Sorteer op
 • Estetico+ Midden grijs nuance 60x60x4cm
  Estetico+ Midden grijs nuance 60x60x4cm
  € 31,34
 • Estetico+ Donker bruin nuance 60x60x4cm
  Estetico+ Donker bruin nuance 60x60x4cm
  € 31,34
 • Estetico+ Midden bruin nuance 60x60x4cm
  Estetico+ Midden bruin nuance 60x60x4cm
  € 31,34
 • Estetico+ Licht bruin nuance 60x60x4cm
  Estetico+ Licht bruin nuance 60x60x4cm
  € 31,34
 • Estetico+ Donker grijs nuance 60x60x4cm
  Estetico+ Donker grijs nuance 60x60x4cm
  € 31,34

Estetico+ 60x60

Estetico+ 60x60: Moderne Elegantie voor Uw Tuin

Welkom bij Bestratingsmarkt.com, waar we trots de Estetico+ 60x60 tegels aanbieden, perfect voor het creëren van een moderne en stijlvolle tuin. Deze tegels combineren duurzaamheid met een strakke esthetiek, ideaal voor het aanleggen van terrassen, paden en sfeervolle zithoeken in uw tuin.

Waarom Kiezen voor Estetico+ 60x60?

Estetico+ 60x60 tegels zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stijl. Ze bieden meerdere voordelen die ze ideaal maken voor elke tuininrichting:

 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die weerbestendig zijn en bestand tegen de tijd.
 • Onderhoudsgemak: Deze tegels vereisen minimaal onderhoud, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw tuin in plaats van deze te onderhouden.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse toepassingen van looppaden tot volledige terrasoplossingen, Estetico+ 60x60 biedt flexibiliteit in ontwerp.

Esthetisch en Praktisch

Met een formaat van 60x60 cm bieden deze tegels een groot oppervlak dat bijdraagt aan een visueel ruimere perceptie van uw tuin, waardoor het de ideale keuze is voor zowel kleine als grote tuinen. De strakke lijnen en uniforme kleuren versterken een gevoel van rust en orde, perfect voor een hedendaagse tuinstijl.

Een Breed Kleurenpalet

De Estetico+ serie komt in verschillende kleuren, van natuurlijke aardetinten tot koelere moderne grijstinten. Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om harmonieus te integreren in diverse tuinpaletten, waardoor u de perfecte achtergrond kunt creëren voor zowel levendige planten als minimalistische tuinmeubels.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Estetico+ tegels zijn niet alleen mooi maar ook duurzaam. Ze zijn vervaardigd met respect voor het milieu, wat betekent dat elke tegel bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Bezoek Onze Showroom

Ervaar zelf de kwaliteit en schoonheid van de Estetico+ 60x60 in onze showroom aan de Kamperzijweg 6 in Heerde. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw tuinproject.

Eenvoudig Online Bestellen

Bestel uw Estetico+ 60x60 tegels eenvoudig via Bestratingsmarkt.com. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een naadloze bestelervaring, en met onze snelle levering kunt u snel beginnen met het transformeren van uw tuin.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 0578 69 50 78 of mail naar info@bestratingsmarkt.com. Wij helpen u graag uw droomtuin te realiseren!

Bezoek Bestratingsmarkt.com vandaag nog en ontdek hoe Estetico+ 60x60 tegels uw tuin kunnen transformeren in een prachtige, functionele en duurzame buitenruimte.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss