Schoonmaakmiddelen en Apparatuur voor Uw Tuin - Bestratingsmarkt.com

Effectieve en Veilige Schoonmaakmiddelen en Apparatuur voor Uw Tuin op Bestratingsmarkt.com

Welkom op Bestratingsmarkt.com, waar wij u voorzien van de juiste informatie en de beste tips om uw terras prachtig schoon te houden zonder schade aan de bestrating. Ontdek ons zorgvuldig samengestelde assortiment van schoonmaakmiddelen en apparatuur, ontworpen om uw terras veilig en effectief te onderhouden.

Veilige Schoonmaakmethoden voor Uw Terras

1. Groene Aanslag Verwijderen

  • Heet Water: Gebruik heet water voor standaard groenaanslag zonder toevoegingen om schade te voorkomen.
  • Groene Zeep: Wij adviseren tegen het gebruik van groene zeep. Hoewel het een populaire keuze is, kan het bij overmatig gebruik vlekken achterlaten op uw terrastegels.

2. Gespecialiseerde Schoonmaakmiddelen

  • Algen en Mos: Gebruik biologische middelen zoals Allex (Lithofin) en Bionyx, die beschikbaar zijn bij uw bestratingsspecialist. Deze middelen zijn veilig voor planten en milieu en zijn het meest effectief in droge omstandigheden.

3. Het Juiste Gebruik van Hogedrukreinigers

  • Voorzichtigheid Geboden: Het gebruik van standaard hogedrukreinigers wordt afgeraden voor betonproducten vanwege de mogelijke beschadiging aan het cement en de tegels.
  • Aangepaste Druk: Indien u een hogedrukreiniger gebruikt, zorg dan dat de druk niet meer dan 140 bar is en houd de lans minstens 20 cm van de tegel. Voor keramische tuintegels en GeoCeramica® zijn hogedrukreinigers beter geschikt, maar voorzichtigheid blijft geboden, vooral bij de voegen.

4. Alternatieven voor Huismiddeltjes

  • Azijn en Soda: Deze worden niet aanbevolen vanwege hun agressieve aard en ineffectiviteit tegen groenaanslag.
  • Biotex: Hoewel vaak aangeprezen als milieuvriendelijk, is de effectiviteit laag en de lange termijn effecten op betontegels zijn onbekend.

Waarom Bestratingsmarkt.com?

Bij Bestratingsmarkt.com garanderen we niet alleen de kwaliteit en effectiviteit van onze producten, maar bieden we ook de beste prijzen en snelle levering. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt beginnen met het schoonmaken en onderhouden van uw tuin.

Bezoek Onze Showroom

Kom langs in onze showroom aan de Kamperzijweg 6 in Heerde om onze producten in actie te zien en meer te leren over veilige en effectieve schoonmaakmethoden voor uw tuin. Ons deskundig team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten en u te voorzien van professioneel advies.

Neem contact met ons op via 0578 - 69 19 10 of verkoop@bestratingsmarkt.com voor meer informatie of persoonlijk advies. Wij zijn er om u te helpen uw tuin mooi en schoon te houden met de juiste middelen en technieken.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss