Menu

Betonnen stapelblokken

Betonnen stapelblokken: wat houdt dat in?

Betonnen stapelblokken zijn tegenwoordig helemaal hip in de tuin. En gezien de veelzijdigheid van de blokken is dat ook niet zo gek. Met een mooi stuk rockwalling wordt er al snel een hele nieuwe dimensie toegevoegd aan de belevenis van uw tuin. Maar welke soorten stapelblokken zijn er beschikbaar en wat is de beste keuze voor uw tuin? Op die vragen zullen wij hieronder antwoord geven, zodat u goed geïnformeerd en met een goed gevoel een keuze kunt maken.

Wat zijn betonnen stapelblokken?

Betonnen stapelblokken is een verzamelnaam voor allerlei verschillende soorten betonblokken die samen tot een lage gevel, bloembak of andere tuinconstructie gecombineerd kunnen worden. Het gaat hier om opsluitbanden, (linia) palissaden, brick walling, rock/stone walling en nog vele andere soorten blokken. Met behulp van deze blokken kunt u een nette muur of afscheiding in de tuin aanbrengen. Of denk bijvoorbeeld aan een grotere bloembak, of zelfs een vijver? Bekijk hieronder een aantal mooie voorbeelden van stapelblokconstructies:

betonnen stapelblokken goedkoop betonnen stapelblokken kopen

Wat houdt "getrommeld" in?

U zult bij een aantal stapelblokken zien staan dat deze blokken "getrommeld" zijn. Dit betekent niets anders dan dat de stapelblokken kunstmatig verouderd zijn, door in een trommel rondgedraaid te worden. Dit gebeurt om de blokken een verouderde, iets versleten uiterlijk te geven. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit en stevigheid van de stapelblokken! Doordat dit zeer professioneel en gecontroleerd gebeurt, zijn de verouderingen van de blokken puur optisch.

Kan ik stapelblokken gebruiken voor de oprit?

Jazeker! Bij Bestratingsmarkt leveren wij ook inrit- en stootbanden om uw oprit compleet te maken. De minimumbreedte van een oprit is 150cm maar dit is vrijwel onbeperkt per 50cm uit te breiden. Kijk daarvoor eens hier.

Wat zijn de levertijd en bezorgkosten van de stapelblokken?

De levertijd van de blokken bedraagt maximaal 5 werkdagen. De planning bij Bestratingsmarkt is zeer transparant, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent als u bij ons bestelt. De bezorgkosten zijn minstens net zo transparant. Bij bestellingen boven de €1000,- is bezorging altijd gratis. Mocht het aankoopbedrag lager uitvallen, betaalt u €79,- voor professionele bezorging in heel Nederland.

Nu goedkoop stapelblokken kopen

Mocht u desondanks bovenstaande vragen en antwoorden nog meer willen weten over de stapelblokken in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op. Bestratingsmarkt.com heeft een zeer ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige bestratingsmaterialen en levert door geheel Nederland. Bij ons vindt u kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Sterker nog, Bestratingsmarkt.com hanteert een laagste prijs garantie, waardoor u altijd zeker weet dat u niet alleen de beste kwaliteit, maar dat ook voor de beste prijs besteld. Daarnaast zijn wij ook via WhatsApp te bereiken voor vragen en opmerkingen, wat het voor u nog gemakkelijker maakt.

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ WOENSDAG-ACTIE 23 AUGUSTUS GRATIS OP DE STOEP!

✅ Alléén vandaag: 23/8 GRATIS thuis geleverd boven de €850,-

Vragen? Wij staan klaar!

KIES VOOR ONS✅!

  Laagste prijs garantie

  3 tot 7 werkdagen levering

   25+ jaar ervaring

  Eigen showtuin - 2500 m2

  Klant staat centraal

  Gratis verzending*

INSPIRATIE NODIG? 🎥 !

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel