Lightpro Buiten verlichting

LightPro heeft een uitgebreid assortiment aan schitterende tuin- en buitenverlichting: spots, staande verlichting, wandverlichting, inbouwverlichting en decoratieve verlichting. Bestel eenvoudig, veilig en snel voor de beste prijs op Bestratingsmarkt.com!

Online tuinverlichting en buitenverlichting bestellen van LightPro

LightPro is simpel online te bestellen en kent een geweldig systeem waardoor de verlichting snel en eenvoudig te installeren is. In een letterlijke handomdraai sluit je de lampen aan op de transformator. Met de female connector sluit je de lampen aan op de kabel, en met de male connector maak je heel makkelijk aftakkingen. De LightPro transformator met timer en sensor plaats je zonder problemen buiten. Het 12 volt LightPro systeem is ontwikkeld door Techmar.

Hoe werkt LightPro?

Lightpro is een innovatief 12 volt verlichtingsconcept en biedt voor iedere situatie een effectieve en eenvoudige oplossing. Vraag jezelf eerst af wat je precies wil verlichten en maak dan een keuze uit de verschillende soorten verlichting. Bepaal vervolgens de benodigde transformatorsterkte: tel de wattages van de armaturen bij elkaar op. Rol dan de kabel uit langs je armaturen en verbindt in een letterlijke handomdraai de lampen met de kabel middels de handige LightPro connector.

5 jaar garantie op alle tuinlampen van Lightpro

Als een lamp buiten de garantietermijn toch problemen geeft, dan doen we daar niet moeilijk over. Onze service houdt namelijk niet op bij de aankoop, maar begint daar pas. Het complete LightPro assortiment is verkrijgbaar bij Bestratingsmarkt.com.

De voordelen van LightPro op een rijtje:

• Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
• 5 jaar garantie, service voor het leven
• Vervangbare lichtbronnen
• Transformator kan buiten worden geïnstalleerd
• Female connector die uit één geheel bestaat

 

LightPro Logo

LightPro buitenverlichting sfeerfoto

 

 

 

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss