GeoColor 3.0 MBI tegels

De GeoColor 3.0 van MBI was de eerste revolutionaire betonsteen met een hoogwaardige toplaag en is in de loop der tijd voortdurend doorontwikkeld naar een nog hoger niveau.  

GeoColor 3.0 MBI online bestellen

De GeoColor 3.0 van MBI is een betonsteen met hoogwaardige toplaag. Deze toplaag bestaat uit kleurechte, natuurlijke materialen en blinkt uit in kwaliteit, kleur en dichtheid. Van de succesvolle GeoColor reeks zijn ondertussen al miljoenen stenen gemaakt. De tuintegel is bijzonder veelzijdig, want de toplaag heeft een stoere én natuurlijke look. Je kunt alle stijlen onderstrepen die je maar kunt bedenken dankzij de tijdloze uitstraling. En ook al oogt de tegel robuust, de steen is comfortabel zacht voor grote en kleine voeten dankzij de unieke 'borstel nabewerking'.

GeoColor 3.0 onderdeel GeoSteen

MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag met kleurechte en natuurlijke materialen. Dit begon destijds met de GeoColor. Als je de term 'Geo' tegenkomt, weet je dat er een bijzonder verhaal achter schuilgaat. De GeoSteen siertegels zijn beschikbaar in veel verschillende formaten, kleuren en soorten tegeloppervlak: gestructureerd, geprofileerd en vlak.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss