Sorteer op
 • GeoStretto Alivo Milano
  GeoStretto Alivo Milano
  € 59,25
 • GeoStretto Alivo Elba
  GeoStretto Alivo Elba
  € 59,25
 • GeoStretto Alivo Lazise
  GeoStretto Alivo Lazise
  € 59,25
 • GeoStretto Alivo Riviera
  GeoStretto Alivo Riviera
  € 59,25

GeoStretto Alivo

GeoStretto Plus Alivo MBI bestellen? Op Bestratingsmarkt.com de ruimste keuze! 

Na het geweldige succes van de GeoArdesia Alivo is dit populaire wildverband nu ook in de GeoStretto Plus serie gemaakt.  

GeoStretto Plus onderstreept ruimte. Een moderne tegel die tuinen doet groeien. Kleine tuinen worden groter en grote tuinen worden groots. Door het vlakke, moderne design van deze tegel oogt elk oppervlak groter dan ooit. Een klein, rafelig randje maakt het moderne uiterlijk compleet. Naast de mooie esthetiek van deze tegel is hij ook uiterst praktisch. Elke stoel en tafelpoot vindt namelijk ten allen tijde een stabiele ondergrond dankzij de vlakheid van GeoStretto Plus.

GeoStretto Alivo Plus wat voor jou? 

GeoStretto Plus stenen zijn behandeld tegen kalkuitbloei zijn vrij vlekbestendig en zijn stroef. Daarnaast is de GeoStretto serie redelijk kleurecht en heeft de steen een mooie matte kleur. GeoStretto Alivo maakt namelijk een subtiele overgang van ‘groen’ naar bestrating mogelijk. Deze 5-hoekige tegel met organisch gevormde randen geeft geen groot contrast maar zorgt voor een natuurlijk samenspel van groen en bestrating. Een echte aanrader voor de klassieke en romantische tuin. Beschikbaar in vijf tijdloze kleuren en ondanks het unieke voorkomen makkelijk te leggen.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss