Vacature Bestratingsmarkt.com

Vacature: Verkoopadviseur & Online Meewerkend - Van Olst Heerde

Ontdek Jouw carrièrekansen bij Van Olst Heerde!

Ben jij gepassioneerd over tuininrichting en houd je van klantcontact? Dan is deze kans bij Van Olst Heerde iets voor jou! Met onze inspirerende locatie in Heerde, waar we een uitgebreide collectie van tuintegels en sierbestating tentoonstellen, en onze landelijk bekende online aanwezigheid via Bestratingsmarkt.com, staan wij sterk in de markt.

Wij zoeken jou!

  • Parttime Verkoopadviseur: Wij zijn op zoek naar een dynamische collega die ons team komt versterken. Beschikbaarheid op zaterdagen wordt zeer gewaardeerd. Je werkt in een mooie presentatie van de beste materialen zowel binnen als buiten!

Jouw rol:

Als Verkoopadviseur ben je het een aanspreekpunt voor onze klanten. Je adviseert hen in de zoektocht naar de perfecte tuintegels en tuinmaterialen voor hun tuin. Onze klanten komen vanuit heel Nederland. 

• Opstellen van offertes en facturen. Jij managet het gehele orderproces. • Afhandelen van verkopen • Het beheren en nauwlettend volgen van bestellingen om ervoor te zorgen dat ze tijdig en nauwkeurig worden geleverd

Jouw expertise maakt het verschil in hun keuze. Daarnaast ondersteun je ons binnendienstteam met het up-to-date houden van prijzen, het ontdekken en toevoegen van nieuwe assortimenten, en het verbeteren van onze online presentatie etc!

Wat bieden wij?

  • Inspirerende Werkplek: Werk in een jong en enthousiast team in een platte organisatie met ruimte voor jouw ideeën. Huiselijk kantoor en beschikking over een iMac.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Groei & Vrijheid: Kansen om door te groeien en veel vrijheid in je werk.
  • Uitstekende Arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Word jij blij van deze uitdaging en zie jij jezelf al in onze showroom werken? Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van het succes van Van Olst Heerde!

Stuur je sollicitatie vandaag nog op en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons geweldige team!

Stage lopen bij Bestratingsmarkt.com? dat kan ook!

We hebben weer stageplekken beschikbaar bij een van de grootste online spelers in de 'bestratingsmarkt'.  Op ons nieuwe kantoor in Heerde maak je deel uit van een jong en dynamisch team! In overleg met je studie / docent hebben wij leuke en leerzame opdrachten te bieden, je mag deze natuurlijk ook zelf aandragen.
Zin in een stage bij Bestratingsmarkt.com?
Bel of stuur een email met jouw motivatie en opleiding naar stage@bestratingsmarkt.com t.a.v. onze HR afdeling.  

 

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss