Wat is er nieuw in assortiment 2024 GeoCeramica

Wat is er nieuw in het MBI assortiment 2024 GeoCeramica?

GeoCeramica ENTREE serie 

GeoCeramica® Flow Nieuw in deze serie is het formaat 60x30. Een perfecte combinatie met bestaande formaat 60x60 behoort daarmee nu ook tot de mogelijkheden!

GeoCeramica® Ambiente

De populaire designs Greige en Antracite zijn er voor dit seizoen ook in 60x30. Een perfecte combinatie met het formaat 60x60 behoort daarmee nu ook tot de mogelijkheden!

GeoCeramica® Cosmopolitan

Deze  neutrale, moderne kleurstellingen lenen zich perfect voor een smaakvol terras. De drie populaire kleurstellingen sluiten precies aan bij de laatste succesnummers uit onze brede GeoCeramica Range. Deze doorvertaling van ervaring maakt kiezen makkelijk. Nu beschikbaar binnen ENTREE, relatief de voordeligste manier om al van het echte GeoCeramica concept te genieten.

GeoCeramica® Stone Select

Alleen de fraaiste steenachtige designs komen in aanmerking voor onze series. Daar waar verwondering geprikkeld wordt zien wij een kans om designs te vereeuwigen. Deze drie stonden vooraan op ons keuzelijstje! Subtiel en evenwichtig met een tijdloze elegantie! Het eindresultaat gaat je aangenaam verrassen!

GeoCeramica® Integra

Natuurlijk, kleine highlights en zachte steenaders vertellen een eeuwenoud verhaal. Een sage waarbij stoere noorse invloeden en design elkaar vinden. Robuust genoeg om de aandacht te vangen, evenwichtig genoeg om vele stijlen te illustreren. Een alleskunner die het verschil weet te maken.

GeoCeramica STARTER serie 

GeoCeramica® Patch Plus

Een aanvulling in het prachtige grootformaat 90x90 voor alle kleuren!

GeoCeramica® Circus

Het design van de Circus, en dan met name de Antraciet, lijkt altijd in beweging. Als een opbollende wolkenstorm die voorbijraast. Grillig, indrukwekkend en in het geval van deze schitterende lijn ook uiterst stijlvol! Een terras wat altijd schittert en pleased als je buiten bent of even naar buiten kijkt.

GeoCeramica® Uros

De volledige kleurenrange van Uros is er nu ook in het fraaie formaat 90x90.

GeoCeramica® Palanta

De volledige kleurenrange van Palenta  is er nu ook in het fraaie formaat 90x90.

GeoCeramica® Bluestone

Nieuw in het Starter segment: een heel stoer Bluestone design. Deze hardsteenlook is bijzonder veelzijdig en luxe. Ondanks dat dit materiaal al heel lang wordt toegepast blijven de buitengewoon esthetische kwaliteiten en het tijdloze karakter populair. Dankzij deze keramische variant heb je de beste kenmerken, zoals het bijzonder onderhoudsvriendelijke en bestendige karakter, met looks die duurzaam mooi blijven.

GeoCeramica® Carpenter

Een vloer met robuuste houten planken is prachtig. Als een gelauwerd ontwerpteam dit materiaal gaat bestuderen en gaat vertalen naar designs, dan heb je echt wat bijzonders te pakken. Alleen de fraaiste uiterlijkheden mochten mee en dat zie je aan de elegantie en designtaal. Een bijzonder fraaie interpretatie van de kracht van hout.

GeoCeramica® Mensola

Deze fraaie houtlook laat zich bijzonder goed complimenteren met diens omgeving. De combinatie met struiken, groene borders en planten is bijzonder fraai. Juist een contrastmuur of vlak steekt ook heel mooi af. Een veelzijdige alleskunner die een bijzonder fraai resultaat gaat geven voor je buitenruimte.

GEoCeramica PURE serie

GeoCeramica® Bel Cemento Certo Antracite

Nieuw is de kleur Antracite. Een stoere tegenhanger op de reeds bestaande Grigio.

GeoCeramica® Skolleville Plus

Een aanvulling op onze succesvolle serie Skolleville: De Skolleville Plus! Wederom in drie moderne kleuren die er dankzij de natuurlijk ogende putjes uiterst esthetisch uitzien. Omdat het design niet één op één hetzelfde is als die van de Skolleville hebben we deze in een nieuw kopje Plus ondergebracht. In de range ook een bijzonder fraai vlinder design met de kleurbasis ‘Den Haag’. Een schitterende, luxe match!

GeoCeramica® Revolution Concrete

Revolution Concrete weet te overtuigen met diens smaakvolle cementtonen. Warm, modern en veelzijdig. Perfect voor esthetische buitenverblijven die evenwicht brengen zonder ooit saai te worden. Het zijn kunstwerkjes op zich terwijl ze volop complementaire kleurtonen met hun omgeving aangaan.

GeoCeramica® Vision

De serie Vision heeft een robuuste uitstraling dankzij het stoere design met natuurlijke schakeringen. Het kleurengamma van de effen varianten is veelzijdig maar daarnaast biedt de serie ook nog een exotisch uitstapje. Een tweetal tropische designs welke van je terras zullen spatten! Uiterst hip en zomers, zo lijkt de buitentemperatuur altijd hoger dan hij is.

GeoCeramica® Cervia

Hoe maak je een terras welke luxe én tijdloosheid uitstraalt? Door de serie Cervia toe te passen. Deze is modern, nonchalant én stoer. Gevarieerde, subtiele patronen sieren aan de esthetische oppervlakte van elke tegel. Hiermee kun je een echte transformatie bewerkstelligen en elke buitenruimte bijzonder chique verfraaien. Bijzonder daarbij is het Maxxima formaat 100x100.

GeoCeramica® Boulevard

Nieuw zijn de kleuren Verde en Peltro. Een uiterst trendy kopergroen en karaktervol antraciet. Een rijke aanvulling binnen deze successerie!

GeoCeramica® Thermen

Het uiterlijk van robuuste, gevarieerde gesteentes heeft enorm bijgedragen aan de opmars van keramiek. Dit is in 2022 zo verfijnd, verbeterd en geperfectioneerd dat je je echt zult verbazen over dit materiaal. Het lijkt alsof eeuwenoude sedimenten dit materiaal hebben voortgebracht. Ondertussen zijn het natuurgetrouwe kopieën met looks die zijn vereeuwigt binnen het design. Stil staand in de tijd, als het gaat om bestendigheid en duurzaamheid, maar net zo mooi als de ‘real deal’.

GeoCeramica® Nature

Het is niet gek dat we ons zo laten inspireren door de natuur. Natuurverschijnselen kunnen je aandacht grijpen met hun schoonheid. Dankzij de nieuwste technieken kunnen we nu af en toe zo’n bijzonder moment vereeuwigen. Voor de serie Nature is dit bijzonder goed gelukt. Je terras als blikvanger, met regelmatig iets van die verwondering in je eigen tuin.

GeoCeramica® Bauge

Je zult regelmatig voelen of de onregelmatigheden ook echt deel van je terras uitmaken. Echter, achter die levensechte uiterlijkheden gaat een duurzame keramische tegel schuil. Welke qua specificaties zijn gelijke niet kent, maar dan wel met de look alsof hij is ontstaan door de elementen. Een mooie uitwerking van dit kwalitatieve materiaal.

GeoCeramica® Mywood

Elk haar introduceren wij nieuwe designs met een houtlook. Wanneer dit goed wordt toegepast, in combinatie met de juiste omgevingselementen, is het gewoon schitterend! Stoer, nonchalant en luxe maar dan ook nog een duurzame, lang bestendige manier. Genieten van al die rijke details, zonder je druk te hoeven maken over slijtage, verwering of zelfs rotting van het materiaal. Echt, het beste van twee werelden!

GeoCeramica® Skifer

Keramische designs zijn zo kwalitatief dat ze ook rijke schakeringen en ingewikkelde kleurengamma’s kunnen brengen op een authentieke manier. Skifer Brown is daar een perfect voorbeeld van. Deze natuurlijke gevarieerdheid vind je alleen in de natuur of dus tussen de beste keramische designs beschikbaar!  In het mooie robuuste formaat 60x120 zal deze variant op de aloude noorse leisteen echt mooi tot haar recht komen

GeoCeramica® Casa Natura

Stoer, natuurlijk en eindeloos gevarieerd. Casa Natura zet je met beide benen op de grond. Je terras als robuuste basis van je tuin. Maar dan wel modern, stijlvol én tijdloos. Complementair aan veel hedendaagse stijlelementen dankzij de architectonische beeldtaal van dit design. Een ruwe diamant die eenmaal geland, zich aan je gaat binden en alleen maar mooier wordt.

GeoCeramica® Marmostone

Voor 2023 hebben we dit populaire design ook naar het koninklijke Maxxima 100x100 formaat gebracht!

GeoCeramica® Marmony

Marmony reflecteert de schoonheid van kostbare mineralen. Deze spelen de hoofdrol in elke buitenruimte dankzij het 100x100 cm Maxima formaat. Dit formaat dient dit bijzonder fraaie design ten volle. De trendy, moderne kleuradopties geven expressie en warmte dankzij de sierlijke aders die als penseelstreken elk oppervlak sieren.

GeoCeramica® Stavelot Decoro Big Flower Antra / Grey 

Voor 2024 hebben we het smaakvolle bloemdesign ook in een compacter 60x60 voor de juiste stijlvolle match!

GeoCeramica® Décor Liefs

Dit is misschien wel het meest sympathieke design wat er is. Uniek, dankzij de grafische bladeren en daarmee ook uiterst zacht en aaibaar. De ondergrond bestaat uit de kleurstelling Torino van GeoCeramica Piazza. Daarmee is de perfecte match te maken voor een afwisselend, subtiel of juist uitgesproken ontwerp! De beschikbare formaten zijn 60x60 en 80x80.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss