🔝Natuursteen

Natuursteen tegels, borders en meer voor buiten, bestel je uiteraard op Bestratingsmarkt.com! 

Bestrating die haar waarde behoudt

Stijlvolle, klassieke en exclusieve steensoorten en afwerkingen. Natuursteen geeft iedere tuin een bijzonder en ietwat exclusief karakter. Het is bovendien duurzaam en biedt een uitgebreid gamma aan kleuren. Natuursteen heeft vaak een esthetische functie en zorgt altijd voor een decoratieve beleving.
Houd je van markant, mooi of mystiek, klassiek of modern: met natuursteen maak je er altijd iets bijzonders van.
Een natuurstenen bestrating is weliswaar wat duurder in aanschaf, maar het behoudt haar waarde ook optimaal.

Een exclusief stukje tuin

Natuursteen is een product waarvan de kleur in de loop der tijd evolueert en onder invloed van nieuwe bewerkingstechnieken vorm je het uiterlijk van de stenen naar de heersende trends. De stenen zijn bijzonder geschikt voor terrassen, leverbaar in uiteenlopende kleuren, formaten en nabewerkingen en geven elke tuin een stukje exclusiviteit.

Het hele assortiment van Natuursteen

Uiteraard bieden wij het gehele assortiment van Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen aan.
Het hele assortiment is bestaande uit de volgende verschillend soorten natuursteen:
Tegels, Flagstones, Kinderkoppen, Paving Line, Afdekbanden, Waalformaat, Stapstenen, Bloktreden, Opsluitbanden, Palissades, Zwembadranden en zelfs Fonteinen!

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zoals wij ze graag zien. Robuust, oerdegelijk en schitterend. Volledig de trend van vandaag. Niet in één bepaalde materiaalsoort onder te brengen, wel gekenmerkt door een verweerde en doorleefde uitstraling. Deze tegels zouden zo uit een historisch gebouw of monument kunnen komen.

Natuursteen Flagstones

De Flagstones natuursteen tegels van MO-B doet u denken aan de tijd van Romeinen en Grieken. De Flagstones hebben veel verschilende formaten en de diversiteit aan kleur geeft uw terras sfeer, karakter en klasse! Het gehele Flagstones assortiment van Michel Oprey & Beisterveld is uiteraard te verkrijgen op Bestratingsmarkt.com! Deze flagstones dient u zelf in te voegen. Met flagstones maakt u een speels terras en de flagstones hebben een hoogwaardige uitstraling. De flagstones kunt u in allerlei vormen leggen en zijn bij ons blijvend te verkrijgen. Natuursteen zoals het al verwerkt werd door de Romeinen en Grieken. De grilligheid van de formaten en de diversiteit aan kleur geeft uw terras sfeer, karakter en klasse!

Natuursteen Kinderkoppen

Kinderkoppen zijn een zeer veelzijdig bestratingsmateriaal. Het laat zich gemakkelijk met vele tuinstijlen combineren en is door zijn dikte ook toepasbaar in gebieden waar een zware belasting verwacht kan worden. Een goede stratenmaker zal er een plaatje van maken dat de tand des tijds gemakkelijk zal doorstaan. Sterker nog, het zal in de loop der tijd alleen maar mooier worden en weinig onderhoud vergen.
U kunt kinderkoppen met zand opvoegen maar indien u onkruidgroei wilt voorkomen kunt u ook voor een vaste, waterdoorlatende voeg kiezen.
Creëer een romantische uitstraling in je tuin met natuursteen kinderkoppen door paadjes en motieven te leggen en afwisselende patronen aan te brengen. Natuursteen Kinderkoppen kennen een lange levensduur en zijn slijt- en kleurvast. Ook kunnen kinderkoppen een hoge belasting aan en daarom zijn ze ook geschikt voor je oprit en parkeerplaats. Combineer verschillende kleuren en/of maak mooie patronen!

Natuursteen Paving Line

Voor een gemakkelijk te verwerken en robuuste bestrating, is deze 5 cm dikke collectie met gezaagde kanten ideaal.
Perfect voor het pad naast uw huis! Paving Line van Michel Oprey & Beisterveld.
De Paving Line Natuursteen is te verkrijgen in maarliefst 10 verschillende soorten.

Natuursteen Afdekbanden

Afdekbanden worden gebruikt voor het afdekken van borstweringen, kopgevels, tuinmuren e.d. Het doel van de afdekband is de bovenzijde van de muur te beschermen tegen bijvoorbeeld vorst of het afbrokkelen van metselwerk. De afdekbanden van Michel Oprey & Beisterveld zijn te verkrijgen in vele verschillende afmetingen. Tevens worden deze afdekbanden aangeboden in hoekafmetingen. Zo kunt u de beste verwerking van de afdekbanden realiseren.

Natuursteen Waalformaat

Net als bij onze Kinderkoppen is onze collectie gezaagde bestratingsmaterialen uitermate geschikt voor zwaarbelaste oppervlakken. Omdat de zijkanten gezaagd zijn, is het voegenspel uiteraard totaal anders dan bij kinderkoppen. Gezaagde materialen kunnen met een veel kleinere voeg verwerkt worden en door de vaste dikte is het materiaal ook geschikt voor de handige doe-het-zelver. Het slanke uiterlijk van een waaltje sluit mooi aan bij tegels en leent zich voor verschillende legpatronen.

Natuursteen Stapstenen

Stapstenen kunnen gebruikt worden voor het gazon, in de vijver of los in de tuin. De zijkanten van de steen zijn met de hand in een ronde vorm gekapt of door de natuurlijke splijting gestructureerd. De Natuursteen Stapstenen zijn te verkrijgen in maarliefst vijf verschillende fabrikanten en worden af-fabriek geleverd.

Natuursteen Bloktreden

Oerdegelijk, functioneel en toch met een exclusieve uitstraling. Natuursteen bloktreden doorstaan gegarandeerd de tand des tijds. De Natuursteen Bloktreden van Michel Oprey & Beisterveld zijn uiteraard te verkrijgen in vele verschillende formaten en kleuren. De Bloktreden van Natuursteen zijn te leveren in maarliefst 22 verschillende soorten.

Natuursteen Opsluitbanden

Opsluitbanden vormen een begrenzing voor uw bestrating. Door deze begrenzing wordt de bestrating opgesloten, waardoor deze geen kant meer op kan.
De strakke begrenzing zorgt er ook voor dat het onderliggende zand niet kan verschuiven of wegspoelen door neerslag.
Bestratingsmarkt.com levert Natuursteen Opsluitbanden in maarliefst 34 verschillende soorten.

Natuursteen Palissades

Door middel van een palissade kan er hoe dan ook een zeer mooie band worden gecreëerd om de bestrating heen.
Deze houdt ze niet alleen goed op haar plaats, maar zorgt ook nog eens voor spannende hoogteverschillen waardoor een totaal andere diepteverwerking wordt gecreëerd.

Natuursteen Zwembadranden

Aangezien we het hele assortiment Natuursteen van Michel Oprey & Beisterveld aanbieden kunnen de zwembadranden niet achterblijven!
Voor een harmonische uitstraling is het vaak het mooist om de afdekranden voor zwembaden in hetzelfde materiaal uit te voeren als de tegels.
In de meest gangbare soorten hebben we daarom in diverse maten afdekranden in het assortiment met bijbehorende hoekoplossingen.

Natuursteen Fonteinen

Als klap op de vuurpijl bieden we ook nog eens Natuursteen Fonteinen aan! In het assortiment bieden we maarliefst 10 uitmuntende varianten aan.
Het geluid van water geeft een gevoel van ultieme rust. Daarnaast is dit ornament een sieraad voor de tuin en een lust voor het oog.
De mogelijkheden met natuursteen lijken onbeperkt. Omdat het niet wordt geperst of gegoten, hoeven er ook geen dure mallen worden gemaakt, waardoor hoge oplages nodig zijn om deze kosten te dekken. Voor een deel wordt natuursteen nog altijd met de hand bewerkt, zeker als het decoratieve elementen met organische vormen betreft. Niet één exemplaar zal dan ook volledig gelijk zijn, al was het maar omdat de kleur en structuur van de natuursteen zelf altijd een variatie in zich heeft. Altijd uniek en zeker exclusief, een leven lang.

Het aanbod op Bestratingsmarkt.com!

Zit jij er over na te denken om Natuursteen van Michel Oprey & Beisterveld in jouw tuin te plaatsen?
Bekijk dan zeker het aanbod van Bestratingsmarkt.com. Bestel direct online of kom langs in onze showroom. Je vindt ons aan de Kamperzijweg 6 in Heerde. Bij vragen kun je bellen naar 06 203 242 76 of het contactformulier gebruiken.
Wat voor Natuursteen van Michel Oprey & Beisterveld ga jij kopen?

Sorteer op
 • Natuursteen Tibet Asian Black 80x40x3
  Natuursteen Tibet Asian Black 80x40x3
  € 79,50
 • Natuursteen Tibet Asian Black 100x100x3
  Natuursteen Tibet Asian Black 100x100x3
  € 97,75
 • Natuursteen Tibet Asian Black 60x60x3
  Natuursteen Tibet Asian Black 60x60x3
  € 79,50
 • Natuursteen Tibet Asian White Riven 40x40x3
  Natuursteen Tibet Asian White Riven 40x40x3
  € 65,00
 • Natuursteen Tibet Asian White Riven 60x40x3
  Natuursteen Tibet Asian White Riven 60x40x3
  € 63,50
 • Natuursteen Tibet Asian White Riven 60x60x3
  Natuursteen Tibet Asian White Riven 60x60x3
  € 63,50
 • Natuursteen Tibet Asian White Riven 80x40x3
  Natuursteen Tibet Asian White Riven 80x40x3
  € 64,95
 • Natuursteen Tibet Asian White Riven 100x100x3
  Natuursteen Tibet Asian White Riven 100x100x3
  € 76,95
 • Natuursteen Tibet Dark Grey Gevlamd 60x60x3
  Natuursteen Tibet Dark Grey Gevlamd 60x60x3
  € 80,50
 • Natuursteen Tibet Dark Grey Gevlamd 80x80x3
  Natuursteen Tibet Dark Grey Gevlamd 80x80x3
  € 89,75
 • Natuursteen Tibet Dark Grey Gevlamd 100x100x3
  Natuursteen Tibet Dark Grey Gevlamd 100x100x3
  € 99,95
 • Natuursteen Tibet Dark Grey Riven 60x40x3
  Natuursteen Tibet Dark Grey Riven 60x40x3
  € 82,95
 • Natuursteen Tibet Dark Grey Riven 60x60x3
  Natuursteen Tibet Dark Grey Riven 60x60x3
  € 88,95
 • Natuursteen Spotted Bluestone Anticato 60x60x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Anticato 60x60x3
  € 65,75
 • Natuursteen Spotted Bluestone Anticato 80x80x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Anticato 80x80x3
  € 73,25
 • Natuursteen Spotted Bluestone Anticato 100x100x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Anticato 100x100x3
  € 74,25
 • Natuursteen Spotted Bluestone Gezoet 60x60x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Gezoet 60x60x3
  € 65,80
 • Natuursteen Spotted Bluestone Gezoet 80x80x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Gezoet 80x80x3
  € 73,50
 • Natuursteen Spotted Bluestone Gezoet 100x100x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Gezoet 100x100x3
  € 74,25
 • Natuursteen Spotted Bluestone Riven 60x60x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Riven 60x60x3
  € 68,95
 • Natuursteen Spotted Bluestone Riven 80x80x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Riven 80x80x3
  € 67,95
 • Natuursteen Spotted Bluestone Riven 100x100x3
  Natuursteen Spotted Bluestone Riven 100x100x3
  € 77,50
 • Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish 60x60x3
  Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish 60x60x3
  € 86,50
 • Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish 80x80x3
  Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish 80x80x3
  € 109,95
 • Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish 100x50x3
  Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish 100x50x3
  € 95,25
 • Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish Groot Romaans Verband x 3 cm
  Natuursteen Marmer Antique Blue Light Soft Finish Groot Romaans Verband x 3 cm
  € 103,90
 • Natuursteen Kwartszandsteen Kandla Grey 60 x 60 x 2,5-3,5 cm
  Natuursteen Kwartszandsteen Kandla Grey 60 x 60 x 2,5-3,5 cm
  € 49,95
 • Natuursteen Kwartszandsteen Kandla Grey 100 x 100 x 2,5-3,5 cm
  Natuursteen Kwartszandsteen Kandla Grey 100 x 100 x 2,5-3,5 cm
  € 55,95
 • Natuursteen Kwartszandsteen Kandla Grey 60 x 40 x 2,5-3,5 cm
  Natuursteen Kwartszandsteen Kandla Grey 60 x 40 x 2,5-3,5 cm
  € 49,95
 • Natuursteen Kwartszandsteen Modak 60 x 40 x 2,5-3,5 cm
  Natuursteen Kwartszandsteen Modak 60 x 40 x 2,5-3,5 cm
  € 54,95
 • Natuursteen Kwartszandsteen Modak 60 x 60 x 2,5-3,5 cm
  Natuursteen Kwartszandsteen Modak 60 x 60 x 2,5-3,5 cm
  € 54,95
 • Natuursteen Travertin Travertin Economix 20,3 x 20,3 x 3 cm
  Natuursteen Travertin Travertin Economix 20,3 x 20,3 x 3 cm
  € 58,95
 • Natuursteen Travertin Travertin Economix 61 x 40,6 x 3 cm
  Natuursteen Travertin Travertin Economix 61 x 40,6 x 3 cm
  € 67,25
 • Natuursteen Travertin Travertin Economix Klein Romaans Verband x 3 cm
  Natuursteen Travertin Travertin Economix Klein Romaans Verband x 3 cm
  € 67,25
 • Natuursteen Travertin Ivory Cream 60 x 60 x 3 cm
  Natuursteen Travertin Ivory Cream 60 x 60 x 3 cm
  € 116,50
 • Natuursteen Citadello Giallo Banenverband x 3 cm
  Natuursteen Citadello Giallo Banenverband x 3 cm
  € 75,95
 • Natuursteen Citadello Grigio Banenverband x 3 cm
  Natuursteen Citadello Grigio Banenverband x 3 cm
  € 75,95
 • Natuursteen Vietnamese Hardsteen Gezaagd 20x20x2
  Natuursteen Vietnamese Hardsteen Gezaagd 20x20x2
  € 37,25
 • Natuursteen Vietnamese Hardsteen Grof Geschuurd 60x60x3
  Natuursteen Vietnamese Hardsteen Grof Geschuurd 60x60x3
  € 89,95
 • Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 50x50x3
  Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 50x50x3
  € 75,95
 • Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 60x40x3
  Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 60x40x3
  € 77,25
 • Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 60x60x3
  Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 60x60x3
  € 96,50
 • Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 80x80x3
  Natuursteen Hardsteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish 80x80x3
  € 123,00
 • Natuursteen Travertin Ivory Cream Banenverband x 3 cm
  Natuursteen Travertin Ivory Cream Banenverband x 3 cm
  € 94,95
 • Natuursteen Travertin Ivory Cream Klein Romaans Verband x 3 cm
  Natuursteen Travertin Ivory Cream Klein Romaans Verband x 3 cm
  € 89,25
 • Natuursteen Travertin Scabas 60 x 60 x 3 cm
  Natuursteen Travertin Scabas 60 x 60 x 3 cm
  € 106,95
 • Natuursteen Travertin Scabas Groot Romaans Verband x 3 cm
  Natuursteen Travertin Scabas Groot Romaans Verband x 3 cm
  € 106,95
 • Natuursteen Vietnam Black 60x40x3
  Natuursteen Vietnam Black 60x40x3
  € 72,95
 • Natuursteen Vietnam Black 60x60x3
  Natuursteen Vietnam Black 60x60x3
  € 92,75
 • Natuursteen Vietnam Black 80x40x3
  Natuursteen Vietnam Black 80x40x3
  € 83,50
 • Natuursteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish Klein Romaans Verband x 3 cm
  Natuursteen Vietnamese Hardsteen Soft Finish Klein Romaans Verband x 3 cm
  € 72,90
 • Flagstone Geel Bourgogne 2 - 4 cm
  Flagstone Geel Bourgogne 2 - 4 cm
  € 1.159,00
 • Flagstones Rode Weser 3 - 6 cm
  Flagstones Rode Weser 3 - 6 cm
  € 1.183,20
 • Flagstones Violetta 3 - 7 cm
  Flagstones Violetta 3 - 7 cm
  € 918,98
 • Flagstones Alta 20-40 mm
  Flagstones Alta 20-40 mm
  € 2.248,00
 • Flagstones Balkan 20-40 mm
  Flagstones Balkan 20-40 mm
  € 1.323,75
 • Flagstones Calanca 30-50 mm
  Flagstones Calanca 30-50 mm
  € 1.377,50
 • Flagstones Florida Yellow 20-40 mm
  Flagstones Florida Yellow 20-40 mm
  € 1.566,00
 • Flagstones Kandla Grey 25-40 mm
  Flagstones Kandla Grey 25-40 mm
  € 1.283,25
 • Flagstones Luserna Rossiccio 30-40 mm
  Flagstones Luserna Rossiccio 30-40 mm
  € 1.000,00
 • Flagstones Modak 25-40 mm
  Flagstones Modak 25-40 mm
  € 1.283,25
 • Flagstones Porfier Italië 30-60 mm
  Flagstones Porfier Italië 30-60 mm
  € 989,62
 • Flagstones Ultra Black 30-40 mm
  Flagstones Ultra Black 30-40 mm
  € 990,00
 • Flagstones Desert Black
  Flagstones Desert Black
  € 1.147,50
 • Flagstones Golden Leaf
  Flagstones Golden Leaf
  € 1.147,50
 • Flagstones Kandla Grey
  Flagstones Kandla Grey
  € 1.147,50
 • Flagstones Mandana
  Flagstones Mandana
  € 1.147,50
 • Flagstones Modak
  Flagstones Modak
  € 1.147,50
 • Flagstones Spotted Bluestone
  Flagstones Spotted Bluestone
  € 2.247,50
 • Kinderkoppen Italiaans Porfier 8-10 x 8-10 x 8-10 cm
  Kinderkoppen Italiaans Porfier 8-10 x 8-10 x 8-10 cm
  € 890,00
 • Per 14,7 m2

  Kinderkoppen Kandla Grey 14 x 14 x 3-5 cm
  Kinderkoppen Kandla Grey 14 x 14 x 3-5 cm
  € 699,95
 • Per 9,99 m2

  Kinderkoppen Kandla Grey 14 x 14 x 5-7 cm
  Kinderkoppen Kandla Grey 14 x 14 x 5-7 cm
  € 650,00
 • Kinderkoppen Kandla Grey 14 x 20 x 5-7 cm
  Kinderkoppen Kandla Grey 14 x 20 x 5-7 cm
  € 65,25
 • Per 14,7 m2

  Kinderkoppen Kandla Multicolor 14 x 14 x 3-5 cm
  Kinderkoppen Kandla Multicolor 14 x 14 x 3-5 cm
  € 689,00
 • Per 9,99 m2

  Kinderkoppen Kandla Multicolor 14 x 14 x 5-7 cm
  Kinderkoppen Kandla Multicolor 14 x 14 x 5-7 cm
  € 645,00
 • Kinderkoppen Kandla Multicolor 20 x 14 x 5/7 cm
  Kinderkoppen Kandla Multicolor 20 x 14 x 5/7 cm
  € 64,25
 • Per 1490KG

  Kinderkoppen Portugees Graniet 8-10 x 8-10 x 8-10 cm
  Kinderkoppen Portugees Graniet 8-10 x 8-10 x 8-10 cm
  € 640,00
 • Per 1400KG

  Kinderkoppen Portugees Graniet 15-17 x 15-17 x 15-17 cm
  Kinderkoppen Portugees Graniet 15-17 x 15-17 x 15-17 cm
  € 595,00
 • Per kist á 6 m2

  Kinderkoppen Tibet Asian Black 10x10x8
  Kinderkoppen Tibet Asian Black 10x10x8
  € 1.030,00
 • Kinderkoppen Tibet Asian White 10x10x8
  Kinderkoppen Tibet Asian White 10x10x8
  € 134,95
 • Per kist á 6 m2

  Kinderkoppen Tibet Dark Grey 10x10x8
  Kinderkoppen Tibet Dark Grey 10x10x8
  € 950,00
 • Per 1520KG

  Kinderkoppen Turkse Basalt 8-10 x 8-10 x 8-10 cm
  Kinderkoppen Turkse Basalt 8-10 x 8-10 x 8-10 cm
  € 711,00
 • Per 6 m2

  Kinderkoppen Vietnam Black 10x10x8
  Kinderkoppen Vietnam Black 10x10x8
  € 820,00
 • Per 1670KG

  Kinderkoppen Vietnamese Basalt 14 x 14 x 6-8 cm
  Kinderkoppen Vietnamese Basalt 14 x 14 x 6-8 cm
  € 965,00
 • Per 1530KG

  Kinderkoppen Vietnamese Basalt 10 x 10 x 6-8 cm
  Kinderkoppen Vietnamese Basalt 10 x 10 x 6-8 cm
  € 875,00
 • Per 1420KG

  Kinderkoppen Vietnamese Basalt 20 x 10 x 6-8 cm
  Kinderkoppen Vietnamese Basalt 20 x 10 x 6-8 cm
  € 585,00
 • Per kist á 6 m2

  Kinderkoppen Vietnamese Hardsteen 10x10x8
  Kinderkoppen Vietnamese Hardsteen 10x10x8
  € 618,00
 • Paving Line Antique Blue Light 20x40x5 cm
  Paving Line Antique Blue Light 20x40x5 cm
  € 79,95
 • Paving Line Tibet Asian Black 20x40x5 cm
  Paving Line Tibet Asian Black 20x40x5 cm
  € 114,75
 • Paving Line Tibet Dark Grey 20x40x5 cm
  Paving Line Tibet Dark Grey 20x40x5 cm
  € 109,25
 • Paving Line Vietnam Black 20x40x5 cm
  Paving Line Vietnam Black 20x40x5 cm
  € 111,95
 • Paving Line Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x10x5
  Paving Line Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x10x5
  € 79,75
 • Paving Line Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x20x5
  Paving Line Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x20x5
  € 77,75
 • Paving Line Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x40x5
  Paving Line Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x40x5
  € 82,95
 • Paving Line Vietnamese Hardsteen Grof Geschuurd 20x40x5
  Paving Line Vietnamese Hardsteen Grof Geschuurd 20x40x5
  € 89,75
 • Paving Line Vietnamese Hardsteen Riven 20x40x5
  Paving Line Vietnamese Hardsteen Riven 20x40x5
  € 98,25
 • Afdekband Cloudy Grey 80x19,5x3 cm
  Afdekband Cloudy Grey 80x19,5x3 cm
  € 17,50
 • Afdekband Cloudy Grey 80x30x3 cm
  Afdekband Cloudy Grey 80x30x3 cm
  € 26,25
 • Afdekband Spotted Bluestone 100x15x3 cm
  Afdekband Spotted Bluestone 100x15x3 cm
  € 11,60
 • Afdekband Spotted Bluestone 100x20x3 cm
  Afdekband Spotted Bluestone 100x20x3 cm
  € 15,30
 • Afdekband Spotted Bluestone 100x25x3 cm
  Afdekband Spotted Bluestone 100x25x3 cm
  € 19,25
 • Afdekband Spotted Bluestone 100x30x3 cm
  Afdekband Spotted Bluestone 100x30x3 cm
  € 22,75
 • Afdekband Spotted Bluestone Binnenhoek 40/40x20x3 cm
  Afdekband Spotted Bluestone Binnenhoek 40/40x20x3 cm
  € 13,00
 • Afdekband Spotted Bluestone Binnenhoek 45/45x25x3 cm
  Afdekband Spotted Bluestone Binnenhoek 45/45x25x3 cm
  € 14,80
 • Afdekband Spotted Bluestone met waterkering 100x35x4 cm
  Afdekband Spotted Bluestone met waterkering 100x35x4 cm
  € 47,95
 • Afdekband Tibet Asian Black 100x20x3 cm
  Afdekband Tibet Asian Black 100x20x3 cm
  € 26,50
 • Afdekband Tibet Asian Black 100x30x3 cm
  Afdekband Tibet Asian Black 100x30x3 cm
  € 37,00
 • Afdekband Travertin Economix 100x30x3 cm
  Afdekband Travertin Economix 100x30x3 cm
  € 39,95
 • Afdekband Vietnam Black 100x20x3 cm
  Afdekband Vietnam Black 100x20x3 cm
  € 32,95
 • Afdekband Vietnam Black 100x30x3 cm
  Afdekband Vietnam Black 100x30x3 cm
  € 47,00
 • Afdekband Vietnamese Hardsteen 100x20x3 cm
  Afdekband Vietnamese Hardsteen 100x20x3 cm
  € 23,25
 • Afdekband Vietnamese Hardsteen 100x30x3 cm
  Afdekband Vietnamese Hardsteen 100x30x3 cm
  € 34,50
 • Afdekband Vietnamese Hardsteen Binnenhoek 40/40x20x3
  Afdekband Vietnamese Hardsteen Binnenhoek 40/40x20x3
  € 15,95
 • Natuursteen Waalformaat Antique Blue Light Soft Finish 20x5x5
  Natuursteen Waalformaat Antique Blue Light Soft Finish 20x5x5
  € 74,95
 • Natuursteen Waalformaat Spotted Bluestone Soft Finish 20x5x5
  Natuursteen Waalformaat Spotted Bluestone Soft Finish 20x5x5
  € 82,25
 • Natuursteen Waalformaat Travertin Ivory Cream 20x5x5
  Natuursteen Waalformaat Travertin Ivory Cream 20x5x5
  € 73,95
 • Natuursteen Waalformaat Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x5x5
  Natuursteen Waalformaat Vietnamese Hardsteen Getrommeld 20x5x5
  € 61,95
 • Natuursteen Waalformaat Vietnamese Hardsteen Grof Geschuurd 20x5x5
  Natuursteen Waalformaat Vietnamese Hardsteen Grof Geschuurd 20x5x5
  € 86,90
 • Natuursteen Waalformaat Vietnamese Hardsteen Soft Finish 20x5x5
  Natuursteen Waalformaat Vietnamese Hardsteen Soft Finish 20x5x5
  € 87,75
 • Natuursteen Stapstenen Basic Basalt 40x3 cm
  Natuursteen Stapstenen Basic Basalt 40x3 cm
  € 27,50
Sorteer op

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss