Betaalwijze

Eenvoudig bestrating bestellen en veilig betalen! 

Op Bestratingsmarkt.com kun je op verschillende manieren je betaling veilig voldoen. 

Voeg je gewenste producten toe aan je vrachtwagen. 

Onze internetkassa rekent automatisch de eventuele bezorgkosten uit, je komt dus op een netto bedrag inclusief btw zonder verborgen kosten.

Na het controleren van je bestelling, kun je via onze internetkassa op onderstaande manieren betalen:

 

• Via IDEAL

 Bestrating IDEAL betalen

Kies je ervoor de betaling te voldoen via IDEAL? Dan word je door onze internetkassa automatisch doorverwezen naar je eigen banksite waar je de betaling kunt voldoen. Hier wordt exact uitgelegd hoe je de betaling naar ons kunt overmaken. Wij maken gebruik van het payment systeem Mollie payments. Na het voldoen van de betaling, ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling. Je ontvangt van ons bovendien een gespecificeerde factuur die ook geldt als betalingsbewijs.

 

• Vooraf overmaken

Factuur betalen Bestrating

Kies je voor de betaalwijze Vooraf Overmaken? Dan ontvang je na het voltooien van je bestelling een e-mail bevestiging met daarin je bestelling en onze bankgegevens die je nodig hebt om de betaling te voldoen. Zodra wij je betaling binnengekregen hebben, ontvang je van ons per mail een factuur (die tevens geldt als betalingsbewijs). Wij gaan direct over tot levering na ontvangst van je betaling, waarop je bestelling binnen 5 werkdagen op het gewenste adres wordt afgeleverd.

 

• Contant betalen

Vanzelfsprekend is het is ook mogelijk je betaling contant te voldoen in onze showtuin aan de Kamperzijweg 6 8181 NC te Heerde. Neem hierover telefonisch contact op of vul het contactformulier in. 

Zijn je vragen onbeantwoord gebleven? Je kunt altijd contact met ons opnemen. 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss