Menu

Verwerking Bestrating

  • Welke bestrating mag ik aftrillen?

Over het algemeen geld: Tril geen bestrating af die groter is dan 30x30 cm, dunner is dan 6 cm, natuursteen of gecoate tegels. Tril ook niet aan indien de bestrating niet recht is aangelegd.

Ga omzichtig te werk en gebruik een trilplaat met rubberen mat bij strakke bestrating zonder facet om beschadigingen aan de deklaag te voorkomen. Gebruik bij de grotere maten geen trilplaat, maar een rubberen hamer.

  • Wanneer moet ik StabiKing door het zandbed mengen?

Net als in huis is het belangrijk dat u het schoonmaken regelmatig doet. Begin met wekelijks vegen van de oprit bestrating, gebruik hiervoor een bezem met zachte haren. Veeg wanneer de bestrating droog is. Zorg dat er geen bladeren en vuil op een hoopje blijft liggen, het loog van de bladeren en vuil zal langzamerhand in de bestrating trekken.

Naast het droog vegen, maakt u ook uw bestrating schoon met water, gebruik schoon water (kraan of regenwater) maar geen water uit de sloot. Voor beton- en gebakken bestrating maakt u een sopje van schoon water en allesreiniger. Voor natuursteen gebruikt u alleen water of evt. een speciale reiniger (zie onderhoudsproducten).

  • Hoeveel StabiKing moet ik gebruiken?

Verbruik over 5 m2 een zak van 25 kg StabiKing door het zand. Na het verwerken de bestrating goed nat maken en de vloer 7 dagen laten uitharden, anders heeft u kans dan de bestrating weer los komt te liggen

  • Kan ik natuursteen tegels op zand straten?

Nee, ons advies is om te straten op FundiKing met StabiKing. Dit zorgt voor een goed drainerende ondergrond waardoor vochtproblemen en vlekvorming vanuit de ondergrond worden voorkomen.

Excluton verwerkingsadvies

⏳ZATERDAG ACTIE 23 SEPTEMBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- let op éénmalig geldig!

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ZATERDAG ACTIE 23 SEPTEMBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer alléén nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- éénmalig geldig!

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel