Waterpasserende Dikformaat 21x7x8

Ontdek Waterpasserende Dikformaten van MBI: Innovatie voor een Duurzame Woonomgeving

Bij Bestratingsmarkt.com zijn we trots om voorop te lopen in de aanbieding van klimaatadaptieve bestratingoplossingen die onze woonomgeving niet alleen duurzamer maar ook groener en leefbaarder maken. In onze inzet voor CITYHEALTH® en de transitie naar een duurzame samenleving, introduceren we met trots onze nieuwste collectie: de waterpasserende dikformaten van MBI. Deze innovatieve stenen zijn niet alleen een toonbeeld van esthetiek maar bieden ook functionele voordelen die bijdragen aan de klimaatadaptatie van stedelijke en residentiële gebieden.

Kenmerken van Onze Waterpasserende Dikformaten

 • Kleurenassortiment: Onze dikformaten zijn verkrijgbaar in een reeks van verfijnde kleuren, waaronder Cannobio, Elba, Lazise, en Milano. Deze kleurvariaties bieden u de flexibiliteit om de esthetiek van uw project aan te passen en te verrijken.
 • Beton Protection Plus F25 BasicSteen: Elke steen is behandeld met onze Beton Protection Plus F25 coating, die zorgt voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden, vlekken en slijtage. Dit garandeert een blijvend mooie uitstraling en een lagere onderhoudsbehoefte.
 • Gewicht en Afmetingen: Met een gewicht van 161,22 kilo per vierkante meter en afmetingen van 21x7x8 cm, bieden onze dikformaten een robuuste en duurzame bestratingsoplossing, geschikt voor zowel privé als openbaar gebruik.
 • Functionaliteit: De stenen hebben een open ruimte van 9,1%, wat zorgt voor een uitstekende waterdoorlatendheid. Dit maakt onze dikformaten ideaal voor de aanleg van klimaatadaptieve bestrating, door regenwater effectief terug te leiden naar de aarde en zo wateroverlast en hittestress te verminderen.
 • Capaciteit: Met een standaard van 68 stenen per vierkante meter, zijn onze dikformaten ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel grote als kleine projecten, en bieden een uniform en esthetisch aangenaam bestratingspatroon.

Samen Werken aan een Duurzame Toekomst

Onze waterpasserende dikformaten zijn meer dan slechts een product; ze zijn een stap voorwaarts in onze gezamenlijke inspanning om onze woonomgevingen aan te passen aan de klimaatuitdagingen van vandaag en morgen. Door te kiezen voor deze klimaatadaptieve bestrating draagt u bij aan de vermindering van stedelijke hitte-eilanden en bevordert u de biodiversiteit en waterbeheer in uw omgeving.

Bij Bestratingsmarkt.com begrijpen we de noodzaak van duurzame ontwikkeling en zijn we toegewijd aan het bieden van producten die niet alleen voldoen aan de esthetische en functionele eisen van onze klanten maar ook bijdragen aan een gezondere planeet.

Ontdek vandaag nog hoe onze waterpasserende dikformaten van MBI uw project kunnen transformeren en deel uitmaken van de oplossing voor een duurzamere wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie, advies op maat, of een offerte.

Sorteer op
 • Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Milano DF
  Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Milano DF
  € 47,50
 • Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Cannobio DF
  Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Cannobio DF
  € 47,50
 • Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Elba DF
  Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Elba DF
  € 47,50
 • Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Lazise DF
  Waterpasserende Dikformaat 21x7x8 Lazise DF
  € 47,50

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss