel nu en begin met het bouwen van een betere toekomst voor uw tuin met Bestratingsmarkt.com.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss