Tuintrends 2024

De tuintrends van 2024 volgens de Stichting Tuinpromotie Nederland zijn bekend gemaakt op de Floriade.

 

De tijdgeest bepaalt welke waarden wij belangrijk vinden in het komende jaar. Deze tuintrends zijn voor 2024 ‘Let me be’, ‘Guide me’, ‘Hold me’ en ‘Let me fly’. Om ons nog meer in het Engels onder te dompelen, heten de twee aangelegde tuinen waar deze waarden in terugkomen de ‘Be happy garden’ en ‘Let me glow garden’. Blijkbaar zijn er geen passende Nederlandse termen te vinden.

 

Maar hoe ziet zo’n tuintrend er dan uit? Natuurlijke en grillige vormen, zoals in de ‘Be happy garden’: een ‘boomstamtafel’, een speelhut bekleed met mos, houtsnippers en halfverharding op de paden, een waterbak en veel vogelhuisjes. Een tuin waar je je geborgen in kunt voelen en je even kunt wanen in een fantasiewereld. Jong en oud voelen zich thuis in deze gezellige tuin en komen in aanraking met de natuur.

 

Voor de designliefhebber is er de ‘Let me glow garden’ met felle kleuraccenten en strakke lijnen. Het is een energieke tuin die net even anders dan anders is. Rustige achtergrondkleuren zoals wit, grijs en groen worden afgewisseld met fluoriscerende accessoires en felle bloeiers in paars.

 

In elk geval genoeg inspiratie voor als je een nieuwe tuin gaat aanleggen!

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss