GeoCeramica ‘in-lite ready'

GeoCeramica tegels die al voorgeboord zijn om uw inlite spots gelijk te verwerke? GeoCeramica inlite Ready! 

GeoCeramica en inlite verlichting, tegels en spot in 1! 

Sfeervolle tuinverlichting spots in je GeoCeramica tegel verwerken, nu super handig! GeoCeramica tegels zijn al  voorgeboorde met uitsparingen voor de in lite verlichting. Dit scheelt je natuurlijk een hoop werk bij het installeren van je grondspots. Maar deze tegels hebben meer voordelen. Ze hebben een keramische toplaag die vlekbestendig en makkelijk schoon te maken is (handig als je staat te barbecueën bijvoorbeeld). En: ze worden ze niet glad, ook niet als het regent. Door de onderlaag van beton zijn ze makkelijk te leggen. 

GeoCeramica® in seizoen 2018 ‘in-lite ready’

Van een mooi terras wil uw klant natuurlijk ook 's avonds kunnen genieten. En niet te vergeten, ook zien! Daarom gaan in-lite en MBI een unieke samenwerking aan. Onze GeoCeramica® tegels zijn vanaf februari 2018 ‘in-lite ready’ ofwel verkrijgbaar met voorgeboorde sparing voor in-lite LED grondspots. Zo voegt u voortaan zeer eenvoudig licht toe aan uw project. Wel zo makkelijk!

In-lite maakt buiten bijzonder

Met de kwalitatieve LED buitenverlichting van in-lite versterkt u de designlook van uw projecten. Een perfecte combinatie met de mooie designs van GeoCeramica®. Alle formaten tegels zijn vanaf februari 2018 namelijk leverbaar met een sparing speciaal voor Ø22 mm en Ø60 mm in-lite grondspots zoals FUSION 22 en HYVE.

Niet meer boren, wel zo makkelijk...

Het was nog nooit zo eenvoudig een strak verlichtingspatroon aan te leggen. Perfecte uitsparingen maken in keramiek is nog niet zo eenvoudig. Maar dankzij deze samenwerking hoeft u zich daar niet druk over te maken. De sparing wordt direct in de fabriek aangebracht waardoor de tegel ‘in-lite ready’ bij u wordt afgeleverd. Er zijn diverse posities mogelijk waardoor nagenoeg ieder lichtpatroon in de bestrating gerealiseerd kan worden.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss