Bestrating Oldebroek

Woon je in Oldebroek, dan ben je sterk in het voordeel. Vanuit heel Nederland kan men online bestrating bestellen uit het ruime en voordelige assortiment van Bestratingsmarkt.com. Wat is dan jouw voordeel? Al deze bestrating is op slechts 20 minuten afstand vanaf Oldebroek te bezichtigen in onze fysieke winkel met showtuin van 2500 m2. Daar helpen we je graag bij met persoonlijk advies. Bestel je liever online? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Welkom op Bestratingsmarkt.com!

Waarom kiezen voor Bestratingsmarkt.com?

“95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.” (feedback company)

Het concept van Bestratingsmarkt.com is helder en to-the-point: vanuit Heerde leveren we bestrating door heel Nederland (dus ook in Oldebroek!) en in overleg ook in België en Duitsland. Betaalbare kwaliteit staat voorop, persoonlijk advies en een hoog serviceniveau zijn voor ons vanzelfsprekend. We leveren de bestrating bijvoorbeeld op de door jou gewenste plek af, zodat je zo weinig mogelijk hoeft te sjouwen bij het bestraten. De kwaliteit garanderen we door uitsluitend A-merken aan te bieden. Door slim in te kopen houden we de prijs laag.

Wat voor bestrating zoek je?

Ga je de oprit, het tuinpad, terras of bedrijventerrein in Oldebroek bestraten? Er zijn opties in overvloed. Ben je op zoek naar sierbestrating in Oldebroek, kijk dan op Sierbestratingsmarkt.com. Hier op Bestratingsmarkt.com vind je een zeer uitgebreid assortiment met onder andere: 

  • Getrommelde bestrating

  • Straatbakstenen

  • Opritbestrating

  • Tuintegels

  • Betontegels / betonklinkers / betonelementen

  • Keramische tegels

  • Kunstgras

  • Zand / grind / split

De A-merken waar we het eerder over hadden zijn toppers als Vandersanden, Tuinvisie, Excluton en de steenmeesters van MBI’s GeoCeramica tegels. We leveren veelal af-fabriek en deels uit onze eigen voorraad bestrating. Binnen 5 werkdagen na het bestellen staat de bestrating in Oldebroek op de afgesproken plek.

Inspiratie: voorbeeldtuinen van onze klanten

Voor inspiratie met bestrating van o.a. beton, keramiek en stenen ben je van harte welkom in onze showtuin. Zowel binnen als buiten kun je het assortiment hier echt ervaren. Nu weer een voordeel voor onze klanten uit omgeving Oldebroek: bekijk bestrating met een VR-bril! We zijn namelijk Excluton VR-dealer. Bekijk in Virtual Reality het gehele Excluton assortiment in een tuin als de jouwe. Zo kun je nog beter bepalen welke bestrating je in Oldebroek wilt laten bezorgen of ophalen. Voor online inspiratie hebben we een diversiteit aan voorbeeldtuinen van onze klanten verzameld. 

Nu bestrating in Oldebroek bestellen

Het bestellen van bestrating in Oldebroek werkt hetzelfde als vanuit de rest van Nederland: via Bestratingsmarkt.com. Wil je weten hoe het zit met de bezorgkosten, hoeveel m2 je moet bestellen of hoe je zelf bij jou in Oldebroek (sier)bestrating legt? Wellicht vind je het antwoord tussen de veelgestelde vragen. Onze klantenservice zit op vele plekken klaar om je te helpen; neem contact op via de chat, bel ons of WhatsApp ons voor de beste deal en persoonlijk advies. 

Kijken en afhalen in de showtuin


We verwelkom je graag in onze showtuin nabij Oldebroek, waar je stenen en bestrating kunt komen ervaren voordat je bestelt en kunt komen afhalen na het bestellen. We zijn 6 dagen per week geopend. Graag tot ziens bij Bestratingsmarkt!

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss