Menu

Bylandt straatbakstenen

Kleurecht, duurzaam en puur natuur, dat zijn de Bylandt straatbakstenen. Van een moderne tot een klassieke tuin, je creëert het eenvoudig met de Bylandt sierbestrating. De stenen zijn erg populair. En dat is niet zo gek, want de Bylandt straatbakstenen zijn tijdloos. Met deze stenen maak je dus altijd de juiste keuze.

Wie is Bylandt straatbakstenen?

Less is more, een moderne uitspraak, alleen staat Bylandt al 115 jaar zo in de markt! Klei, water en vuur zijn de drie componenten die het bedrijf gebruikt voor de Bylandt straatbakstenen in dikformaat en waalformaat. Bylandt is de oudste straatsteenfabrikant van Nederland. Het bedrijf doet zijn naam eer door met de Bylandt sierbestrating nog steeds voor te lopen in de traditionele bestrating van Nederland. 

Waarom Bylandt sierbestrating?

Al sinds de 14e eeuw kennen wij de straatbaksteen in Nederland. Bylandt is de specialist in deze traditionele stenen, met een bewezen levensduur van 125 jaar, en een hergebruik van maarliefst 90%! Veel bestratingsmaterialen kennen verkleuring en breuk, maar de waal- en dikformaten van de Bylandt straatbakstenen niet! Deze klinkers behouden de kleur, uitstraling en kwaliteit! Extreme vorst, strooizout en chemicaliën kunnen niet op tegen de Bylandt sierbestrating.  

Typen Bylandt straatbakstenen: Strengpers & Vormbak

Ons assortiment Bylandt straatbakstenen bestaat uit een bijzondere reeks aan bonte en effen kleuren met bezande of onbezande oppervlakken. De twee typen hierin zijn de strengpers en de vormbak. Het verschil tussen deze twee is de wijze van fabriceren. De strengperssteen krijgt door het proces een strakkere uitstraling en is getrommeld. De vormbakstenen hebben een standaard en ongetrommeld uiterlijk. Het belangrijkste verschil is de kleurstelling. De vormbakproducten worden gemaakt van rivierklei wat natuurlijke en aardse tinten met zich brengt.

Afmetingen Vormbak Bylandt.png Afmetingen Strengpers Bylandt.png

Bylandt straatbakstenen kopen

Maak van jouw tuin of oprit een sfeervolle plek met de Bylandt straatbakstenen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 203 242 76 of te mailen naar info@bestratingsmarkt.com. Direct jouw Bylandt sierbestrating kopen?  Dat kan eenvoudig via onze webshop, maar langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Kamperzijweg 6 in Heerde. In onze showtuin kun je ons uitgebreide aanbod Bylandt straatbakstenen op uw gemak bekijken.

Gebakken bylandt bestellen?

Let op: i.c.m. met Excluton of Kijlstra producten €79,00 extra transport! 

Bylandt magzine 2018 inzien? Klik hier!

Logo Vandersanden Bylandt

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2019 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss