Welke soorten bestrating zijn er?

Ben je binnenkort van plan om jouw erf te bestraten? Dan zul je merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Welke vorm, maat of kleur je ook zoekt. Er is altijd een vorm van bestrating die bij jouw ideeën past. Ben je op zoek naar het juiste materiaal voor jouw project? Dan kun je kiezen uit vier soorten bestrating, namelijk:

  • beton;

  • gebakken steen;

  • natuursteen;

  • keramiek.

Beton

Beton vind je in allerlei kleuren en formaten. Van zwart tot roodbruin. Het kan allemaal. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende soorten bewerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een verweerde look of een natuurlijk patroon. Wil je er zeker van zijn dat jouw bestrating zijn mooie kleur niet verliest? Kies dan voor beton met een toplaag van natuursteengranulaten. En wil je algengroei tegengaan? Zorg er dan voor dat jouw tegels zijn voorzien van een vuilafstotende coating.

Gebakken steen

Je ziet ze overal: van de klinkerwegen voor huis tot voetgangerszones van oude steden. Gebakken stenen zijn ongekend populair. Deze bestrating wordt gemaakt van klei dat op hoge temperatuur wordt gebakken. Dit geeft deze steen een mooie, natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens duurzaam en kleurvast!

Natuursteen

Er zijn enorm veel verschillende soorten natuursteen met elk hun kwaliteiten en eigenaardigheden. Kies bijvoorbeeld voor de verouderde look van kalksteen. Of voor het ruwe, maar bewerkelijke leisteen! Met een bestrating van natuursteen jouw bestratingsproject gegarandeerd uniek. Want geen enkele natuursteentegel is hetzelfde!

Keramiek

Keramiektegels… Wat zijn ze toch mooi! En ze zijn ook nog eens kleur-, kras- en maatvast! Heb je liever zo min mogelijk onderhoud aan jouw nieuwe terras of tuinproject? Ook dan is keramiek een prima keuze. Ze houden namelijk geen vocht of vuil vast. Perfect!

Advies nodig?

Welke soort bestrating het meest geschikt is voor jouw project, is afhankelijk van verschillende factoren. Wij adviseren je graag over wat voor jou de beste keuze is voor bestrating. Dus wil je graag met één van onze specialisten spreken? Start dan nu een chat, bel met 06 203 242 76 of bezoek onze showtuin aan de Kamperzijweg 6 in Heerde.

 

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss