MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm

Ontdek de vernieuwende elegantie van MBI's Kasseisteen Lineair Serie 8 cm

Geosteen Serie MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm :

Innovatie en Kwaliteit Elke steen in onze nieuwe lijn is onderdeel van de Geosteen serie, bekend om zijn superieure kwaliteit en innovatieve technologie. Met een beschermfactor van 25 en een handige afstandhouder van ongeveer 18 mm, beloven deze stenen een langdurige schoonheid en functionaliteit.

Kasseisteen Lineair Milano:

De Stedelijke Verfijning Betreed een wereld van strakke lijnen en moderne esthetiek met onze 'Kasseisteen Lineair Milano'. Perfect voor stedelijke landschappen, deze steen brengt de kosmopolitische flair van Milaan naar uw buitenruimte. Met zijn afmetingen variërend van 15x15 cm tot 24x15 cm en een unieke dikte van 8 cm, is Milano niet alleen een visueel genot, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid.

Kasseisteen Lineair Cannobio:

Rustieke Elegantie Laat de 'Kasseisteen Lineair Cannobio' uw ruimte transformeren met zijn rustieke charme. Geïnspireerd door de serene schoonheid van Cannobio, biedt deze steen een balans tussen traditioneel en modern design. De verschillende formaten, van klein tot groot, maken Cannobio veelzijdig voor diverse ontwerpen.

Kasseisteen Lineair Elba:

Eilandgevoel in Uw Tuin Ervaar de rust van het eilandleven met onze 'Kasseisteen Lineair Elba'. Deze steen, met een natuurlijk palet en een zachte textuur, brengt de kalme sfeer van Elba naar uw buitenruimte. Elba is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele, maar opvallende uitstraling.

Kasseisteen Lineair Lazise:

Charmant en Tijdloos Onze 'Kasseisteen Lineair Lazise' vangt de tijdloze schoonheid van Lazise. Deze steen combineert traditionele charme met hedendaagse duurzaamheid, ideaal voor het creëren van een uitnodigende buitenruimte die de tand des tijds doorstaat.

Duurzaamheid en Gemak MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm 

Elke steen is ontworpen voor eenvoudige plaatsing en onderhoud. Gebruik Aquacolor 2Drive of Gatorsand voor optimale resultaten en reken op ongeveer 10 KG voegmortel per vierkante meter. Verkrijgbaar in verpakkingen van half pak (3,60 m², 120 stuks), biedt onze reeks flexibiliteit in zowel ontwerp als hoeveelheid.

 

Sorteer op
 • MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Milano
  MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Milano
  € 44,95
 • MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Cannobio
  MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Cannobio
  € 44,95
 • MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Elba
  MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Elba
  € 44,95
 • MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Lazise
  MBI Kasseisteen lineair verband 8 cm Lazise
  € 44,95

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss