Tuin bestrating

Ben je op zoek naar nieuwe tuin bestrating? Dan ben je bij Bestratingsmarkt.com aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise hebben we een uitgebreid aanbod en kunnen we je altijd voorzien van persoonlijk advies. De mooiste tuin bestrating koop je bij Bestratingsmarkt.com!

Voordelen van tuin bestrating

Wanneer je kiest voor bestrating in de tuin, kies je voor voordelen. Zo heb je veel minder onderhoud. Je legt de bestrating en zal enkel zo nu en dan wat moeten vegen of onkruid plukken. Met een tuin vol gras daarentegen ben je iedere week bezig om alles schoon en netjes te houden.

Daarnaast betekent minder groen ook minder dieren. Ze zullen er af en toe zeker zijn, maar in veel mindere mate. Een heel ander voordeel van tuin bestrating is dat je veel meer plek hebt. Geen bomen, struiken of planten in de weg, maar lekker veel ruimte om te zitten en spelen. 

Hoeveel bestrating moet ik bestellen? 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit onze tuin bestrating kun je verdergaan met de volgende stap: bestellen. Ons advies is om altijd 5% meer te bestellen dan dat je eigenlijk nodig hebt. Dit in verband met snijverlies en breuken. Zo voorkom je dat je naderhand extra moet bestellen.

Ons assortiment 

Om ervoor te zorgen dat er altijd een bestrating is die bij je past, hebben wij een uitgebreid aanbod aan tuin bestrating in diverse soorten en kleuren. Bovendien verkopen we uitsluitend A-kwaliteit. Je vindt onder andere de volgende merken in ons assortiment: Tuinvisie, MBI, Excluton, Kijlstra en Bylandt.

Bekijk online ons gehele aanbod!

De voordelen van bestratingsmarkt.com 

Naast de voordelen van onze tuin bestrating zelf, bieden wij bij Bestratingsmarkt.com ook vele extra’s:

  • Levering binnen 5 dagen
  • Scherpe prijzen
  • Uitsluitend A-kwaliteit
  • Showtuin van 2500m2
  • +25 jaar ervaring

Tuin bestrating koop je bij Bestratingsmarkt.com 

Ben je benieuwd naar onze tuin bestrating en wil je ons assortiment komen bekijken? Wij verwelkomen je graag in onze showroom aan de Kamperzijweg 6 in Heerde. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0578 69 19 10, 0620 32 42 76 of info@bestratingsmarkt.com. Geniet jij binnenkort ook van nieuwe tuin bestrating?!

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss