Excluton INFRA GWW

Het gehele Excluton INFRA GWW assortiment op Bestratingsmarkt!

Excluton is gekomen met een nieuw assortiment met vele soorten verschillenden producten. Hierbij denkend aan;
Betonstraatsteen, Keops+, ExlcuPassage, H-profielstenen, T-3 stenen, Mammoetstenen, Grastegels en bermblokken, aquadraintegels, betontegels, betonbanden, betonplaten, ExcluNatura Pure Olivine, ExcluNatura Luna Reflecto, 

Cradle to Cradle

Al vele jaren zoekt Excluton naar de meest duurzame grondstoffen en streven ernaar om zo duurzaam mogelijk te produceren in de hoogste kwaliteit. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag vanuit de markt en aan de eisen die de overheid stelt aan duurzaam inkopen, heeft Excluton zich intensief ingezet om de technische kringloop verder te sluiten. Daarbij geïnspireerd door de bedenkers van het Cradle to Cradle-concept. Prof. Dr Michael Braungart en William McDonough.
Dit concept benadrukt het werk met de juiste grondstoffen, producten, diensten, systemen en mensen, in plaats van de verkeerde dingen minder slecht te maken. Eenvoudig gezegd gaat het erom 'de juiste dingen op de juiste manier doen'. Om daaraan te voldoen hebben zij zich intensief laten doorlichten op strikte certificeringscriteria met als resultaat dat Excluton als eerste productent van de bestrating in Europa het Cradle to Cradle Zilver Certificaat hebben ontvangen. Een unicum waar ze uiteraard enorm trots op zijn.  
Het behalen van dit certificaat is voor Excluton zeker géén eindpunt! Ze gaan door met het ontwikkelen en verbeteren van onze eco-effectiviteit. Immers, het is onze missie om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor betere betonnen bestrating met betere milieupresentaties.

Volledig nieuw in het assortiment!

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss