Excluton VR-dealer

Nieuw bij Bestratingsmarkt in Heerde: de Excluton VR-Experience! Dit maakt het mogelijk om met behulp van een VR-bril het gehele assortiment Excluton-sierbestrating in Virtual Reality te bekijken. Zo zie je meteen voor wat voor aanblik bepaalde tegels, stenen of klinkers in een tuin als die van jou zouden zorgen! Eigenaar Elwin van Olst is opgetogen over deze unieke mogelijkheid. “Voor onze klanten betekent dit echt een buitengewone ervaring. We kregen al vele enthousiaste reacties van mensen die gauw wilden langskomen wanneer het systeem er eenmaal zou zijn. En dat is nu!”, aldus Van Olst.

Kies zelf je stenen én je tuin

Hoe gaat het dan in zijn werk? Nou, met behulp van een geavanceerde VR-bril, een scherm en de innovatieve software van Excluton beland je rechtstreeks in jouw toekomstige tuin. Je kiest het soort sierbestrating of legverband dat jij voor ogen hebt en selecteert vervolgens één van de vele virtuele voorbeeldtuinen. Grote kans dus dat er een tuin tussen zit die sprekend lijkt op jouw tuin. Met behulp van de VR-bril maak je vervolgens als het ware een virtuele wandeling door jouw toekomstige tuin en zie je precies welk effect de door jou gekozen tegels in deze tuin zouden opleveren!

Maak foto’s van de toekomst

Op deze manier kun je oneindig veel combinaties van soorten bestrating en diverse typen tuinen uitproberen. Je hoeft natuurlijk heus niet meteen een beslissing te maken. Thuis kun je er nog eens rustig over nadenken, want de Excluton VR-Experience biedt, met behulp van de ‘snaptool’, de mogelijkheid om fotorealistische plaatjes te schieten van de tuinen die je creëert. Mail ze meteen naar jezelf, samen met de materialenlijst en je kunt bij thuiskomst alles nog een keer herbeleven!

Benieuwd? Kom gauw eens langs!

De Excluton VR-Experience is op zaterdag 2 mei officieel in gebruik genomen. Vanaf heden ben je dan ook wekelijks van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om van deze unieke mogelijkheid gebruik te maken. Onze showtuin is natuurlijk ook nog steeds gewoon geopend. Kom dus gauw eens langs aan de Kamperzijweg 6 in Heerde en beleef de magie van Virtual Reality!

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss