Furora+ Tuintegels

Optimaliseer uw buitenruimte met de Furora+, de terrastegel die esthetiek en kwaliteit naadloos combineert. Deze tuintegel is niet alleen een blikvanger, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid en functionaliteit, ideaal voor elke tuin of terras.

Veelzijdige Kleurkeuzes voor Elke Stijl met de Furora + tegels van Tuinvisie!

De Furora+ serie, beschikbaar in negen aantrekkelijke kleuren, waaronder Medium Bronze, Light Bronze, Champagne Bronze, en diverse Nuance-opties, is de perfecte keuze voor wie variëteit en stijl in terrastegels zoekt. Of u nu gaat voor een klassieke of moderne uitstraling, de Furora+ biedt een kleuroptie die bij uw tuinontwerp past.

Innovatieve Hydro-M Technologie

Elke Furora+ tuintegel is uitgerust met de geavanceerde Hydro-M technologie, die minimale wateropname garandeert. Dit maakt de tegel niet alleen snel drogend, maar ook bestand tegen veelvoorkomende problemen zoals kalkuitbloei en vergroening. Deze terrastegels behouden hun prachtige uitstraling, jaar in, jaar uit.

Onderhoudsgemak

De Furora+ terrastegels zijn ontworpen met het oog op gemakkelijk onderhoud. Dankzij de Hydro-M technologie absorberen deze tegels minder water en vuil, waardoor schoonmaken een eenvoudige taak wordt. Dit maakt de Furora+ een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsarme oplossing voor hun terras of tuin.

Duurzaam en Veilig

Deze tegels, met een afmeting van 60x60 cm en een hoogte van 4,4 cm, zijn niet alleen vorstbestendig maar ook antislip, wat ze ideaal maakt voor gebruik in alle weersomstandigheden. De stevige constructie zorgt voor een lange levensduur, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw terras.

Modern Design voor Buitenruimtes

Met hun zachte oppervlak, strakke randen en robuuste uitstraling, bieden de Furora+ tegels een modern en elegant design voor elk terras. Ze zijn perfect voor diegenen die hun buitenruimte een verfijnde en moderne uitstraling willen geven.

Flexibele Installatieopties

De Furora+ tegels zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen zowel traditioneel als op tegeldragers geplaatst worden. Dit biedt extra mogelijkheden voor creatieve en unieke terrasontwerpen.

Kies voor de Furora+ en transformeer uw tuin of terras tot een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke ruimte. Met hun geavanceerde kenmerken en stijlvolle design zijn de Furora+ tegels een superieure keuze voor elke buitenruimte. Ga voor kwaliteit en stijl, kies voor Furora+.

Sorteer op
 • Furora+ Medium Bronze tuintegel 60x60
  Furora+ Medium Bronze tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Light Bronze tuintegel 60x60
  Furora+ Light Bronze tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Champagne Bronze tuintegel 60x60
  Furora+ Champagne Bronze tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Urban Nuance tuintegel 60x60
  Furora+ Urban Nuance tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Silver Nuance tuintegel 60x60
  Furora+ Silver Nuance tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Grey Nuance tuintegel 60x60
  Furora+ Grey Nuance tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Urban tuintegel 60x60
  Furora+ Urban tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Silver tuintegel 60x60
  Furora+ Silver tuintegel 60x60
  € 40,84
 • Furora+ Grey tuintegel 60x60
  Furora+ Grey tuintegel 60x60
  € 40,84

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss