Tambour

De Tambour van TuinVisie is een fraaie, getrommelde steen met een mooie, verouderde uitstraling. Voordeling online te bestellen bij Bestratingsmarkt.com!

Tambour Tuinvisie bestrating online bestellen

De Tambour is een door-en-doorsteen die verkrijgbaar is in diverse maten en kleuren. De steen is getrommeld en heeft daardoor een prachtige verouderde uitstraling. De stenen zijn gegarandeerd maatvast en zijn daardoor snel en eenvoudig te leggen. Dankzij een hydrofobeermiddel is de steen bovendien water- en vuilafstotend. 

De Tambour is een getrommelde steen die leverbaar is in verschillende formaten. De tambour is uitstekend geschikt voor je terras, oprit en pleinen. Bovendien kun je de Tambour stenen in een wildverband leggen. Tambour stenen zijn gegarandeerd maatvast. De trommelstenen zijn eenvoudig en snel te verwerken. De Tambour Brons is een van de populairste trommelstenen Tambour! Op zoek naar nostalgische bestrating? Dan is de tambour steen de juiste trommelsteen voor jou!

De getrommelde Tambour stenen zijn leverbaar in de volgende afmetingen:

  • 10x10x6 cm
  • 15x15x6 cm
  • 15x20x6 cm
  • 20x20x6 cm
  • 20x30x6 cm
  • 20x5x7   cm
  • 21x7x7   cm

Tambour bestrating is maatvast en geproduceerd zonder facet! 

De succesvolle Tambour stenen zijn in waalformaat en dikformaat uitgebreid met de fraaie kleuren Donker Bruin en Paars Genuanceerd

Kijk wat we nu voor je hebben opgetrommeld

Er zijn mensen die zweren bij baksteen. Natuurlijk, het is een mooi product, maar ook moeilijk verkrijgbaar. Een minstens zo mooi alternatief vormen onze betonnen stenen en klinkers uit de Tambour-serie. De Tambour is een door-en-doorsteen die in diverse maten en kleuren verkrijgbaar is. Zoals Mangaan, Paars genuanceerd of Beemsters bont. Mooie diepe kleuren waarmee je een warme en authentieke uitstraling geeft aan je terras, tuinpad of oprit. Bovendien is de steen ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De Tambour dankt zijn prachtige, verouderde uitstraling aan het feit dat de steen getrommeld is. De stenen zijn maatvast, waardoor ze snel en makkelijk te leggen zijn. Kortom, met de Tambour heb je een klinker waar (toekomst)muziek in zit.  

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss