Vacature Bestratingsmarkt.com

Bestratingsmarkt uit Heerde (GLD) is een sterk groeiend familiebedrijf, dat uitblinkt in de online verkoop van tuinbestrating en aanverwanten. Vanuit Midden Nederland leveren wij bestrating  in heel Nederland én in de grensgebieden van België en Duitsland. Daarmee zijn we al duizenden mensen van dienst geweest, die nu tevreden van hun tuin, terras, oprit of stoep kunnen genieten. Daar zijn we erg trots op en we werken er hard aan om nog veel meer klanten blij te maken. Dat doen we niet alleen, maar met een fris, dynamisch team dat zijn allerbeste beentje voorzet!

Huidige vacature(s):

Commercieel medewerker voor onze sterk groeiende webshop (fulltime)

Kom jij ons jonge, dynamische team versterken met jouw commerciële skills door o.a. een prettig klantcontact per telefoon, mail, chat, etc. te verzorgen, nauwkeurig orders in te boeken en scherpe offertes te berekenen? Je bent daarnaast actief in onze showtuin op de klant optimaal te adviseren en samen een prachtig project neer te zetten! Bestratingsmarkt.com is een mix van een mooie fysieke winkel en e-commerce bedrijf. Een goede balans tussen samen werken en plezier maken vinden wij belangrijk. Dat kunnen wij natuurlijk alleen met de allerbeste mensen om ons heen.

Pas jij in ons team? Bekijk hier de volledige vacature!

Stage lopen bij Bestratingsmarkt.com? 

We hebben weer stageplekken beschikbaar bij een van de grootste online spelers in de 'bestratingsmarkt'.  Op ons nieuwe kantoor in Heerde maak je deel uit van een jong en dynamisch team! In overleg met je studie / docent hebben wij leuke en leerzame opdrachten te bieden, je mag deze natuurlijk ook zelf aandragen.
Zin in een stage bij Bestratingsmarkt.com?
Bel of stuur een email met jouw motivatie en opleiding naar stage@bestratingsmarkt.com t.a.v. onze HR afdeling.  

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss