Wat is bestrating?

Wat is bestrating? Bestrating is een vorm van verharding in de wegenbouw. Bestrating is er in diverse soorten, maten en kleuren. Denk hierbij aan: betontegels, gebakken bestrating, natuursteen en keramiek. Bestrating bestaat uit losse elementen en elementenverhardig is daarom een ander woord voor bestrating. Op deze pagina vind je meer informatie over de voordelen van bestrating en de verschillende soorten bestrating.

BEKIJK ONS AANBOD BESTRATING

Wat is bestrating?

Wat zijn de voordelen van bestrating?

Bestrating biedt vele voordelen. Allereerst zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Bestrating wordt steeds onderhoudsvriendelijker en duurzamer. Zo is bestrating over het algemeen vorstbestendig, kleur- en krasvast. Dat betekent dat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe terras of oprit. Bovendien profiteer je bij ons van nog meer voordeel. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Uitsluitend A-kwaliteit
  • Levering uit voorraad
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Bestellen en betalen kan eenvoudig en veilig online
  • Zowel een webshop als een fysieke showtuin van 2500 m2

Welke soorten bestrating zijn er?

Uit bovenstaand tekstgedeelte blijkt dat bestrating veel voordelen biedt. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig valt er ook op dat gebied genoeg te kiezen. Dat is prettig, maar maakt het kiezen van de juiste bestrating soms ook wel een beetje lastig. Wanneer gebruik je welke bestrating? Van betonstenen tot natuursteen, we vertellen alles over de verschillende steensoorten op de pagina 'steensoorten'. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Meer weten over onze bestrating?
Waar bestrating voorheen praktisch was, zijn het nu zowel praktische tegels als mooimakers die ieder terras of oprit karakter geven. Voor een speels effect is het mixen van verschillende tegels leuk. Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze webshop, waaronder: Geostretto, Geoceramica, Noviton  en Bylandt straatbakstenen. Hier vind je meteen de recente aanbiedingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0578 - 69 19 10, een e-mail te sturen naar info@bestratingsmarkt.com of klik hier om ons contactformulier in te vullen. Wij vertellen je graag alles over ons aanbod bestrating en de vele mogelijkheden.

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss